reklama

Październik 2008

reklama
My dzisiaj pospałyśmy do 9:30 :szok:
Ale z godzinną przerwą na awanturę ząbkową.
Nie obczaiłam jeszcze które temu winne.

Nastrój bojowy, z M. znowu na pieńku...
Nie wiem skąd mi się tyle złości na świat bierze.
Nie będę smęcić tylko miłego dnia życzę!
Nie smecisz kobieto Gadaj co chcesz ja z checia poczytam
Cos ostatnio czesciej masz z M na pienku :confused2::-(
Witam! Pzrepraszam że tylko o mnie ale wciąż coś....a to goście niezapowiedziani a to zakupy a teraz muszę nas spakować bo za 3 godzinki wyjazd. Zmykam i życze miłego długiego weekndu.
Milego weekendu:tak:
Cześć dziewczyny!!Przepraszam, że znów egoistycznie o sobie, ale wciąż czasu brak. Myślałam, że wczoraj w pracy wszystko na BB nadrobie, ale nie było szans...roboty mam sporo, więc tylko w przerwach zerkam tu, poczytam, popiszę i znowu praca i w kolejnej przerwie znowu poczytam, napisze itd... wieczorami też mi się nie udaje..przedwczoraj ze znajomymi byliśmy na lodach (był też kolega Szymka), Szymcio zjadł pół wafelka i ciasteczko z kleiku ryżowego, które koleżanka robila...pycha!! wczoraj natomiast moja babcia dziadkiem byli - oj wesoło było :-)Dzisiaj wziełam sobie wolne z nadgodzin, byłam już u fryzjera, a na 16 idziemy na ślub i wesele koleżanki z LO.. i niestety muszę wziąć sukienkę której nie chcę... do tej co chciałam nie mieszczę się..tzn w biuście za szeroko..grrrrrrrr..ale się wkurzyłam!!A jutro jedziemy do znajomych na 4 dni..jeszcze jedni będą!! oby tylko pogoda była..Szymek będzie miał koleżankę o 2 miesiące młodszą i jedną w drodze :-)W ogóle to mam zamiar się napić na dzisiejszym weselu...W R E S Z C I E !!!! tylko muszę uważać..kiedyś to mocną miałam głowę, natomiast po takiej prerwie to pewnie wypiję trochę i już będzie bania :-)Pewnie dopiero w niedzielę lub poniedziałek się odezwę :-( :-( :-(
Ty jak zwykle zalatana i zabiegana Czyt goscie i wyjazdy :tak:Wlasnie do fryzjera musze isc
Dziwnie tak wesele w srodku tygodnia w srode Ale rozumiem pewnie terminow nie bylo
Ja tez ide w czerwcu na wesele w PIATEK
MILEJ ZABAWY I MALEGO KACA:tak:
Dorotka - a może na tym portalu łatwiej kogoś poznać niż na czacie??
Na SYMPATI ? tam trzeba miec cos oplacone aby moc do kogos napisac itp:baffled:

No i po spacerze Ale jak wyszlam to zaczelo padac Oliwka troche pospala w wozku Z kolezanka bylysmy na FRYTKACH :tak:Oli jak sie obudzila to bawila sie grzecznie Tylko mialam z nia zajecie I w miedzy czasie gadalam z kolezanka ;-)
W drodze powrotnej jeszcze bardziej lalo i zimniej sie zrobila TERAZ MAM JESIEN :eek:
OLIWKA uspala sie przed sama klatka ale narazie spi w lozeczku przy otwartym oknie

Cos mnie gardlo chorobowo zaczyna bolec :baffled:

Dzieńdoberek,
Opchałam się pierogami, młoda przysnęła, prać mi się nie chce więc... bb czas!

Magda
to faktycznie lepiej szerokim łukiem omijać... Niezłych mają laborantów:no:
Patrycja niedługo będą pierwsze guzy i siniaki. U nas sztuk jeden za obrót w złą stronę.
Dorotka
2 godziny tylko... Masz łeb. Ja bym lewitowała. A Ty jeszcze hop! na fryteczki, spotkanko z kolejną koleżanką i na bb zaglądasz :)
Oj Wy z tymi katarami to macie na bakier. No ale przy takich zmianach pogody...
Wesolutka
weny twórczej dla Ciebie - szybkiego pisania i składania pracy!
Malena :-(:-( Mój m mawia, że problem opowiedziany jest już tylko połową problemu. Pisz pisz.
Lilunia już pewnie w drodze na ten długi weekend:-) Baw się dobrze!
Ania
ślub w środku tygodnia... tylko dom weselny otwierać! Tak, tak. Ja wszędzie węszę biznes:happy: Miłej imprezki, a w pracy się koleżanko PRACUJE, a nie bb wertuje:-D Może macie tam jakiś etat, co? Ja zmierzam do takiego schematu cycolenia jak u Ciebie. Ta sukienka to za szeroka na Ciebie, czy Tyś za szeroka do niej?

Ja zapomniałam, że teraz długi weekend się zaczyna w Polsce. Miłego weekendowania wszystkim wybywającym!

Hej.

Ja dziś na wariackich papierach a jeszcze zajmuje sie siostrzenicą. W tej chwili dziewczyny bawią się na dywanie;-)
Zakupki porobione. Musze tylko walize spakować. Wiekszość juz poprasowana.

Czarna dzięki za fotelik. Młodej się podobało. Już robiliśmy sobie mały teścik jak jej się będzie podobało ale i tak musze kupic jej nowy. Chce tej samej firmy ale od 9-36 kg.

czesc
wpadam tylko na moment zebym nie zapomniala.
jesli ktos lubi ciuchy z House to zalogujcie sie na House bo od 12-14 .06 dla ludzi nalezacych do klubu house jest znizka 50% na wszystko:)
odezwe sie pozniej jak malego poloze bo juz mi peka glowa...

no juz jestem
Kaka a Ty gdzie jedziesz?bo ja chyba cos przeoczylam i to widze ostro:zawstydzona/y:
Czarna pokoj juz zalatwiony i czekamy na efekty:-p
Evelajna ja tez zapomnialam:-D
Dorota no to mi ochoty na frytki narobilas...a odchudzac sie mialam...
Malena rzeczywiscie cos ostatnio problemy.na pocieszenie to ja tez co jakis czas mam podobnie.ale zawsze potem jest milusio i mozna sie pogodzic;-)
Aniaaaa to milego picia! ja juz nie pije:-p:rofl2:po ostatnim...bleee...no chyba ze z Wojtkiem:rofl2::sorry:
maly spi.oczywiscie jakas kilkuletnia menda musi od kilku dni go o tej godzinie budzic bo lata po klatce schodowej i krzyczy:kto pierwszy.....wrrrr
u nas dzisiaj cieplutko bylo, spacer zaliczony.wlazlam do Biedronki a tam masakra.nie wiedzialam co sie dzieje.tlumy.zrobilam zdjecia nawet.16 osob w kolejce przede mna bylo.po jakims czasie zorientowalam sie ze jutro swieto....ja zawsze zapominam o tym...
mlody znowu sie drapac zaczal.nie wiem co teraz.niby nie jest tak zle ale dobrze tez nie jest.porownywalniejak z Nutramigenem.boje sie teraz isc do pediatry nowego bo moze sie czepic.ta moja stara wiedziala jak to wygladalo wczesniej.tyl;e ze leczyc nie umiala.taki szczegolik...

Asia a my się razem z Czarną wybieramy nad morze;-)

Współczuje Wam z tymi alergiami.

Ja mam psa alergika. Na starość jej padło;-) Gorzej jest wiosną i latem. Skóra jej szarzeje i pachnie specyficznie. Wet dzis zaproponował jakies badania krwi i zrobienie szczepionki specjalnej...ale mnie pocieszył, ze moge sie w tysiaku nie zamknać:eek:, więc podziękowałam. :zawstydzona/y: Póki co bedę ją leczyć doraźnie. Dostąła cos do kapeili i Encorton.

reklama
Witajcie!
Sto lat minelo,odkad bylam tu ostatnio...az mi sie łezka w oku zakrecila,jak zobaczylam Wasze nicki, aktualne zdjecia Waszych pociech a jeszcze przeciez niedawno trwalo wielkie odliczanie i trzymanie kcikukow :) Postaram sie wpadac jak najczesciej,najgorzej zniknac na troche, tyle tu sie dzieje, ze ciezko wrocic i wszytsko nadrobic :) A teraz ide poczytac o postepach Waszych dzieciaczków :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry