Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie smecisz kobieto Gadaj co chcesz ja z checia poczytamMy dzisiaj pospałyśmy do 9:30
Ale z godzinną przerwą na awanturę ząbkową.
Nie obczaiłam jeszcze które temu winne.
Nastrój bojowy, z M. znowu na pieńku...
Nie wiem skąd mi się tyle złości na świat bierze.
Nie będę smęcić tylko miłego dnia życzę!
:-(Milego weekenduWitam! Pzrepraszam że tylko o mnie ale wciąż coś....a to goście niezapowiedziani a to zakupy a teraz muszę nas spakować bo za 3 godzinki wyjazd. Zmykam i życze miłego długiego weekndu.

Ty jak zwykle zalatana i zabiegana Czyt goscie i wyjazdyCześć dziewczyny!!Przepraszam, że znów egoistycznie o sobie, ale wciąż czasu brak. Myślałam, że wczoraj w pracy wszystko na BB nadrobie, ale nie było szans...roboty mam sporo, więc tylko w przerwach zerkam tu, poczytam, popiszę i znowu praca i w kolejnej przerwie znowu poczytam, napisze itd... wieczorami też mi się nie udaje..przedwczoraj ze znajomymi byliśmy na lodach (był też kolega Szymka), Szymcio zjadł pół wafelka i ciasteczko z kleiku ryżowego, które koleżanka robila...pycha!! wczoraj natomiast moja babcia dziadkiem byli - oj wesoło było :-)Dzisiaj wziełam sobie wolne z nadgodzin, byłam już u fryzjera, a na 16 idziemy na ślub i wesele koleżanki z LO.. i niestety muszę wziąć sukienkę której nie chcę... do tej co chciałam nie mieszczę się..tzn w biuście za szeroko..grrrrrrrr..ale się wkurzyłam!!A jutro jedziemy do znajomych na 4 dni..jeszcze jedni będą!! oby tylko pogoda była..Szymek będzie miał koleżankę o 2 miesiące młodszą i jedną w drodze :-)W ogóle to mam zamiar się napić na dzisiejszym weselu...W R E S Z C I E !!!! tylko muszę uważać..kiedyś to mocną miałam głowę, natomiast po takiej prerwie to pewnie wypiję trochę i już będzie bania :-)Pewnie dopiero w niedzielę lub poniedziałek się odezwę :-( :-( :-(
Wlasnie do fryzjera musze isc 
Na SYMPATI ? tam trzeba miec cos oplacone aby moc do kogos napisac itpDorotka - a może na tym portalu łatwiej kogoś poznać niż na czacie??

Oli jak sie obudzila to bawila sie grzecznie Tylko mialam z nia zajecie I w miedzy czasie gadalam z kolezanka ;-)

Miłej imprezki, a w pracy się koleżanko PRACUJE, a nie bb wertuje
Może macie tam jakiś etat, co? Ja zmierzam do takiego schematu cycolenia jak u Ciebie. Ta sukienka to za szeroka na Ciebie, czy Tyś za szeroka do niej? 

po ostatnim...bleee...no chyba ze z Wojtkiem

, więc podziękowałam.
Póki co bedę ją leczyć doraźnie. Dostąła cos do kapeili i Encorton.