ppatqa
Październikowe mamy'08
asiu oj tule mocno,
Kasia jak zwierzątka to zapraszam do nas:-)
czarna wczoraj miałam brak weny bo jakoś żle sie czułam bo mało porobiłam w chacie
A wczoraj się nabzdryngoliłam 2 kieliszkami wina, pierwszy raz od nie pamiętam jak dawna. U nas dzisaj cd góry i zaoszczędzilismy 600 na wacie mineralniej bo była promacja:-), hurra
Bym zapomniała mlody przeszedł dziś kawałek sam od szfki do mnie, ale tylko jeden raz, ale byłam zdziwiona.
Kasia jak zwierzątka to zapraszam do nas:-)
czarna wczoraj miałam brak weny bo jakoś żle sie czułam bo mało porobiłam w chacie
A wczoraj się nabzdryngoliłam 2 kieliszkami wina, pierwszy raz od nie pamiętam jak dawna. U nas dzisaj cd góry i zaoszczędzilismy 600 na wacie mineralniej bo była promacja:-), hurra
Bym zapomniała mlody przeszedł dziś kawałek sam od szfki do mnie, ale tylko jeden raz, ale byłam zdziwiona.
Ostatnia edycja:

troche duzo nawet jak dla mnie.tym bardzioej ze chory.ta moja nianka w domu bedzie musiala siedziec i tyle.tylko ona nigdy sie dziecmi nie zajmowala.moja znajoma na szczescie.no i wiesiu w domu bedzie jakby co.kuzwa i tak to wszystko jakos nie tak jak powinno byc

Dobrze, że nianie udało się załatwić.
ja juz Laurze zrobiłam segregacje jeszcze tylko Sami został;-)

A moj Sami to juz w 70 % ssak dwu-nożny