reklama

Październik 2008

Cześć.

W domu nie mam netu. M rozłożony więc ja poszłam do pracy ale czuję się coraz gorzej i chyba wrócę do domu.... A już myślałam że po wszystkim...

Ania fajnie że się odezwali

Malena no w końcu jesteś :)

reklama
Malena - dobrze że jesteś!
Czarna, Malena - u nas ani na kolanach ani na rękach nie da się.. czasem na rękach zaśnie, ale w pionie... czasem biorę go do siebie do łóżka w dzień i tule, aż zaśnie, ale po max 2-3 minutach wstaje... w łóżeczku udaje się, ale muszę go.... przytrzymać, żeby nie wstawał... na początku się złości i albo złości się dalej i odpuszczam, albo przykłada głowę do poduszki i zasypia... ale to trochę takie..hmm.. nieprzyjemne trzymać go żeby nie wstał...

Ppatqa - lepiej nie piszę ile już zrobiłaś, bo ja tylko doła łapię jak to czytam ;-)

dorota trzymam kciuki za zdrówko Oliwki
Aniaaa super że już macie kontakt :tak:
czarna ale złośliwe sprzęty
ppatqa Ty to masz chyba motorek w...;-):-D

mała śpi, kurcze sprzątać nawet nie mogę bo wszystko chce ze mną robić, najlepiej jak dam szmatkę i po podłodze jeździ
wieje u nas niemiłosiernie, ale i tak lepiej niż wczoraj, myślałam że nam głowy poobrywa

kaka który to numer strony ? też sobie poczytam.

A ja siedzę w pracy bo zabrali mi samochód i nikogo niema w firmie więc waruję aż ktoś wróci. Nawet nie mogę się położyć.... tz leże na biurku....

Kaka no widzisz jaka ze mnie czarownica (nie mylić z wróżką) ale 3x czytałam tą moją wypowiedz o jaka trawkę chodziło i w końcu zajarzyłam:-D:-D:-D

dziewczyny na nieobecnosciach mam info dla was!!!!

Witam
Aniu !!super ze wszystko oki:tak:

ja mialam miec dzis dzien wpolny ale kolezanka poprosila mnie o zastepstwo i bylam w pracy wiec po 6 wstawalam :sorry: a szlam spac po 1 bo mielismy gosci:cool2:

Dorka tak mialysmy urodzinki razem z Justynka :tak:impra sie super udala chociaz moja Wera zaczyna mnie niepokoic jak 2 starszyk byla zawsze grzeczna tak Wera juz zabiera sie do bicia i pokazuje nerwy woec musialy byc rozdzielone z Lilianka :cool2::eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry