reklama

Październik 2008

reklama
Bardzo fajnie. Nie bała się tej tryskającej fontanny??? Bo mój jak narazie się nie boi;-)

Obiadek zjedzony więc lece go spalić. Musze wyszorować łózeczko na sprzedaż i pomyć okna bo aż wstyd!!!!

Ostatnia edycja:
Witam w piątkowy poranek :-)

Mój mężuś dziś spał z koteczkiem w salonie bo tamten nie czuł się najlepiej i wymiotowała a stwierdził, że lepiej żebym to ja się wyspała. W sumie bez sensu bo i tak w nocy często się budzę do ubikacji... No ale nie będe mu przecież tego mówiła skoro chłopak chce się wykazać :-)

Mój mały strasznie się wierci. Bardzo mocno napiera mi tą główką. Ale nie martwcie się dziewczyny dzieci przed porodem często ograniczają ruchy do minimum a czasami potrafią wogóle się nie ruszać przez cały dzień. Jak macie wątpliwości to lepiej idźcie na KTG przynajmniej nie będziecie się stresowały.

No a ja dziś mam zamiar skończy sprzątać w salonie tak żeby jutro można było już poprzestawiać meble. Tak bardzo bym chciała wszystko skończyć przed porodem. Mam nadzieję że się uda. No planuje rodzić dopiero w poniedziałek ;-)hihihihi

A teraz pora na małe śniadanko. Paróweczki na ciepło :-)

Do zobaczenia później i miłego dnia życzę :-)

A ja właśnie dostałam miłą niespodziankę od ZUSU :-) Przysłał mi zaległe pieniążki :-) Mogę dokupić rzeczy których mi brakuje :-)

Umówiłam się z synkiem że rodzimy w poniedziałek :-) Może dlatego jak się coś rozkręca to on to powstrzymuje. W końcu umowa jest umową co nie :-):-):-)

Ale piękny dzień się zapowiada. Aż od razu człowiek ma lepszy humor i chce mu się coś robić. Ja już po pysznym śniadanku i zaraz wyrzucam męża do roboty i chata wolna c.d. szaleństw sprzątaniowych. :-)

Właśnie sobie poczytała troszkę co się działo rok temu i śmiać mi się chce. Słowny ten mój synek :)

A ja w łóżku leżę, M robi obiad a moja siostra zabrała bąbla na spacer . dobrze mi tylko dlaczego tak fatalnie się czuję....

Minisia, genialna pamiątka.

Generalnie jestem od dwoch tyg. uziemiona w domu. Moj samochod nie pali. Wczoraj M. naladowal akumulator, przejechal sie runde po miescie, a dzis rano DUPA! Nie zapalil... Kupimy nowy i bedzie po sprawie (o ile to o niego chodzi). Moze tak mialo byc. Zalapalismy sie na spacer, tzn. ja i dzieci (M. w delegacji), bo ostatnio u nas tylko pada na tych Mazurach. A tu prosze, wciąż spadają kasztany :) Musialam wyslac na poczcie listy i poplacic rachunki. Zalapalysmy sie z Julką na przecenki i fajne butki na jesien kupilam za bezcen. Mala zadowolona, ze ojojoj.
Dawno nie pisalam i czuje niedosyt!!!!!
Moglabym klikac i klikac :)

Radus teraz śpi- to chyba po dawce swiezego tlenu :) Wlasnie sie wykapalam i uwierzcie od baaardzo dawna nie mialam takiej chwili, jak ta, dla siebie... :-p:cool2::tak::-D

ok, ide popisac na reszcie watkow :****************

Minisia, genialna pamiątka.

Generalnie jestem od dwoch tyg. uziemiona w domu. Moj samochod nie pali. Wczoraj M. naladowal akumulator, przejechal sie runde po miescie, a dzis rano DUPA! Nie zapalil... Kupimy nowy i bedzie po sprawie (o ile to o niego chodzi). Moze tak mialo byc. Zalapalismy sie na spacer, tzn. ja i dzieci (M. w delegacji), bo ostatnio u nas tylko pada na tych Mazurach. A tu prosze, wciąż spadają kasztany :) Musialam wyslac na poczcie listy i poplacic rachunki. Zalapalysmy sie z Julką na przecenki i fajne butki na jesien kupilam za bezcen. Mala zadowolona, ze ojojoj.
Dawno nie pisalam i czuje niedosyt!!!!!
Moglabym klikac i klikac :)

Radus teraz śpi- to chyba po dawce swiezego tlenu :) Wlasnie sie wykapalam i uwierzcie od baaardzo dawna nie mialam takiej chwili, jak ta, dla siebie... :-p:cool2::tak::-D

ok, ide popisac na reszcie watkow :****************
no witamy Gosiu :tak:
napisz wiecej co u was?kiedy roczek bedziecie wyprawiac?

Magdasf a może by tak uaktualnić wątek nasze dzieciaczki i wrzucić ich aktualne zdjęcia , takie porównanie rok temu a teraz? Miała byś na to czas i ochotę?

Marma pomysł superowy. Ale dobrze by było jakby każda mamuśka dała zdjęcie za małegi i teraźniejsze;-)
Gosia. witaj

Wy nie bedzcie takie mądre babeczki nie jest to miłe brać mnie za sprzataczke:cool2::-D:-D:-D Niestety maluchy dały mi umyć tylko 2 okna:-(:-( Ale za to junkers naprawiony, odpływ z pod wanny udrożniony, spłuczka wymieniona:-p:-p Tak więc wsio działa super:-D:-D

reklama
Marma pomysł superowy. Ale dobrze by było jakby każda mamuśka dała zdjęcie za małegi i teraźniejsze;-)
Gosia. witaj

Wy nie bedzcie takie mądre babeczki nie jest to miłe brać mnie za sprzataczke:cool2::-D:-D:-D Niestety maluchy dały mi umyć tylko 2 okna:-(:-( Ale za to junkers naprawiony, odpływ z pod wanny udrożniony, spłuczka wymieniona:-p:-p Tak więc wsio działa super:-D:-D
No to najwazniejsze ze wsio juz naprawione :tak:a u mnie zbliza sie najwspanialsza chwila kiedy dzieci pojda spac:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry