Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam w piątkowy poranek :-)
Mój mężuś dziś spał z koteczkiem w salonie bo tamten nie czuł się najlepiej i wymiotowała a stwierdził, że lepiej żebym to ja się wyspała. W sumie bez sensu bo i tak w nocy często się budzę do ubikacji... No ale nie będe mu przecież tego mówiła skoro chłopak chce się wykazać :-)
Mój mały strasznie się wierci. Bardzo mocno napiera mi tą główką. Ale nie martwcie się dziewczyny dzieci przed porodem często ograniczają ruchy do minimum a czasami potrafią wogóle się nie ruszać przez cały dzień. Jak macie wątpliwości to lepiej idźcie na KTG przynajmniej nie będziecie się stresowały.
No a ja dziś mam zamiar skończy sprzątać w salonie tak żeby jutro można było już poprzestawiać meble. Tak bardzo bym chciała wszystko skończyć przed porodem. Mam nadzieję że się uda. No planuje rodzić dopiero w poniedziałek ;-)hihihihi
A teraz pora na małe śniadanko. Paróweczki na ciepło :-)
Do zobaczenia później i miłego dnia życzę :-)
A ja właśnie dostałam miłą niespodziankę od ZUSU :-) Przysłał mi zaległe pieniążki :-) Mogę dokupić rzeczy których mi brakuje :-)
Umówiłam się z synkiem że rodzimy w poniedziałek :-) Może dlatego jak się coś rozkręca to on to powstrzymuje. W końcu umowa jest umową co nie :-):-):-)
Ale piękny dzień się zapowiada. Aż od razu człowiek ma lepszy humor i chce mu się coś robić. Ja już po pysznym śniadanku i zaraz wyrzucam męża do roboty i chata wolna c.d. szaleństw sprzątaniowych. :-)

no witamy GosiuMinisia, genialna pamiątka.
Generalnie jestem od dwoch tyg. uziemiona w domu. Moj samochod nie pali. Wczoraj M. naladowal akumulator, przejechal sie runde po miescie, a dzis rano DUPA! Nie zapalil... Kupimy nowy i bedzie po sprawie (o ile to o niego chodzi). Moze tak mialo byc. Zalapalismy sie na spacer, tzn. ja i dzieci (M. w delegacji), bo ostatnio u nas tylko pada na tych Mazurach. A tu prosze, wciąż spadają kasztanyMusialam wyslac na poczcie listy i poplacic rachunki. Zalapalysmy sie z Julką na przecenki i fajne butki na jesien kupilam za bezcen. Mala zadowolona, ze ojojoj.
Dawno nie pisalam i czuje niedosyt!!!!!
Moglabym klikac i klikac![]()
Radus teraz śpi- to chyba po dawce swiezego tlenuWlasnie sie wykapalam i uwierzcie od baaardzo dawna nie mialam takiej chwili, jak ta, dla siebie...
ok, ide popisac na reszcie watkow :****************

Niestety maluchy dały mi umyć tylko 2 okna:-
Tak więc wsio działa super

No to najwazniejsze ze wsio juz naprawioneMarma pomysł superowy. Ale dobrze by było jakby każda mamuśka dała zdjęcie za małegi i teraźniejsze;-)
Gosia. witaj
Wy nie bedzcie takie mądre babeczki nie jest to miłe brać mnie za sprzataczkeNiestety maluchy dały mi umyć tylko 2 okna:-
-( Ale za to junkers naprawiony, odpływ z pod wanny udrożniony, spłuczka wymieniona
Tak więc wsio działa super
![]()
a u mnie zbliza sie najwspanialsza chwila kiedy dzieci pojda spac