natusiaMa
Październikowe mamy'08
Mi też się nie otwieraAle mi sie spodobał ten artykuł http://portalwiedzy.onet.pl/132102,...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Bartek padł dziś po 18.00

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi też się nie otwieraAle mi sie spodobał ten artykuł http://portalwiedzy.onet.pl/132102,...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mam tyle zaległości fotkowych, że jak mnie wreszcie M dopuści do aparatu, to wszystko powklejam (filmik o twarożku też
)
DUCHY![]()

Ale co ma być to będzie. 
Na szczescie 24. wypada w sobotę, więc i w niedzielę bedzie mozna zrobic.
. Bilans dzisiejszej nocy: 5 pobudek, trzy karmienia... Jeszcze długa droga przed nami
.
Ale juz kilka dni robi takie rzeczy jak chce go polozyc dwa razy w dzien ze zostaje nam drzemka tylko jedna w ciagu dnia...A i tak chodzi kolo 21 spac

o ludu to ci dała popalicno to posypie się trochę fotek;-)
U nas nocka koszmarna. Jak nigdy. O 2giej laska się obudziła i spac nie chciała. padła dopiero o 5,30. Jak ją ubierałam do mamy po 6tej to nawet się nie obudziła jak jej pamperka zmieniałam. I z tego co wiem to jeszcze śpi u mamy a ja juz w pracy siedzę ehhh

Dzien doberek :-) U nas slonko napitala, mlody wstal o 8.30Ale juz kilka dni robi takie rzeczy jak chce go polozyc dwa razy w dzien ze zostaje nam drzemka tylko jedna w ciagu dnia...A i tak chodzi kolo 21 spac
![]()
A ja dzwonilam dzisiaj do przychodni, bo mlodemu w miejscu szczepionki zrobilo sie po skora takie zgrubienie, niby go to nie boli, ale wolalam sprawdzic czy takie cos o normalne. No i mam kupic altacet i smarowac 3 razy dziennie, i ponoc takie odczyny czasami sie zdarzaja, ale nie trzeba sie martwic![]()
Teraz zmykam szykowac dzieciarni sniadanie, potem sie ubieramy i mykamy na spacerek![]()

Fototematy - Onet.pl Portal wiedzy ten jest poprawny

Junkers Pan "fachowca" spłuczke mój szanowny tylko wanne razem przepychaliśmy

Ale was teraz rozczarowałam

A te pannice tak sobie przeskrobały (jedna 15 druga 13l) ze moja sis nawet na chwile je same nie zostawia, zabrała komórki, komputer
Tylko piczka niechce powiedzieć co się stało