reklama

Październik 2008

reklama
Dorota to rzeczywiście niewesoło, a z odparzeniamy, to my też właśnie walczymy, pocszły 4 kupy i pupa nie dała rady :eek:
Ppatqa uwijacie się jak pszczółki, dobrze, że wszystko tak sprawnie idzie
Wanilia, Gosia witajcie po przerwie
Malena witaj i super, że u ktośka wsio ok, trochę gorzej, że tak daje mamie popalić :sorry:
Minisia wesoła imprezka, dzieciaki na pewno zadowolone
Aniu kamień z serca, że dali znać co i jak i, że wszystko w porządku, teraz pewnie odżyjesz
Marma kuruj się albo wstaw łóżko polowe do biura ;-)
Czarna no taka złośliwość rzeczy martwych, a my pomyliśmy okna po remoncie, dzieic wróciły i już nie ma śladów po porządkach :eek:

Remont zakończony. Bardzo nam się podoba :cool2: Mam tyle zaległości fotkowych, że jak mnie wreszcie M dopuści do aparatu, to wszystko powklejam (filmik o twarożku też :zawstydzona/y:)
Martyna jewszcze śpi. Do przedszkola w czwartek, a ja dwoje się i troję, żeby jakoś dzieciarnie ogarnąć, bo moja córka taka rozpuszczona od dziadków wróciła, że szok - wystarczyły 3 dni :crazy:

no to posypie się trochę fotek;-)

U nas nocka koszmarna. Jak nigdy. O 2giej laska się obudziła i spac nie chciała. padła dopiero o 5,30. Jak ją ubierałam do mamy po 6tej to nawet się nie obudziła jak jej pamperka zmieniałam. I z tego co wiem to jeszcze śpi u mamy a ja juz w pracy siedzę ehhh

ale się uśmiałam :-D:-D:-D

A moje dziecko właśnie sobie przykleiło smarkami paluszka pod nosem i tak biega......:eek:
A ja razem z M leżymy plackiem w łóżku.... Tz on przed telewizorem a ja przed kompem a dziecko buszuje pomiędzy. Znowu mi się terminy imprez poprzestawiały... więc ja już nie wiem co i jak bo się pogubiłam. Dobrze że tych zaproszeń jeszcze nie wydrukowałam :eek: Ale co ma być to będzie.

Kaka jeszcze tylko tydzień do urodzin naszych dzieciaczków :-D

Hey Laseczki!
My chyba na pierwszy roczek (24.10) zaprosimy chrzestnych i siostrę mamy M., bo reszta zagranicą :/// Zrobię ciasto, może biszkopt a'la pleśniak z dżemem w okrąglej tortownicy, bo tort Małemu to jeszcze nie najlepszy pomysł. Troszkę się obawiam :)))) Chyba pora zadzwonić po gości, żeby terminy sobie zgrali :-p Na szczescie 24. wypada w sobotę, więc i w niedzielę bedzie mozna zrobic.

Wlasnie skonczylam zmywac podlogi. Jula zajeta Lego, a Radek jezdzil po mokrej podlodze za mna, tyle ze nie szmatka a rekoma i resztą ciałka :cool2:. Bilans dzisiejszej nocy: 5 pobudek, trzy karmienia... Jeszcze długa droga przed nami:eek:.
A zaraz wybieramy się na spacer. Buziam mocno :***********

Dzien doberek :-) U nas slonko napitala, mlody wstal o 8.30 :szok: Ale juz kilka dni robi takie rzeczy jak chce go polozyc dwa razy w dzien ze zostaje nam drzemka tylko jedna w ciagu dnia...A i tak chodzi kolo 21 spac:sorry:

A ja dzwonilam dzisiaj do przychodni, bo mlodemu w miejscu szczepionki zrobilo sie po skora takie zgrubienie, niby go to nie boli, ale wolalam sprawdzic czy takie cos o normalne. No i mam kupic altacet i smarowac 3 razy dziennie, i ponoc takie odczyny czasami sie zdarzaja, ale nie trzeba sie martwic:sorry:

Teraz zmykam szykowac dzieciarni sniadanie, potem sie ubieramy i mykamy na spacerek:tak:

no to posypie się trochę fotek;-)

U nas nocka koszmarna. Jak nigdy. O 2giej laska się obudziła i spac nie chciała. padła dopiero o 5,30. Jak ją ubierałam do mamy po 6tej to nawet się nie obudziła jak jej pamperka zmieniałam. I z tego co wiem to jeszcze śpi u mamy a ja juz w pracy siedzę ehhh
o ludu to ci dała popalic:szok::szok:
Dzien doberek :-) U nas slonko napitala, mlody wstal o 8.30 :szok: Ale juz kilka dni robi takie rzeczy jak chce go polozyc dwa razy w dzien ze zostaje nam drzemka tylko jedna w ciagu dnia...A i tak chodzi kolo 21 spac:sorry:

A ja dzwonilam dzisiaj do przychodni, bo mlodemu w miejscu szczepionki zrobilo sie po skora takie zgrubienie, niby go to nie boli, ale wolalam sprawdzic czy takie cos o normalne. No i mam kupic altacet i smarowac 3 razy dziennie, i ponoc takie odczyny czasami sie zdarzaja, ale nie trzeba sie martwic:sorry:

Teraz zmykam szykowac dzieciarni sniadanie, potem sie ubieramy i mykamy na spacerek:tak:

to jest normalne;-);-);-)

Juz wiem dlaczego plik wychodził uszkodzony bo adres html połaczył sie z ikonkami:-D:-D Fototematy - Onet.pl Portal wiedzy ten jest poprawny:-p
EEEEE ale kto powiedział ze ja te rzeczy wszystkie naprawiłam:szok::szok: Junkers Pan "fachowca" spłuczke mój szanowny tylko wanne razem przepychaliśmy:-p:-p:-p Ale was teraz rozczarowałam:-D:-D:-D
Ja myslałam ze bede miała dzis labe bo zupka od wczoraj a tu jak zwykle zapomniało mi się że mam siostrzenice dziś u siebie i musze jednak jakis obiadek zrobic:sorry: A te pannice tak sobie przeskrobały (jedna 15 druga 13l) ze moja sis nawet na chwile je same nie zostawia, zabrała komórki, komputer:szok::szok: Tylko piczka niechce powiedzieć co się stało:no:

hej
a ja juz po 7 wrocila z pracy bo dzis wczesnie rano zaczelysmy ;-)
potem sniadanko, wyposarzylam starszakow do szkoly a teraz po kawce zaczne sie brac za obiadek, tylko nic sie nie chce bo u nas dzis leje jak nie wiem:wściekła/y:
Karola to fakycznie mala dzis miala jazdy w nocy:szok:
milego dzionka mamuski bede zagladala

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry