reklama

Październik 2008

Hello
Zdróweczka dla wszystkich chorujących - tych dużych i tych maleńkich.

Asiu sto lat dla Rafcia i fajnie, że M uznał małego.

Ja siedzę i się nudzę, rano byłam u koleżanki a jak wróciłam do domku to mały zasnął i śpi nadal.
Więc czekam aż się obudzi i śmigamy na zakupy.

Miałam jechać do babci, ale wypadło inaczej ... no cóż :baffled:

reklama
RAFALKU WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO :-)
ASIU pamietam jak ja bylam w szpitalu rok temu i cieszylam sie ze Ty urodzilas RAFALKA jutro moja kolej hiihih
BEZA dzieki :-) I uwazaj na siebie i dbaj o siebie :-)
MARMA jejku Potworniasty non stop jest chory :-(

I wiecej nie wiem komu mialam odpisac :-(
Aha WIOLU wspolczuje i jestem z wami 3 mam kciuki za dzidka i za prace :-)

Ja od 5 rano na nogach Na szczescie Oliwka uszczesliwila mamusie i obudzila sie tylko jeden jedyny raz Wypila troszke herbatki i bez jekow i placzu poszla dalej spac I spala do 6 Ubralam sie i ja i pojechalysmy Na pobraniu bylo strasznie Siniaki bedzie miala ta moja Niunia Nakuly ja strasznie bo nie dalo sie pobrac Cierpiala strasznie Najpierw jak dojechalismy do Katowic to musialam z nia spacerowac bo zasnela chwile przyd wyjsciemz samochodu A pozatym Bylo po 7 a babka powiedziala aby bylo ze 2 godziny od jedzenia A jadla przed 6 Wiec lazilam po Katowiach Padalo ale nie bylo zle hihi Uwielbiam to masto I mieszkalam tam i pelno wspomnien hihih Pozniej to pobieranie Pozniej poszlam do Mc donaldsa ja na herbatke Oliwka na deserek Musialam ja nakarmic przed Podroza :-)
W autobusie szalala :-) A zaraz po nim Usnela w wozku Ja troche zakupy zrobilam na jutro w miesnym I teraz Oliwka spi w domu w wzoku Spi juz 2,5 godziny A wczesniej spala 1,45 Normalnie jakos lepiej ostatnio z tym spaniem u Oliwki :-)

Pdam ze zmeczenie Ide sprzatac Pozniej musze Oliwke zupke zrobic Pozniej zas do sklepu Salatki jakies zaraz musze poszukac na kompie Po sklepie pod wieczor Strojenie pokoju Normalnie ful roboty hihihi
PA

DZiekujemy wszystkim za zyczenia!
Mlody chyba zasnal wiec moge cos w koncu napisac.
U mnie wielki nudy, ale jutro wolne na zakładzie więc teoretycznie M będzię w domku, mam nadzieje, że na górze nie będzie jutro roboty
No wreszcie nudy u Ciebie:-Dbo myslalam ze Ty tam tylko pracujesz.wiec lez i sie nie ruszaj:-p

U u nas jelitówka. Wszyscy ....... Nawet w pracy wczoraj nie byłam ale musiałam sie postawić na nogi. M z H byli dziś u lekarza. Czekam na relacje od mamy bo moj to nic powiedzieć nie umiał. Tylko tyle ze nie jest źle i jakies inne mleko dostała.
Zdrowka zycze..:-(mam nadzieje ze minie szybko.
Mały jak skończył chorować w zeszłym tygodniu tak dziś w nocy z powrotem gorączka. W dodatku praca, niania hora a nawet jak nie to i tak jak Kacper jest chory to ja z nim w domu siedzę. I prawdę powiedziawszy nie mam już na nic sił....
hmmm i skad ja to znam...Mlody chory od polowy wrzesnia z przerwa kilkudniowa:confused2:chyba kiedys wreszcie przestana nam chorowac nie?...powiedz ze tak blagam....:rofl2:

Asia - Kaka ma rację... szybko Ci to poszło.... już po..
Kurcze w sumie to by poszlo szybko jakby mi to cc od razu zrobili a nie tak....eh nawet wole tego sobie nie przypominac.dobrze ze juz po i mam nadzieje ze nastepnym razem bedzie tak jak powinno byc.

Asia o, ale zmiana, ja myślałam że chcesz tego uniknąć; czwórki straszne ale trójki jeszcze gorzej ;-)
Chaialm tego uniknac ale od maja rozmawialismy o tym grupowo w rodzinie i chce zalatwic teraz w sadzie alimenty.pieniedzy brakuje a jesli pojde do pracy to strace zasilek dla samotnej matki ( bo rente mam jeszcze i mi juz przekroczy ten limit jak nawet dostane 180 zl za miesiac) wiec chce miec cos dla malego.a dostsrlo do mnie ze on mi Rafalka nie zabierze a ja tego sie wlasnie balam:eek:teraz nie wiem dlaczgo bo mi sie to glupie wydaje no ale tak myslalam rok temu.wiec teraz czeka nas niezla wojna w sadzie podejrzewam.bo juz wczoraj ja zaczelismy ...:sorry:on chcial dokumenty, ja chce pieniadze dla dziecka i niech spada na drzewo...
Nie strasz mnie z tymi trojkami:szok:ja juz tych czworek mam dosc:confused2:ale jeszcze nie jest tak tragicznie jak bylo przy gornych jedynkach.albo sie przyzwyczailam;-)
:-pOgolnie mam świetny nastroj, ktorego i WAM życzę!!!!!!!!!!!!!!!! :**************************
nie tylko Ty bo ja tez w swietnym humorze:tak:jeszcze jakby moj humor podzielal Rafalek to by bylo wogole fajnie:-D
To ja tez chce takiego pączka z adwokatem;-)
Kto rozdaje bo sie zgubilam?

ASIU pamietam jak ja bylam w szpitalu rok temu i cieszylam sie ze Ty urodzilas RAFALKA jutro moja kolej hiihih
no i Ciebie spotkalo to samo;-)a mialysmy naturalnie rodzic:rofl2:

i udalo mi sie odpisac!!!!:-D:-D:-Dnie wierze bo ciagle czasu brakuje, w domu burdel na kolkach, pielegniarka przychodzi 2 razy dziennie a mi wstyd bo co ja posprzatam to za 5 min to samo.podloga sie klei i pelno okruchow.ja nie wiem jak on to robi szczerze mowic...ja chyba tak nie umiem;-)
Rafal czuje sie juz swietnie bo ma tyle sil do krzyku ze nawet mu goraczki mierzyc nie musze:-Dnauczyl sie na naroznik wchodzic i z niego na stolik od kompa i tylko jak do lazieki wyjde na moment to mlody juz na stole stoi!!!tylko czekam az w koncu spadnie:angry:chyba bede musiala go w jego pokoju zamykac jak bede chciala isc do lazienki bo on tylko czeka na ten moment.
przed chwila zjadl karkowke w sosie z ziemniakami pokrzyczal i poszedl spac....ufff...ide polezec:happy:

Kurde... nie robić mi tu smaka na pączki!:-D
Zaraz idę po jakieś łakocie. Ale zanim co to wierszyk dla Rafałka

Krzyczy, wrzeszczy w niebogłosy
Buty zdziera: "wolę bosy!"
Demoluje już mieszkanie
Oj, nic z niego nie zostanie
Mama ręce załamuje
Że Rafałek tak wojuje
Boi się go spuścić z oka
A on chce na schwał być chłopak!
I dziś w Pierwsze Urodziny
Życzy sobie miast Rodziny
"Mamuś: tunel i ślizgawkę
I drabinki i huśtawkę
Torta czekoladowego pycha
A do tego pełna micha
I wisienek i truskawek
I budyniu na obiadek.
I pamiętaj! Ja tu żądzę w tym kurniku!
Koniec. Kropka. Kukuryku!!"
Sto Lat Rafałku!!!!

I kontynuujemy pracowanie - do później!

Wszystkiego dobrego dla Rafałka :-)
1199108117_torcik_urodzinki.jpg

A moj Rafał dzisiaj dosc marudny, miał 2 drzemki jak ostatnio bardzo zadko, chyba przez tą pogode... Mi sie tez nic nie chce i ogolnie jakas chandra jesienna mnie dopada....

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry