reklama

Październik 2008

reklama
Witajcie!
Jestem tu znowu rzadziej-takie czasy... Mam nadzieję,ze wybaczycie
Pracy szukam nadal...
Na szczęście mój M znalazł:tak::-)
Szykuje prace zaliczeniową z filozofii-to pozera mnóstwo mojego czasu....

ASIU ciesze sie ze humorek dopisuje:-)
MAJECZKA fajnie ze M prace znalazl :-)

Ja padam Zakupy zrobione.pranie wlasnie powiesilam Okno umylam I padam Jutro sprzatanie sprzatanie i jeszcze raz sprzatanie Strojenie pokoju i gotowanie
Oliwka spi od 20 Duzo dzis spala I fajnie zasnela Mam nadzieje ze nocka bedzie super
dobranoc mamuski

wszystkiego najlepszego dla Rafałka!!!!!!!!!!!
ja dzisiaj cały dzień coś załatwiałam i najważniejsze, że wszystko się udało :)
o wizycie u gina w odpowiednim wątku.
Skrobnę i do łóżka pić gorącą herbatkę :)
pączka nie mam, ale kanapka z nutella tez może być :)

prezenty rozdawała dziś Gosia ;-) ale jak się już tak uparłyście baby na te pączki to zjadłam dziś za Wasze zdrówko (za namową Seby bo miał być dobry ;-)) olbrzymiego, ociekającego tłuszczem, z mega grubą warstwą lukru pączka oponkę, normalnie tłuste świństwo jakich mało, dla każdej z nas tłuszczu by starczyło :-)

malena
no miałam pisać powodzenia, ale na pewno ok poszło :tak:
Evelajna maratony bezsenności normalnie robisz ;-)
dorota to miałyście wyprawę, a kiedy wyniki? Igę też kłuli wczoraj bo w poniedziałek siuśków nie udało mi się złapać, ale na szczęście babka idealnie za pierwszym razem pobrała; oby takie nocki jak najczęściej już były :tak:
majeczka super że M z pracą ok :tak: Tobie też się uda
Asia a to kumam, trzymam kciuki żeby jak najłagodniej się odbywały sprawy, tylko teraz widzenia itd. pewnie będą do ustalenia
Martynka i jak, będziesz wybierała się na rynek?

ja jestem po zebraniu szkolnym, dowiedziałam się że Seba wchodzi najpewniej w okres ostrego dojrzewania i zaczęły się ostrzejsze pyskówki i stawianie nauczycielom
ale na tle innych chłopców jest nadal aniołem :rofl2:

babeczkom które nadal mają ochotę na pączki proponuję - poszukajcie pod pierzynką, jest duża szansa że natraficie na dwa cieplutkie pączuszki :-);-):rofl2::cool2:

póżno ale zamawiam takiego z różą u nas brak a bardzo lubie
dorotko kiedy wyniki
Dla wszystkich kaszlących (mi ja), pociągających i gorączkujących zdrówka
malena i jak???
majeczka ważne ze praca jest
asia to walcz o swoje

U mnie nudy ale robota była szkoda ze non stop to samo, bylismy z młodym w lesie, są maślaki, potem z godzinkę na górze dokręcic rame od okna, a tak to M pobył troche w domku i młody przeszczęśliwy. Pozaty Duet znowu rozwalił płot i pasł się w sadzie- dobrze ze nie poszedł na wycieczkę. Młody zjadł dzis troche zupki :-) i placka ziemniaczanego z jogurtem, ale mu smakowało. tylko ze nie daje się karmić i sam sobie je rączkami. trzy dni temu dałam mu picie ze słomki i ladnie pije mój mądrala. jak się rozbieramy- kurtke czy bluze przejmuje i zasuwa do wieszaka, tak samo z ręcznikiem, polubił odkurzacz- slicznie sam sprząta:-) tylko musi być właczony, a pozatym naśladuje wszystko. A ja dalej nie mam @ to już 45 dni i nic, teścik - więc czekam

MARTYNKA no to super dieta :-)
MALENA wlasnie jak tam obrona :-)
BEZA ja uwielbiam chlebek z nutell :-)

No to sobie pospalam :-(
Ja nie wiem od czego to zalezy Jedna nocka super przespana a druga pol nie przespana :-(
Nie spimy juz od 23,30 :-(
Oliwka chce sie bawic Skapitulowalam ze zmeczenia juz i dalam jej mleka ale nie chciala wypila i to jeszcze w ratach 30 ml Nawet sie ciesze ze nie glodna Przyczyna pobutki musialo byc cos innego
Ona najchetniej to by sie bawila teraz A ja nie mam sil Teraz ma w lozeczku jedna zabawke i sie nia zajmuje ale nie wiem na jak dlugo Chyba ja zaraz uspie w wozku :-(
Jeny tyle roboty od rana JA CHCE SPAC

DZIS WIELKI DZIEN :-)

:-D:-D:-D Akcja pączkowa mnie ominęła, ale nie lubię, więc- mała strata :-p

Dorotko, nie męcz się ponad siły, bo po wszystkim odchorujesz!!!! Wszystkiego Naj dla Oliwci!!!!!!
Mirabelko, Seba to pewnie po mamusi taki grzeczny ;)
Blond, spoźnione życzenia i gratki, że tak wyszło z M.
Majeczko, dobrze, że chociaż jedno z Was ma pracę. Powodzenia!
Pati, jak się czujesz? Widze, że humor trochę lepszy, prawda?
Martynka, ot i dieta.... Podobna do mojej :-p

U nas wieczorem było spokojnnie. Jula nie pozwoliła nam za bardzo poszaleć :-p:-p:-p Poszlismy grzecznie spać :-p Dziś dzień bez planów. Miłego :***********************************

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry