Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Kaka dla chcącego nic trudnego
Chwila przyjemności i jest duża szansa
he he
he heObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
he he
... zaraz obiadek będę robić - dziś rybka mniam, mniam tilapia 

a jak mu się przewróci to woła co to? 

śmieszny jest.

No ja się chwilowo nie piszę. Po blisko 22. miesiącach dostalam @Oliwko sto lat od ciotki, uśmieszków jak najwięcej na słodkiej buźce i dużo zdrówka :-):-)
ppatqa o kurcze, zdrowia dla taty, żeby tylko nie były zbyt rozległe poparzenia
agamir trzymam mocno kciukasy
Marma wytrwałości i zdrówka dla młodego, cholerne zębiska
Ula super że z autem szybko poszło
u nas nudy, choć dziś było ładnie to plac zabaw zaliczyliśmy, jeszcze z młodą w nosidle do banku wyskoczę
teraz wcinam rurki z kremem a Iga robi rozpierduchę w płytach Seby
i tak ma tam bajzel to się nie domyśli
dziewczyny do dzieła z bobasami, jak M. nie chcą to podstępem ;-)

Zobaczymy jutro... Trzymajcie się Mamusie :************ Czekamy jeszcze na Happy Feet na TVN
najwazniejsze ze pozbyłaś się złomu a każda kaska się przydaOliwko wszystkiego najlepszego!!!!!!
Agamir trzymamy kciuki, żeby było dobrze!!
Marma zdrówka zdrówka dla Kacperka!!
Kaka ja też bym chętnie jeszcze jedno takie malusie dzieciątko chciała
Magda ciebie straszy prasowanie a ja jakoś nie mogę się zebrać, żeby pranie wstawić do pralki a już się w koszu nie mieści
Dzieńdoberek:-)
M w PL a ja wczoraj auto sprzedałamstare bo stare i niewiele wzięłam, ale pewni byliśmy, że nie pójdzie bo już kilka tygodni temu daliśmy ogłoszenie a tu telefon z pytaniem cy jeszcze go mamy i przyjechał chłopak z ojcem i to kawał drogi bo aż z Dublina(250 km), kawałek się tylko przejechał, kasę dał i pojechali, nic nie sprawdził nawet
![]()
A dziś u nas deszczu ciąg dalszy, chciałabym się gdzieś przejechać no to trza w domu siedzieć bo gdzie z maluchami w taką pogodę
Lenka daje mamie rano pospać, dziś znów do 8.30 a potem się bawią z Karolinką a ja wyleguję się w łóżku i jak już głowa zaczyna boleć to wstaję.....

o kurde!!!!!!!!!!!!!1 pisz co z nima u mnie M właśnie pojechał z ojcem moim do szpitala, ojcu zapaliła się benzyna, głupota nie zna granic, chciał podpalić suche liście. SZybko ściagnelam M i pojechali. Ma załatwioną łydkę, dłonie i warge.
ASIU powodzenia jutro z tym zespolem :-)
PATI pisz co z ojcem :-(
ULU fajnie z tym samochodem :-)
JESZCZE RAZ DZIEKUJE WSZYTSKIM ZA ZYCZONKA URODZINOWE DLA OLIWKI :-)
No i po imprezce MImo malej ilosci gosci bylo bardzo milo :-)
ASIU a ty robilas jakies przyjecie wczoraj dla Rafalka Bo jakos mi to umknelo i nie wiem czy o tym pisalas :-(
Oliwka grzeczna Zdjecia nacykane Jak mi sie kiedys uda wkleic to wam pokaze :-)
Teraz spac nie chce A niedawno spiaca byla
Dostala spiwor do wozka :-)
Kilka zabaweklalke mowiaca,ciuchcie puszczajaca banki ,i domek z roznymi bajerami i on sie jej najbardziej podball I jeszcze jedna zabawke tylko nie wiem jak ja opisac hihih)
Torta zjadla swoj kawalek prawie caly Jak spiewalismy jej stolat to nie wiedziala o co chodzi hihihi
Wybrala najpier rozaniec pozniej kieliszek pozniej kasa
ALE DO ZAKONU TO JA JEJ NIE POZWOLE POJSC HIHIHIH
Fajne takie urodzinki Ale strasznie meczace i ciesze sie ze juz jest po :-)