reklama

Październik 2008

reklama
Sto lat OLIWKO

Gosiu lepiej, już nie jestem uziemiana
agamir i jak
magda oby dobrze było
czarna ujemny niestety ale M chce dopiero jak skończymy remont i wróce do jobu, więc pewnie poczekam
marma oj współczuje
ula gratki ja swoje tico błyskawicznie sprzedałam powiedziałam na imprezie i pojechało do krakowa

A my już po zakupkach, część obiadku już idzie, młody niedawno zasnął, zaraz lece do żelazka. W nocy było -4, a teraz śliczne słoneczko, po obiadku lecimy na spacer po maślaki:-)

Hello - ja po pracy już z godzinkę jestem :-D ... zaraz obiadek będę robić - dziś rybka mniam, mniam tilapia :-p
Później może jakiś któtki spacerek, chociaż zimno na dworzu.

Dorotko dla Oliwci ogromny buziaczek na roczek.

Mój szkrab zabawia się w kuchni jeździkiem pchaczem i wola wrrr, wrrr :-D:-D:-D a jak mu się przewróci to woła co to? :-D:-D:-D śmieszny jest.

a u mnie M właśnie pojechał z ojcem moim do szpitala, ojcu zapaliła się benzyna, głupota nie zna granic, chciał podpalić suche liście. SZybko ściagnelam M i pojechali. Ma załatwioną łydkę, dłonie i warge.

Oliwko sto lat od ciotki, uśmieszków jak najwięcej na słodkiej buźce i dużo zdrówka :-):-)

ppatqa o kurcze, zdrowia dla taty, żeby tylko nie były zbyt rozległe poparzenia
agamir trzymam mocno kciukasy
Marma wytrwałości i zdrówka dla młodego, cholerne zębiska
Ula super że z autem szybko poszło :tak:
u nas nudy, choć dziś było ładnie to plac zabaw zaliczyliśmy, jeszcze z młodą w nosidle do banku wyskoczę
teraz wcinam rurki z kremem a Iga robi rozpierduchę w płytach Seby
i tak ma tam bajzel to się nie domyśli :cool2:

dziewczyny do dzieła z bobasami, jak M. nie chcą to podstępem ;-)

Oliwko sto lat od ciotki, uśmieszków jak najwięcej na słodkiej buźce i dużo zdrówka :-):-)

ppatqa o kurcze, zdrowia dla taty, żeby tylko nie były zbyt rozległe poparzenia
agamir trzymam mocno kciukasy
Marma wytrwałości i zdrówka dla młodego, cholerne zębiska
Ula super że z autem szybko poszło :tak:
u nas nudy, choć dziś było ładnie to plac zabaw zaliczyliśmy, jeszcze z młodą w nosidle do banku wyskoczę
teraz wcinam rurki z kremem a Iga robi rozpierduchę w płytach Seby
i tak ma tam bajzel to się nie domyśli :cool2:

dziewczyny do dzieła z bobasami, jak M. nie chcą to podstępem ;-)
No ja się chwilowo nie piszę. Po blisko 22. miesiącach dostalam @ :-p:-p:-p
Jesteśmy wszyscy w domu, Radek od godziny śpi. W ogole markotny jakiś, ma biegunkę i marudzi, i tylko by spal i spal... Nawet nie protestuje, że go kładę do łóżeczka:tak: Zobaczymy jutro... Trzymajcie się Mamusie :************ Czekamy jeszcze na Happy Feet na TVN:sorry:

OLIWKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!

Ja sie witam szybciutko. Mlody spi, a ja ogladam tv i jutro do mamy jade z mlodym i na spotkanie z tym zespolem wreszcie.
Patrycja pisz co z ojcem.martwie sie
ide cos zjesc i spac...bo cos ta pogoda dzisiaj taka ziewajaca jest:happy2:

ASIU powodzenia jutro z tym zespolem :-)
PATI pisz co z ojcem :-(
ULU fajnie z tym samochodem :-)

JESZCZE RAZ DZIEKUJE WSZYTSKIM ZA ZYCZONKA URODZINOWE DLA OLIWKI :-)

No i po imprezce MImo malej ilosci gosci bylo bardzo milo :-)
ASIU a ty robilas jakies przyjecie wczoraj dla Rafalka Bo jakos mi to umknelo i nie wiem czy o tym pisalas :-(

Oliwka grzeczna Zdjecia nacykane Jak mi sie kiedys uda wkleic to wam pokaze :-)
Teraz spac nie chce A niedawno spiaca byla
Dostala spiwor do wozka :-)
Kilka zabawek :(lalke mowiaca,ciuchcie puszczajaca banki ,i domek z roznymi bajerami i on sie jej najbardziej podball I jeszcze jedna zabawke tylko nie wiem jak ja opisac hihih)
Torta zjadla swoj kawalek prawie caly Jak spiewalismy jej stolat to nie wiedziala o co chodzi hihihi
Wybrala najpier rozaniec pozniej kieliszek pozniej kasa
ALE DO ZAKONU TO JA JEJ NIE POZWOLE POJSC HIHIHIH

Fajne takie urodzinki Ale strasznie meczace i ciesze sie ze juz jest po :-)

reklama
Oliwko wszystkiego najlepszego!!!!!!

Agamir trzymamy kciuki, żeby było dobrze!!
Marma zdrówka zdrówka dla Kacperka!!
Kaka ja też bym chętnie jeszcze jedno takie malusie dzieciątko chciała:tak:
Magda ciebie straszy prasowanie a ja jakoś nie mogę się zebrać, żeby pranie wstawić do pralki a już się w koszu nie mieści:zawstydzona/y:

Dzieńdoberek:-)
M w PL a ja wczoraj auto sprzedałam:tak::tak: stare bo stare i niewiele wzięłam, ale pewni byliśmy, że nie pójdzie bo już kilka tygodni temu daliśmy ogłoszenie a tu telefon z pytaniem cy jeszcze go mamy i przyjechał chłopak z ojcem i to kawał drogi bo aż z Dublina(250 km), kawałek się tylko przejechał, kasę dał i pojechali, nic nie sprawdził nawet:-D
A dziś u nas deszczu ciąg dalszy, chciałabym się gdzieś przejechać no to trza w domu siedzieć bo gdzie z maluchami w taką pogodę:no::no::no:
Lenka daje mamie rano pospać, dziś znów do 8.30 a potem się bawią z Karolinką a ja wyleguję się w łóżku i jak już głowa zaczyna boleć to wstaję.....
najwazniejsze ze pozbyłaś się złomu a każda kaska się przyda:tak::tak:
a u mnie M właśnie pojechał z ojcem moim do szpitala, ojcu zapaliła się benzyna, głupota nie zna granic, chciał podpalić suche liście. SZybko ściagnelam M i pojechali. Ma załatwioną łydkę, dłonie i warge.
o kurde!!!!!!!!!!!!!1 pisz co z nim
ASIU powodzenia jutro z tym zespolem :-)
PATI pisz co z ojcem :-(
ULU fajnie z tym samochodem :-)

JESZCZE RAZ DZIEKUJE WSZYTSKIM ZA ZYCZONKA URODZINOWE DLA OLIWKI :-)

No i po imprezce MImo malej ilosci gosci bylo bardzo milo :-)
ASIU a ty robilas jakies przyjecie wczoraj dla Rafalka Bo jakos mi to umknelo i nie wiem czy o tym pisalas :-(

Oliwka grzeczna Zdjecia nacykane Jak mi sie kiedys uda wkleic to wam pokaze :-)
Teraz spac nie chce A niedawno spiaca byla
Dostala spiwor do wozka :-)
Kilka zabawek :(lalke mowiaca,ciuchcie puszczajaca banki ,i domek z roznymi bajerami i on sie jej najbardziej podball I jeszcze jedna zabawke tylko nie wiem jak ja opisac hihih)
Torta zjadla swoj kawalek prawie caly Jak spiewalismy jej stolat to nie wiedziala o co chodzi hihihi
Wybrala najpier rozaniec pozniej kieliszek pozniej kasa
ALE DO ZAKONU TO JA JEJ NIE POZWOLE POJSC HIHIHIH

Fajne takie urodzinki Ale strasznie meczace i ciesze sie ze juz jest po :-)

Widać imprezka udana i chyba Oli zadowolona:tak::tak:

Witam wieczorowo i spadam na film nic mi sie nie chce dzisiaj:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry