reklama

Październik 2008

pisze pisze, wcześniej młody mi nie dał. ięc ma oparzoną dłoń i kciuka- tam jest 1 z lekką 2. Druga ręka tylko zaczerwienienie było i tam jest ok. Łydka mocna 2, zszedł cały naskórek, idzie przesięk. Na pogotowiu dostał przeciwbólowy i opatrunek. Do domu 2 razy dziennie zmiana opatrunków, przemycie i maść, antybiotyki i o dziwo zero p-bólowych, ale juz mam silne :-), choć narazie twierdzi ze nie boli mocno.. Siedzi na kompie, cicho jak trusia. W poniedziałaek ma sie zgłośić do poradni. I pęcherz na wardze.
My na maślaki nie poszliśmy już było za póżno, ale zaliczyliśmy z młodym las i przynieśliśmy torbr kani, więc jutro będą na oiad, potem M wybrał się na myjke i posadzić, położyć dziadka mojego, więc wrócił na kąpiel, ale przed kąpielą obcieliśmy młodemu włosy nad uszami i z tyłu. Na obiad ja młodem,u do ryby ugotowałam brokuły i ziemniaka, bo my jedliśmy z kiszoną i chlebem, a tem wolał z chlebę i kiszoną szamał.

reklama
A ja nie mogłam się dzisiaj ogarnąć z internetem więc trochę spóźnione życzenia dla Oliwki:
 Oliwko, roczek skończyłaś ale przed Tobą jeszcze dłuuuga droga. Nie zapomnij spakować plecaka pełnego miłości, manierkę wypełnij szczęściem, kanapki niech pachną radością, śpiworek niech grzeje serdecznością, a portfelik zawsze będzie pełniutki.
A jak ktoś się zechce przyłączyć do Twojej podróży, to niech będzie najbardziej wymarzonym i troskliwym towarzyszem pod słońcem, gwiazdami i wszystkimi galaktykami.

Imprezka widzę udana. I prezentów bez liku. Domki to się wszystkim dziewczynkom podobają:-) Ja sobie bardzo łatwo wkręcam różne rzeczy i nie robiłam testu z różańcem, kasą i kieliszkiem - stwierdziłam, że prześladowałoby mnie przez następne kilkanaście lat jakby właśnie TEN różaniec wzięła. :-D:-D:-D:-D
Patrycja o masz. No to się tatko załatwił. Dobrze się znasz na grzybach? Bo się ostatnio przeraziłam, tyle zatruć było.

Ula no to fart, bo ostatnio sprzedać auto, to same kłopoty. Idziecie jutro zbierać cukierki?
Asia udanych rozmów!!
A Malena jak tam? Obroniona? Stawiam, że tak:happy2:

No a tu coś na Halloween:
halloween - przestraszeni
Papa!

Dzien dobry Patrycja dobrze ze z ojcem nie ma najgorzej Wspolczuje mu tego bolu
EVELAJNA OLIWKI do zadnego zakonu nie puszcze hihih A teraz serio tez mnie to troszke poruszylo bo ja kilka lat temu strasznie zakonna bylam I wszyscy o tym wiedza I mowili ze ona to po mnie bedzie miala hihih To ja mowie zartek Oliwka zapomnij ze bedziesz chodzic do kosciola hihihihMSZE ROCZKOWA 15 LISTOPADA ODWOLUJEMY HHIHIHI zart to oczywiscie :-)

Oli usnela po 21 Ja tez :-)
Obudzila sie po 1 wody ani herbatki nie chciala ale plakala coraz glosniej Wzialm ja do lozka swojego pojeczala kilka minut i zasnela Ja tez usnelam Odlozylam ja do lozeczka po 4
A O 6,30 pila mlkeczko Teraz jeszcze spi Wiec nocka udana

Zona chrzestnego Oliwki miala terami Porodu na23 pazdziernik Od wczoraj jest w szpitalu ale nawet po oksy nic sie nie dzieje Jak mi sie uda to chce ja dzis odwiedzic :-)
MILEGO DNIA

Hej Kobitki

WSIO DOBREGO DLA Rafałka i Oliwci.buziaczki dla was.

U nas troche lepiej.Gorączka spadła.ZOstała tylko biegunka.Mała mało je.Narazie mleka mam nie podawać aLE MAłą BUTELKE TROSZKę ZJADłA BO JUż NIE WIEDZIAłAM CO JEJ DAWAć.

Aśka nie wiedziałam że chccesz by Rafałka tata uznał.

pisze pisze, wcześniej młody mi nie dał. ięc ma oparzoną dłoń i kciuka- tam jest 1 z lekką 2. Druga ręka tylko zaczerwienienie było i tam jest ok. Łydka mocna 2, zszedł cały naskórek, idzie przesięk. Na pogotowiu dostał przeciwbólowy i opatrunek. Do domu 2 razy dziennie zmiana opatrunków, przemycie i maść, antybiotyki i o dziwo zero p-bólowych, ale juz mam silne :-), choć narazie twierdzi ze nie boli mocno.. Siedzi na kompie, cicho jak trusia. W poniedziałaek ma sie zgłośić do poradni. I pęcherz na wardze.
My na maślaki nie poszliśmy już było za póżno, ale zaliczyliśmy z młodym las i przynieśliśmy torbr kani, więc jutro będą na oiad, potem M wybrał się na myjke i posadzić, położyć dziadka mojego, więc wrócił na kąpiel, ale przed kąpielą obcieliśmy młodemu włosy nad uszami i z tyłu. Na obiad ja młodem,u do ryby ugotowałam brokuły i ziemniaka, bo my jedliśmy z kiszoną i chlebem, a tem wolał z chlebę i kiszoną szamał.
Wow!!!!! My swojemu chodujemy :-p Dobrze, że z tatem tylko tak się stało!!!!
EVELAJNA OLIWKI do zadnego zakonu nie puszcze hihih A teraz serio tez mnie to troszke poruszylo bo ja kilka lat temu strasznie zakonna bylam I wszyscy o tym wiedza I mowili ze ona to po mnie bedzie miala hihih To ja mowie zartek Oliwka zapomnij ze bedziesz chodzic do kosciola hihihihMSZE ROCZKOWA 15 LISTOPADA ODWOLUJEMY HHIHIHI zart to oczywiscie :-)

Obudzila sie po 1 wody ani herbatki nie chciala ale plakala coraz glosniej Wzialm ja do lozka swojego pojeczala kilka minut i zasnela Ja tez usnelam Odlozylam ja do lozeczka po 4

Zona chrzestnego Oliwki miala terami Porodu na23 pazdziernik Od wczoraj jest w szpitalu ale nawet po oksy nic sie nie dzieje Jak mi sie uda to chce ja dzis odwiedzic :-)
MILEGO DNIA
Super, że imprezka się udala!!!! Nie było teściów, nie było zrzędzenia :-p
Hej Kobitki

U nas troche lepiej.Gorączka spadła.ZOstała tylko biegunka.Mała mało je.Narazie mleka mam nie podawać aLE MAłą BUTELKE TROSZKę ZJADłA BO JUż NIE WIEDZIAłAM CO JEJ DAWAć.

Dobrze, że już lepiej!!! :tak:
images
Hey Mamusie!
U nas od rana młyn. Moja mama dzwoniła w nocy, że potrzebują do Piotrka papierow jeszcze dwa zdjęcia i ten już o 8 pojechał, a fotograf czynny od 10 :))))
M. ma dziś wolne, nie odważył się odejść z pracy. Zrobi to, jak mu wyznaczą wizytę w konsulacie:sorry: Może to i dobrze, bo Radek bedzie jeszcze na tym zabiegu ubezpieczony z jego pracy :tak: Idę poscielić łóżka i pozmywać po wczorajszym.... Buziam gorąco i w pełni optymistycznie :****************

Imprezka widzę udana. I prezentów bez liku. Domki to się wszystkim dziewczynkom podobają:-) Ja sobie bardzo łatwo wkręcam różne rzeczy i nie robiłam testu z różańcem, kasą i kieliszkiem - stwierdziłam, że prześladowałoby mnie przez następne kilkanaście lat jakby właśnie TEN różaniec wzięła. :-D:-D:-D:-D
U nas te wróżby są tradycją ale czy się spełniają:sorry2::sorry2::sorry2: wątpie:-D:-D

MILEGO DNIA
no coraz lepsze te nocki:tak::tak::tak: a jak w dzien je????
Hej Kobitki

a możesz podawac takie normalne mleko???? Bo Kaka musi dawać Enfanmil czy jakoś tak. A dajesz coś na ta biegunke???

Gosia ja tam mam uraz do chłopców z długimi włosami. Dlatego mój już też po pierwszym cięciu:tak::tak:

hej malutkie
U mnie pachnie kapuśniaczkiem który juz się gotuje:-p zaraz wstawiam pranko i lece po znicze i zakupy;-) Dziś wyjazd do teściów na weekend. Hmmm trza to jakoś przeżyć:sorry::-D:-D:-D

WESOLUTKA zdrowka dla was
GOSIU milego dnia
CZARNA jakos musisz to przezyc u tesciow :tak:Oliwka wydaje mi sie ze wiecej je w dzien I odkad ja oduczam mleka w nocy to ma 2 drzemki w dzien po 2/3 godziny a wczesniej spala raz maks 2 godziny :tak:Dzis wypila 170 ml mleka zaraz bedzie kacha Ona by non stop cos jadla A robie tak ze jak kaszki troszke zje i juz nie chce to po kilku minutach zas jej ta kaszke daje Aby byla najedzona bardziej w dzien :tak:

G jest w domu wiec wybiore sie dzis na chwile do kolezanki do szpitala Jejku jak sie napatrze na te ciezarne to mi sie chyba zachce hihihih
Ja na kompie teraz G sprzata a Oliwka sie bawi Wszystko tak jak powinno Czyli facet sprzatajacy hihihih :tak:

ppatqa nie zła nauczka na przyszłość. Dobrze, że tak się skończyło bo mogło znacznie gorzej.

Spóźnione życzonka dla Oliwki!!!!

Kurcze jak słucham o tych ząbkach to jestem co raz bardziej przerażona, mam nadzieję, że nas to ominie.

U nas dzisiaj piękne słońce, 0 stopni, czekamy aż młody się obudzi, zjemy obiadek i na dwór. Wczoraj byliśmy u znajomych, dawno się tak nie uśmiałam.
Dzieciaczki słodko spały a obok nich babcia :) Pobudka była o 7, więc jestem lekko kaput :) do wieczorka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry