reklama

Październik 2008

GOSIU sliczne zdjecie w podpisie :-)
ULU fajnie ze dziewczynki zadowolone :-)
BEZA GRATULACJE DLA MLODEGO :-)

My niedawno wrocilismy Jejku zmeczylam sie i zmarzlam ale jest ok
Teraz obiad i na 17 chce isc z niunka do kosciola :-)

reklama
Hej jestem
u mnie problemu w 50% rozwiazane ale te najwieksze nadal sa , niewazne musi byc dobrze jestem dobrej mysli a ze optymistycznie patrze na swiat postanowilam zajrzec i postaram sie nie znikac wiecej chybaze znow mi ktos da "kopa"
My tez po halloween bylo suuper dzieciaki szalaly a drzwi sie nie zamykaly :-Dcukierkow starczylo na szczescie, dzieciaki w coraz to bardziej wymyslnych strojach ale suuper naprawde a dzis w klubach wiara sie bawila do 6 rana!! kolezanki nie mogly wejsc posprzatac :-D
no wiec witam 1 listopada
w tym roku wyjatkowo smutny poniewz w sierpniu dokladnie 1-go zginal w wypadku moj kuzyn z synkiem niespelna 2 letnim :-( w wypadku zginela rowniez jego tesciowa, tesc do dzis nieprzytomny tylko zona jego przezyla ale co za zycie bez dziecka rodzicow i meza....:-( wiec zapalam dla nich znicz chociaz wirtualny
wirtualnyznicz.pl

Czesc dziewczyny serdecznie witam. Ja byłam na 2 -dniowej przepustce juz jestem znowu w szpitalu. Maz wrócił wreszcie ze Stanów jestem taka szczesliwa.
Dzis bardzo smutny dzien. Moj brat zmarł w maju i teraz nie mogłam nawet pojechac na jego górb. Tak mi go bardzo brak . Od dwóch dni mi sie sni . Mysli mnie dobijaja dlaczego on dlaczego ak szybko i mimo ze mineło 6 miesiecy jego to nadal boli mnie jego odejscie. Dlaczego dlaczego dlaczego ludzie młodzi odchodza . Nie powiedziałam mu jak bardzo go kochałam i jaki był dla mnie wazny. Wszystkie mysli sa dzis o nim.

Czesc dziewczyny serdecznie witam. Ja byłam na 2 -dniowej przepustce juz jestem znowu w szpitalu. Maz wrócił wreszcie ze Stanów jestem taka szczesliwa.
Dzis bardzo smutny dzien. Moj brat zmarł w maju i teraz nie mogłam nawet pojechac na jego górb. Tak mi go bardzo brak . Od dwóch dni mi sie sni . Mysli mnie dobijaja dlaczego on dlaczego ak szybko i mimo ze mineło 6 miesiecy jego to nadal boli mnie jego odejscie. Dlaczego dlaczego dlaczego ludzie młodzi odchodza . Nie powiedziałam mu jak bardzo go kochałam i jaki był dla mnie wazny. Wszystkie mysli sa dzis o nim.

Oj Agamir tule mocno i serdeczne wyrazy współczucia (*) :-(:-(
a ja Ty sie czujesz i malenstwo???

Beza tu masz linka https://www.babyboom.pl/forum/pazdziernikowe-mamy08-f239/

nie wiem co się stało, ale nie mam dostępu :-(
proszę o przywrócenie uprawnień...
proszę.

ehhh no tak bo była selekcja i te mamusie ktore sie nie udzielaly zostaly usuniete z list tych ktore maja dostep wiec w tej kwestji napisz do czarnej priwa ona zdecyduje co dalej (wlasnie z tego powodu byla bardzo zacieta dyskusja i wiele sie dzialo:-p:cool:)
a cos sie dzieje Beza ??kurcze tule mocno

MINISIA ciesze sie ze zas jestes :-)Powodzenia w rozwiazaniu klopotow Moze chcesz nam napisac o co chodzi? Moze ci to jakos pomoze ?
BEZA musisz sie chyba wiecej udzielac aby miec dostep zas do tego watku Niestety te co sie nie udzielaly bardzo dlugo maja dostep do watku ograniczony Ale nic straconego Pisz na nami a CZARNA pewnie przywroci cie do tego watku :-)
AGAMIR wspolczuje

No i bylismy n mszy Ale z Oliwka to ciezko bylo wytzrymac Wyszlismy zaraz po kazaniu Nie wiem jak Ona wytrzyma cala msze roczkowa za 2 tygodnie Ona juz wykapan Teraz kaszki zabardzo nie chciala Ale jak bedzie szla spac to ja jesczze dokarmie

Mnie sie jakos brzydko i niefotrunnie zab z przodu ulamal I jutro zamiast do urzedu do zusu to do denstysty musze isc :-(
Chyba ze uda mi sie i to i to pogodzic

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry