reklama

Październik 2008

Hello
ja sie melduje.wrocilismy od mamy.mlody juz spi.wczoraj mailam spotkanie z tym zespolem.taki bardzo :P amatorski ale bardzo mnie chca.wiecwychodzi na to ze ja bede im pokazywac jak ma byc ale nawet mi sie to podoba:)
milego wieczorku!

reklama
Hello
ja sie melduje.wrocilismy od mamy.mlody juz spi.wczoraj mailam spotkanie z tym zespolem.taki bardzo :P amatorski ale bardzo mnie chca.wiecwychodzi na to ze ja bede im pokazywac jak ma byc ale nawet mi sie to podoba:)
milego wieczorku!
aska na szefa aska na szefa :-D:-D:-D:-D:-D

trzymam kciuki aska wez se za nich ostro i zycze hmm polamania mikrofonu:-p:sorry2::sorry2:

Hej - oj smutny dzionek dzisiaj i zebrało mi się na wspominanie.
Pojechaliśmy całą naszą rodzinką na groby bliskich - najpierw moich później poszliśmy na spacer i młody usnął.

Teraz też śpi już a ja oglądam jakiś filmik na HBO.

Agamir przytulam [*]

Minisiu to bardzo niesprawiedliwe co spotkało Twojego kuzyna - światełko dla nich zapalam [*]
No i życzę aby problemy się szybciutko rozwiązały.

Asiu to fajnie z tym zespołem - to będziesz tam górą :-D:-D:-D

Beza gratulacje dla Twojego szczęścia za przespaną nockę w swoim łóżeczku :tak:
Co do zamkniętego to dziewczyny już napisały.

No właśnie co z Malenką? Martwię się - ale pewnikiem niepotrzebnie - zdała na 5 i nie miała czasu aby zajrzeć.
Jutro pewnie się pojawi.

Zobaczę jeszcze co skrobnęłyście na innych wątkach i zmykam spać.

Dziewczynki za bardzo się za Wami stęskniłam, żeby z Wami nie pisać :-):-)
Poczekam troszkę, może uda mi się ponownie wkupić w łaski czarnej :)

My zaszaleliśmy z meblami. Z jednego do drugiego poprzenosiliśmy. Jeden typowo sypialniany z dziećmi a drugi gościnno telewizyjny. Ale mi się podoba :)))

Patrzę teraz na te pozostałości do posprzątania i już nic mi się nic chcę, ale jak zrobię to dzisiaj to będę jutro miała więcej luzu.

Chłopcy już smacznie śpią, o Jasio wpadł do pokoju bo babcia siedziała obok niego i cichaczem wyszła a on ją przyuważył :-D:-D

Dobra, lecę sprzątać!
pewnie do jutra.

Hello
milego wieczorku!
Gratuluję!!!!!!!!!!!!! Asia- doświadczenie to najlepszy atut!!!!!!!!!!!
Karola cos taka zapracowana??

Dorotka nie ma sensu pisac bo i tak nikt mi nie pomoze a i zadna porada tu nic nie da wiec nie bede smecic ;-)

uuu a z tym zębem to nieciekawie :no:
no i wlasnie spoznione ale szczere

STO LAT DLA OLIWKI!!!!!!!
Minisia, 3mam kciuki za pomyślne rozwiązanie sprawy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczynki za bardzo się za Wami stęskniłam, żeby z Wami nie pisać :-):-)
Poczekam troszkę, może uda mi się ponownie wkupić w łaski czarnej :)

My zaszaleliśmy z meblami. Z jednego do drugiego poprzenosiliśmy. Jeden typowo sypialniany z dziećmi a drugi gościnno telewizyjny. Ale mi się podoba :)))

Patrzę teraz na te pozostałości do posprzątania i już nic mi się nic chcę, ale jak zrobię to dzisiaj to będę jutro miała więcej luzu.

Chłopcy już smacznie śpią, o Jasio wpadł do pokoju bo babcia siedziała obok niego i cichaczem wyszła a on ją przyuważył :-D:-D

Dobra, lecę sprzątać!
pewnie do jutra.
Ja też oczekuję :-p Fajny pomysl z tymi pokojami.

Idę spać, bo dzisiejszy dzień dał mi w kość :dry:

hello panienki jestem wiec jak widzicie przeżyłam wyjazd do teściów:-D:-D:-D:-D
Gosia Beza to nie odemnie zależy czy bedziecie miały dostęp czy nie;-);-);-) Mamy tu demokracje i głosowania:-p:-p:-p

Ahh wiecej nie odpiszę bo chyba mi sie nie chce:sorry2::sorry2:

Ostatnia edycja:
witam i ja a my wczoraj w gościach u kuzyna- spodziewa się dziecka jego pierwsze, a jego żona ma juz dwójke, 14 i 16 lat, mają nowy domek i po tym jak małego wszędzie było pełno- schody, schody, schody troche wystraszony.
Dziś yliśmy pod Jelenią Góra u rodziny M, drogę młody w obie strony przespał ale mgła straszna i ten tłok, ale jakoś się udało, zimno, ale tam spacerek zaliczyliśmy z domku na cmentarz, jejku jak tam slicznie takie podgórskie tereny, młody w gościach bardzo grzeczny, nie płakał, szalał i naprawde leci do każdego. Po powrocie poszlismy jeszcze na cmentarz na wieczorny spacer- Kamiś zafascynowany światłami.
Dorotko młody częśto nad ranem ląduje u nas

Mykam bo jestem pijana od rozgrzewania się

agamir, minisia przytulam, tacy młodzi ludzie :-(
Asia no to super że wypali z zespołem szefowo ;-) no i fajnie jak będziesz mogła ich tak pod siebie ustawić
Magda o to już u teściów mieszkacie
ppatqa ale zazdroszczę tych terenów, u nas wczoraj zapadła decyzja co do wakacji i jedziemy właśnie w tamte okolice, dokładnie do Szklarskiej Poręby :tak:
beza fajnie że przemeblowanie udane :tak:
dorota Iga też często ze mną na kanapie śpi

T. był rano na jednym cmentarzu z Sebą, a popołudniu ze znajomymi byliśmy na drugim, bliżej domu
było ciemno, cmentarz w lesie, mnóstwo zniczy i do tego jakiś chór śpiewał przy jednym z grobów a dalej babka grała na skrzypcach, normalnie ciary miałam, niesamowite przeżycie
Idze się podobało, zwłaszcza znicze i przy chórze próbowała tańczyć :-)
a potem do znajomych na małą "rozgrzewkę" skoczyliśmy :cool2: i tak minął dzień

reklama
Dorota ano kilka małych wiechciów się pokazało i teraz lubi jak jej wiatr włosy czochra:-D. Tuśka ląduje u nas mniej więcej w środku nocy. Czasami prześpi do rana u siebie, ale ja tam lubię jak się wkokosi i przytuli:happy2: Gdzieś, ktoś napisał, że "trzeba się nacieszyć, dopóki jest moja, bo potem będzie coraz bardziej swoja, a potem już czyjaś i doopa;-):-D".
Śpię mniej więcej od 3 do 10 - 7 godzin to kupa czasu!:tak::-)
A tego zęba to ojojoj! Rób szybko. I na pewno się zorganizujesz ze wszystkim:)
Asia no i o to chodzi! Na ścianie bloku by napisali - "Asia rulez!" Powodzenia!
Ula Karolina ma świętą rację - to obciach chodzić z "dziećmi"!:-D:-D
Nasz landlord z żoną i czwórką dzieci właśnie skończyli chorować więc krąży gadzina. A mnie wkurzają mamuśki z dziećmi chorymi się szwendające po sklepach. Nie wszystkie, ale jak młode prawie wypluwa płuca, to co one cholera robią w centrum handlowym? Wrrrr...
Też mi brak dzisiejszego zapalania zniczy... :(

Dziewczynki, świeczka i modlitwa dla Waszych bliskich.
[*]
Dla Was przytulenie.
I dobrej nocy dla nas wszystkich.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry