Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aska na szefa aska na szefaHello
ja sie melduje.wrocilismy od mamy.mlody juz spi.wczoraj mailam spotkanie z tym zespolem.taki bardzoamatorski ale bardzo mnie chca.wiecwychodzi na to ze ja bede im pokazywac jak ma byc ale nawet mi sie to podoba
milego wieczorku!

Gratuluję!!!!!!!!!!!!! Asia- doświadczenie to najlepszy atut!!!!!!!!!!!Hello
ja sie melduje.wrocilismy od mamy.mlody juz spi.wczoraj mailam spotkanie z tym zespolem.taki bardzoamatorski ale bardzo mnie chca.wiecwychodzi na to ze ja bede im pokazywac jak ma byc ale nawet mi sie to podoba
milego wieczorku!
Minisia, 3mam kciuki za pomyślne rozwiązanie sprawy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Karola cos taka zapracowana??
Dorotka nie ma sensu pisac bo i tak nikt mi nie pomoze a i zadna porada tu nic nie da wiec nie bede smecic ;-)
uuu a z tym zębem to nieciekawie
no i wlasnie spoznione ale szczere
STO LAT DLA OLIWKI!!!!!!!
Ja też oczekujęDziewczynki za bardzo się za Wami stęskniłam, żeby z Wami nie pisać :-):-)
Poczekam troszkę, może uda mi się ponownie wkupić w łaski czarnej
My zaszaleliśmy z meblami. Z jednego do drugiego poprzenosiliśmy. Jeden typowo sypialniany z dziećmi a drugi gościnno telewizyjny. Ale mi się podoba))
Patrzę teraz na te pozostałości do posprzątania i już nic mi się nic chcę, ale jak zrobię to dzisiaj to będę jutro miała więcej luzu.
Chłopcy już smacznie śpią, o Jasio wpadł do pokoju bo babcia siedziała obok niego i cichaczem wyszła a on ją przyuważył
Dobra, lecę sprzątać!
pewnie do jutra.
Fajny pomysl z tymi pokojami.

i tak minął dzień
. Tuśka ląduje u nas mniej więcej w środku nocy. Czasami prześpi do rana u siebie, ale ja tam lubię jak się wkokosi i przytuli
Gdzieś, ktoś napisał, że "trzeba się nacieszyć, dopóki jest moja, bo potem będzie coraz bardziej swoja, a potem już czyjaś i doopa;-)
".
:-)