Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziekuje za zyczeniaKarola cos taka zapracowana??
Dorotka nie ma sensu pisac bo i tak nikt mi nie pomoze a i zadna porada tu nic nie da wiec nie bede smecic ;-)
uuu a z tym zębem to nieciekawie
no i wlasnie spoznione ale szczere
STO LAT DLA OLIWKI!!!!!!!

Super gratuluje To do kiedy zaczynacie?Ta praca ci starczy?czy jeszcze czegos bedziesz szukac?czy narazie dajesz na luz z inna praca?Hello
ja sie melduje.wrocilismy od mamy.mlody juz spi.wczoraj mailam spotkanie z tym zespolem.taki bardzoamatorski ale bardzo mnie chca.wiecwychodzi na to ze ja bede im pokazywac jak ma byc ale nawet mi sie to podoba
milego wieczorku!
CIESZE SIE ZE PRZEZYLAShello panienki jestem wiec jak widzicie przeżyłam wyjazd do teściów
Gosia Beza to nie odemnie zależy czy bedziecie miały dostęp czy nie;-);-);-) Mamy tu demokracje i głosowania
Ahh wiecej nie odpiszę bo chyba mi sie nie chce![]()

Jak wróci z pracy pewnie bedzie już po dąsach.... Ale ciężko mi się spało, bo zarzuty były bezpodstawne 
i również boję się jak diabeł świeconej wody

) ale sie po przytulać

czekam aż mały wstanie i ide kupić ostillococinum i krople. A na 12 jestem umówiona z sis i bratową do hoplandu

103-ci dla karoliny za ktora okrutnie tesknie

;-)

mi cpos za czesto ta mysl chodzi po glowie 

nie podoba mi sie to
dobrze ze maz jest bardziej twardy w tej kwestii tylko kurde ja wiem ze jak poprosze to ulegnie wiec staram sie nie marudzic
bo chyba bym juz przesadzila teraz 

moja tez zasmarkana spacerek sobotni wychodzi
zdjecia na NK
a jak sie czujesz jak maluszek kiedy masz cc?Hello babo;-)a skad Ty tam neta masz?No to dzien deberek, ja tak na chwilunie, bo jackowaty juz mi laptopa wyrywa