reklama

Październik 2008

reklama
Karola cos taka zapracowana??

Dorotka nie ma sensu pisac bo i tak nikt mi nie pomoze a i zadna porada tu nic nie da wiec nie bede smecic ;-)

uuu a z tym zębem to nieciekawie :no:
no i wlasnie spoznione ale szczere

STO LAT DLA OLIWKI!!!!!!!
Dziekuje za zyczenia
3 mam kciuki za rozwiazanie klopotow I nie znikaj juz wiecej :tak:
Hello
ja sie melduje.wrocilismy od mamy.mlody juz spi.wczoraj mailam spotkanie z tym zespolem.taki bardzo :P amatorski ale bardzo mnie chca.wiecwychodzi na to ze ja bede im pokazywac jak ma byc ale nawet mi sie to podoba:)
milego wieczorku!
Super gratuluje To do kiedy zaczynacie?Ta praca ci starczy?czy jeszcze czegos bedziesz szukac?czy narazie dajesz na luz z inna praca?
hello panienki jestem wiec jak widzicie przeżyłam wyjazd do teściów:-D:-D:-D:-D
Gosia Beza to nie odemnie zależy czy bedziecie miały dostęp czy nie;-);-);-) Mamy tu demokracje i głosowania:-p:-p:-p

Ahh wiecej nie odpiszę bo chyba mi sie nie chce:sorry2::sorry2:
CIESZE SIE ZE PRZEZYLAS :tak:

KAKA ale zes sie rozpisala hihih

Dziekuje za odpowiedz o tych nockach

Ja wczoraj bylam taka padnieta ze nawet nie wiem kiedy usnela Tzn po 21 bylo
Ja na lozku G na kompie siedzial do 2 w nocy a za nim OLIWKA w lozeczku
Jak ja sie polozyla to ona skakala po lozeczku ale jeszcze nie spala pozniej to juz nie bardzo wiem co sie dzialo bo zasnelam :tak:
Wiem tylko tyle ze obudzila sie z placzem 2 razy Ale G sie nia zajal a ja smacznie spalam I nie pila mleka w nocy Dobrze ze G jej mleka nie podal Wypila mleko o 6,30 A kolacji wczoraj zjadla bardzo malo i wytrzymala hihhi

Kolezanka moja Zona od chrzestnego Oliwki wczoaj urodzila silami natury JUSTYNKE 4100
10 punktow o 18,50 Szok jak sie ciesze jak dam rade to na chwile je pozniej odwiedze jak moja mama wroci z pracy :tak:

O tym znebie to nawet mi nie wspominajcie boje sie strasznie dentysty :wściekła/y:

Hey, witam się i ja z rańca. W planach spacer, gdzies za godzinke, bo pikna pogoda. A potem sprzątanko, bo wczoraj dałam na luzik. M. mnie wieczorem sprowokował i pokłóciliśmy się na noc:sorry: Jak wróci z pracy pewnie bedzie już po dąsach.... Ale ciężko mi się spało, bo zarzuty były bezpodstawne :eek:
Dorka, też muszę odwiedzić dentystę:dry: i również boję się jak diabeł świeconej wody:tak::-D
Miłego dnia Panusie!!!!
22978.jpg

GOSIU nie moze byc Poklociliscie sie M A ja myslalam ze wy sie nie klocice hihih zartuje
Bedzie dobrze znajac was :-)

Umowilam sie z kolezanka Mam wroci z pracy to ja pojde odwiedzic ja do szpitala Jejku jaka jestem podekscytowana widokiem takiego maluszka :-)

Oliwka sie pomalu budzi Kolo 12 wybywamy na spacer

Czesc pozdrawiam serdecznie i zycze miłego dzionka. U nas słonce za oknami ja w szpitalu a w sercu pustka i smutek a bratem. Antos ma sie dobrze M mowi ze jesr fantastyczny znjadzie papierek niesie go do smieci , pokazuje co chce i duzo juz mowi.Jedyny problem to to zenie chce jesc ani kanapki ani nic nowego. Czekamy na 2 synalka.

Witam
Agamir Minisia [*] zapalam światełko za za waszych najbliższych za tak niesprawiedliwe zejście z naszego świata. Ja tego nigdy niezrozumiem:-(:-(:-(

Evelajna ja też tak uważam że jak dziecko ma taką potrzebe i nam to nie przeszkadza to warto wykorzystac ten czas jak chcą z nami w nocy (może nie cała:-p:cool2::-D:-D:-D) ale sie po przytulać:tak:
KURDE ZAJEBISTE FOTY Z HALOOVEN chyba sie kiedyś wybiore aby to zobaczyć na żywo:-p:-p:-p
Dorota gratki dla kolezanki sporawa ta dziewuszka:tak::tak:

Mirabelko chyba najlepsze z tego wszystkiego było to rozgrzanie:-p:-p

Mamy poniedziałek i nowy tydzień. Tradycyjnie po powrocie od teściów moja Laura zaczyna kichać i smarkac:dry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czekam aż mały wstanie i ide kupić ostillococinum i krople. A na 12 jestem umówiona z sis i bratową do hoplandu:-p:-p

Izabelko
Gwiazdek tysiąc jest na niebie.
Lalek w wózkach też jest dużo.
Ale pranę aby najwięcej życzeń przybyło do ciebie.
W dniu tak wspaniałym,
jak roczek twojego istnienia,
składam ci dużo zdrówka i usmiechu na tak pięknej buźce

Ostatnia edycja:
Najlepsze życzonka dla Izuni :-) Rośnij duża i zdrowa :-)

My też wczoraj wrócilismy szczęślwiwie do domku. U mnie kataru ciąg dalszy. Zatoki mi rozsadza i głowa pęka. Nie pomaga nic, amol ibuprom zatoki, żadne krople :-( Martwię się żeby Maciuś sie ode mnie nie zaraził.
Miłego dzionka.pa.

No to dzien deberek, ja tak na chwilunie, bo jackowaty juz mi laptopa wyrywa;-)
Sto lat dla Izuni
Poczytalam was troszke, nie zdaze poodpisywac. Napisze ze Zocha dzisiaj pierwszy dzien w zerowce...zestresowana szla, na szczescie bedzie chodzila do klasy z sasiadem no i jej chrzestna pracuje tam w szkole wiec bedzie miala na nia oko;-) Malemu pasuje domek babci i dziadka, chce tutaj 2 razy dziennie spac, i w nocy nie wlancza mu sie szwendacz i grzecznie spi:tak:
A ja coraz bardziej nakrecam sie na studia, i tesciowa bardzo mnie namawia zebym od zimy przyszlego roku cos zaczela...hmm tylko to co bym chciala to zawody ktorym ciezko znalesc prace...moze ta farmacja chociaz jakos specjalnie mnie to nie kreci:sorry:
Dobra uciekam, ale zajrze wieczorem i na[pewno poodpisuje:tak:
Papa calusow 102:tak: 103-ci dla karoliny za ktora okrutnie tesknie:-p:-p:-p:-D;-)

witam w piekny sloneczny i cieply poranek:tak::tak:

dorotka suuuper !! no to GRAAAAAAAATTTTTUUUUULLLLUUUJE SPOREJ CÓRECZKI wreszczie sie doczekalas hehe (zabrzmialo jakby to twoja byl corka heh)

Czarna to jak robimy 4???:-D:-D:-Dmi cpos za czesto ta mysl chodzi po glowie :eek::eek::eek:nie podoba mi sie to :eek:dobrze ze maz jest bardziej twardy w tej kwestii tylko kurde ja wiem ze jak poprosze to ulegnie wiec staram sie nie marudzic:sorry::sorry:bo chyba bym juz przesadzila teraz :cool2:

Zdrówka dla Laurunii:tak::tak:moja tez zasmarkana spacerek sobotni wychodzi:tak:zdjecia na NK

Dzieki za mile slowa co do kuzyna mojego i jego synka :-(:-(

Agamir jeszcze raz tule mocno :blink: a jak sie czujesz jak maluszek kiedy masz cc?

STO LAT DLA SOLENIZANTKI !!!!!!!!!!

reklama
No to dzien deberek, ja tak na chwilunie, bo jackowaty juz mi laptopa wyrywa
Hello babo;-)a skad Ty tam neta masz?
Dorka gratki dla kolezanki!
Lilunia zdrowka zycze!!!
Agamir i ja tez czekam na jakies wiesci z porodowki;-)
Mlody zasnal, ja zrobilam przemeblowanie w domu, duzo tego nie bylo wiec zajelo chwile a jakos wiecej miejsca sie w domu zrobilo.
jak mlody wstanie jedziemy na zakupy do Tesco bo pustki w domu.
milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry