reklama

Październik 2008

No babo jak to nie wiesz skad mam...jackowaty ma firmowego blueconnecta:tak:
A teraz nie powiem gdzie siedzi, bo stresa ma, w pracy maja dzisiaj jakies sprawdzanie czegos tam i ciagle do kibla lata:-D No to pojechalam:-D:-D:-D:-D

reklama
MAGDA fajnie ze Stasiowi sie u babci podoba No i widze ze i tobie tez :-) Obu tak dalej
LILUNIA ZDrowka
ASIU mileych zakupow
MINISIA a wiesze ze mnie chodzi coraz czesciej mysl o kolejnym dziecku :-p

Juz 3 raz tutaj pisze i nie da sie wyslac Ja zaraz ide na spacer Do banku musze wjesc i jakim maly upominek kupic na dzisiejsza wizyte w szpitalu:tak:
A na 13 jestem umowiona do dentysty Nie wiem cy mnei przymie ale po 13 3 majcie kciuki aby nie bolalo I ciekawe ja Oli sie tam bedzie sprawowala :laugh2:

No to dzien deberek, ja tak na chwilunie, bo jackowaty juz mi laptopa wyrywa;-)
Sto lat dla Izuni
Poczytalam was troszke, nie zdaze poodpisywac. Napisze ze Zocha dzisiaj pierwszy dzien w zerowce...zestresowana szla, na szczescie bedzie chodzila do klasy z sasiadem no i jej chrzestna pracuje tam w szkole wiec bedzie miala na nia oko;-) Malemu pasuje domek babci i dziadka, chce tutaj 2 razy dziennie spac, i w nocy nie wlancza mu sie szwendacz i grzecznie spi:tak:
A ja coraz bardziej nakrecam sie na studia, i tesciowa bardzo mnie namawia zebym od zimy przyszlego roku cos zaczela...hmm tylko to co bym chciala to zawody ktorym ciezko znalesc prace...moze ta farmacja chociaz jakos specjalnie mnie to nie kreci:sorry:
Dobra uciekam, ale zajrze wieczorem i na[pewno poodpisuje:tak:
Papa calusow 102:tak: 103-ci dla karoliny za ktora okrutnie tesknie:-p:-p:-p:-D;-)

o jaaaaaaaaa dla mnie???

Sto lat dla Izy!!!

witam młody mi już spał w aucie, byłam mu po kozaki i teraz szaleje, zmywarka znowu poszła do naprawy, zaraz biore się za obiad, a mam lenia........

Izuniu sto lat

Zrobiłam na spacerze zakupy (na obiad gołąbki), a w domu okazało się, że nie wzięłam ryżu, tylko kaszę gryczaną:wściekła/y:, więc robię mielone z kaszą i sosem...:-D Spać mi się chce, winka chętnie bym się napiła, ale po winku włącza mi się chcica, więc zostawię na wieczór:-p:-p:-p Mały zasypia, a Jula szuka zajęcia. Idu zrobić kawke, bo zasnę przed kompem:tak:
Izuniu, sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam w pierwszy dzień listopada

Noi po halloween:tak:, rany tyle dzieci było, że mojego zapasu brakło, musiałam Karoliny cukierki dosypać i trochę biszkoptów od Lenki.:szok:
A nasza też potem z pełną torbą wróciła do domu, bo one pózniej chodziły bo jak to Karolina powiedziała, że "o 6 to chodzą małe dzieci a ja i moje koleżanki już jesteśmy duże więc musimy chodzić pozniej":-D:-D........... niech im będzie:-D
A dziś słońce naprzemian z deszczem, byłam umówiona po południu do naszych znajomych irlandczyków ze starego miasteczka a ta wczoraj dzwoni, żebym nie przyjeżdżaa bo ich 25 letni syn ma świńską grypę:szok::szok::-(!! Więc jednak jest to cholerstwo........:no::no:
A ja dziś nic nie robię, obiad mam od wczoraj, moja mniejsza wczoraj zastrajkowala i wcale obiadu nie zjadła:no:, pierwszy raz!!

Trochę mi smutno, że nie mogę pójść na cmentarz do rodziców, ale choć M dziś tam będzie.........

A ja wam strasznie zazdroszcze tego hallowen...niby w polsce wchodzi taki zwyczaj ale marnie to wycodzi tutaj:-(
A z ta swinska grypa :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: ja bym chyba umarla ze strachu...

Hej jestem
u mnie problemu w 50% rozwiazane ale te najwieksze nadal sa , niewazne musi byc dobrze jestem dobrej mysli a ze optymistycznie patrze na swiat postanowilam zajrzec i postaram sie nie znikac wiecej chybaze znow mi ktos da "kopa"
My tez po halloween bylo suuper dzieciaki szalaly a drzwi sie nie zamykaly :-Dcukierkow starczylo na szczescie, dzieciaki w coraz to bardziej wymyslnych strojach ale suuper naprawde a dzis w klubach wiara sie bawila do 6 rana!! kolezanki nie mogly wejsc posprzatac :-D
no wiec witam 1 listopada

Dominika 50% lepsze niz nic;-) Bez problemow byloo by nudno;-)

kochane gdzie się podział wątek zamknięty?
bo chciałam coś skrobnąć a nie wiem gdzie jest :-(

Proscie a bedzie wam dane...:-D zartuje, pewnie juz niedlugo znowu bedziesz miala dostep;-)
Heh hej. my tylko na chwilkę. Zyjemy;-)

No i na tydzien czytania:-p:-p

hello panienki jestem wiec jak widzicie przeżyłam wyjazd do teściów:-D:-D:-D:-D
Gosia Beza to nie odemnie zależy czy bedziecie miały dostęp czy nie;-);-);-) Mamy tu demokracje i głosowania:-p:-p:-p

Ahh wiecej nie odpiszę bo chyba mi sie nie chce:sorry2::sorry2:

No a ja jak narazie zadowolona, tesciowa bierze jakies lekarstwa na uspokojenie, wiec mam spokoj:-D:-D:-D:-D Ostatnio dostalam kurtke, a dzisiaj dostalam buty....wszystko od tesciowej:cool2:bo w trampach dalej chodze, ale nie ze wzgledu braku zimowych bo takowe buty posiadam, poprostu jest mi wygodniej i szybciej. No coz od jutra bede chodzila w nowych:-D

Czarna to jak robimy 4???:-D:-D:-Dmi cpos za czesto ta mysl chodzi po glowie :eek::eek::eek:nie podoba mi sie to :eek:dobrze ze maz jest bardziej twardy w tej kwestii tylko kurde ja wiem ze jak poprosze to ulegnie wiec staram sie nie marudzic:sorry::sorry:bo chyba bym juz przesadzila teraz :cool2:

Zdrówka dla Laurunii:tak::tak:moja tez zasmarkana spacerek sobotni wychodzi:tak:zdjecia na NK

To zaczekajcie jeszcze pare latek, ja pisze sie na 3 za jakies 6 lat...moze akurat uda sie urodzic znowu w tym samym miesiacu;-)

o jaaaaaaaaa dla mnie??

No ba...pewnie ze dla ciebie...;-):-p

no to przynajmniej kompa masz:-Ddobrze ze soba tam nie zabiera:-p

Zabiera, zabiera...dzisiaj wyjatkowo byl w domu miedzy tym dziwnym remamentem bo wczesniej do klienta usial jecac. Ale niestety ani gg ani skypa tutaj zainstalowac nie mozna, ma jakies zabezpieczenia:-(

No i zocha zachwycona szkola, pania i nowymi kolezankami:tak: :tak: Dzielna byla, prezent dostala;-)
Ja jakos tak nieswojo czuje sie bez dostepu kiedy chce do netu...i jak maly sie bawi to mi....sie nudzi:-D
Dobra zmykusiam kapac dziecioki i jeszcze na pewno dzis wpadne;-)

KAKA ale tys ostatnio rozpisana :-)
MAGDA no to zycze ci abys jak najszybciej miala staly dostepo do netu

MALENKO GDZIE JESTES?

No i bylam u denstysty Oliwka pol przespala A pol siedziala i sie patrzala :-)
Nie bylo tak zle choc troche bolalo Ale juz jest po Nastepna wizyta 4 stycznia :-)
Bylam tez u kolezanki Jeny jak jej zazdroszcze takiego malego szkraba Rok temu tez mialam taka mala oliwke :-)

A bo co mam Wam pisac...u nas rozwolnien ciag dalszy i tak juz sobie myśle ze moze to jednak zęby??

Jeszcze jednego mamy dzis solenizanta - Rubenka!!!

Rubenku, Izuniu stoooooo lat;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry