reklama

Październik 2008

reklama
Minisia dla mnie te dwa ostatnie są najlepsze:tak::tak::tak:
Nie wiem czy widziałyście kiedyś takie łóżka w szafie:-p Moja sis miała u dzieciaków rewelka :tak::tak::tak: I fajnie sie sprawdza przy gościach:-p

no wlasnie wydaje mi sie ze sa najlepsze bo najbardziej funkcjonalne
Mateusz ma mały pokoj a pod łóżkiem ma biurko i półeczki wiec jeszcze szafa i komoda i git a dla wiki tez fajne rozwiazanie
wera narazie z nami wiec luuuz :)

Obiad zrobiony:-p dzieciarnia demoluje sypialnio-bawialnie więc luzik:-D:-D Kurde dziś mi sie zjeb... odkurzacz:szok::szok::szok: normalnie zero odzewu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Zobaczymy czy M go wyleczy czy czeka mnie wysyłka i serwis:cool:

Dzien dybry lasencje:-) Napisze to co wszystkie, ze pogoda przepaskudna:sorry:
Tesc juz w domu, normalnie wychudzony ze szok:szok: Z 15 kg zjechal jak nic, a to w przeciagu 2 tygodni!!!!!!

U nas z tym mieszkaniem to problem taki, ze moze nawet nie chodzi o zniszczenie, tylko o to ze im sie w grudniu dziecko urodzi, a nawet jak sie umowa skoczy to wcale nie musza sie wyprowadzac, i bede musiala sie starac o nakaz eksmisji, a matki z dzieckiem nikt nie wyrzuci...wiec jak bach za tel. do prawnika, i oczywiscie to sie wszystko zgadza, ale powiedzial ze nie wazne czy jest matka z dzieckiem czy nie, kazdy tak moze zrobic...Ale ze prawo chroni tylko najemcow, to mamy zabezpieczyc sie w inny sposob, i facet nam podpisze weksel in blanco, dla niego to mniej korzystne, wrecz ryzykowne a dla nas niezle zabezpieczenie w razie czego.
I tak jak dobrze miec znajomych z roznych dziedzin:-D

Teraz uciekam, siedzimy juz tylko na gorze, bo tesc marudny niezle, chociaz boli go bardzo wiec nawet mnie to jakos nie dziwi:cool2:

Dzien dybry lasencje:-) Napisze to co wszystkie, ze pogoda przepaskudna:sorry:
Tesc juz w domu, normalnie wychudzony ze szok:szok: Z 15 kg zjechal jak nic, a to w przeciagu 2 tygodni!!!!!!

U nas z tym mieszkaniem to problem taki, ze moze nawet nie chodzi o zniszczenie, tylko o to ze im sie w grudniu dziecko urodzi, a nawet jak sie umowa skoczy to wcale nie musza sie wyprowadzac, i bede musiala sie starac o nakaz eksmisji, a matki z dzieckiem nikt nie wyrzuci...wiec jak bach za tel. do prawnika, i oczywiscie to sie wszystko zgadza, ale powiedzial ze nie wazne czy jest matka z dzieckiem czy nie, kazdy tak moze zrobic...Ale ze prawo chroni tylko najemcow, to mamy zabezpieczyc sie w inny sposob, i facet nam podpisze weksel in blanco, dla niego to mniej korzystne, wrecz ryzykowne a dla nas niezle zabezpieczenie w razie czego.
I tak jak dobrze miec znajomych z roznych dziedzin:-D

Teraz uciekam, siedzimy juz tylko na gorze, bo tesc marudny niezle, chociaz boli go bardzo wiec nawet mnie to jakos nie dziwi:cool2:

Magda masz racje musisz robic tak byscie wy spali spokojnie!! bo ludzie sa rozni tu ładnie pieknie a potem drzwi nie otworza i tyle:wściekła/y:

magda naprawde nieciekawie
czarna dorze ze na gwarancji

A ja przed chwila ganiałam Druida, tymrazem on a nie duet rozwalił ogrodzenie, więc jutro naprawiamy nasze i sąsiada, jak przestanie lać. M jeszcze jedzie i trzyma się, już jest 15 h w drodze. A ja bym chciała zeby byli juz na miejscu.

Magda będzie dobrze napewno!!!!
Minisia szalejesz z tymi zakupami:tak::tak: ja nie jestem zwolenniczką łożka piętrowego niestety, bałabym się że np. w nocy dziecko zaspane idzie siusiu i spada z drabinki, ale z drugiej strony jak się ma małe pomieszczenia to to najlepsze wyjście jest;-)
Czarna przecież Ty niedawno ten odkurzacz kupiłaś i już go szlag trafił???
Ppatqa a na jak długo M wyjechał?
Mirabelka, no byliśmy wczoraj ale nic ciekawego nie było, tylko parę książeczek dla dzieci kupiłam i zegar na ścianę dla Karoliny..

No to i ja się witam w deszczowy poniedziałek, ale mimo deszczu dwa razy byłam na spacerze z małą bo rano poszłam na pocztę zaproszenia powysyła a po południu po starszą do szkoły..
Ogarnęłam trochę chatkę, zrobiłam rosołe i naleśniki z serem na słodko, niestety ja się tylko smakiem muszę obejść..... pranie zrobiłam a teraz palimy w kominku i się grzejemy:tak:
Czekam kiedy M wróci do domku..

Mirabelka no przepraszam, ale potem to chyba mi się nie uda :-D
To Cię kogut uszczęśliwił...:happy:
Dorota uściski dla Oli - jesteście pod dobrą opieką. Nie martw się - pomogą Oli.
Minisia ja ostatnio w knidze Argosa znalazłam takie łóżko i mi się czasy studenckie przypomniały. Wtedy takich fajnych nie było...
Buy Tokyo Single Mid Sleeper with Sprung Mattress. at Argos.ie - Your Online Shop for .
Kaka potrafisz wyszukać naprawdę niezwykłe rzeczy. Kto by pomyślał: kominek na ścianę i to bez ... komina! Bomba.
Patrycja dojechał Twój m na miejsce? Mam nadzieję, że miał jakiegoś zmiennika do kółka. Narowiste masz te koniki:-)
Magda znajomemu wino. Nie pomyślałam, że są takie beznadziejne przepisy:dry:
Ula a czemu tylko smakiem???

Moja mała zołza od kilku dni nie chce jeść niczego, co jej ugotuję: ble! i niestety żarełko ląduje w koszu. Dzisiaj już się wściekłam i sama zeżarłam pulpeciki i ziemniaki z warzywami (oczywiście w formie mocno rozdrobnionej). Przecież to jest pycha! Ale ona nie. A teraz stoi za mną przy krześle, wkłada mi łapkę (lodowatą) za odstające jeansy, ciągnie za majty i pyta "cio to?" Mam odpowiadać?:happy: Trzymajcie się!

reklama
Ulka narazie to sa plany :) jak najtaniej ale tez funkcjonalnie i na kilka lat :sorry:jak sie uda :) teraz spia na tych firstbed czyli tyh duchanych materacach a to nie jest na dluzej wiec jak dostane kase musze kupic cos raz a porzadnie i tak sobie juz planuje :tak:

evelajna suuuper to łóżeczko ale drogie:zawstydzona/y::-p

no i nadszedl wiezor zaraz Sławek wroci z pracy a ta sie drze jak stare gacie bo dzis raz spala i teraz musi dac arie whhh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry