reklama

Październik 2008

Minisia no nie pozostaje mi nic innego jak czekać. A martwię się o tyle, że jak to choloerstwo mnie dopadnie, to kicha na maksa, bo 05.12 mamy iść z M na bal z okazji 90 rocznicy ZNP. Taki "wytworny" ;-) i co wtedy :eek:
Evelajana coś będę musiała wymyśleć. Może Martynka jest mądrzejsza ode mnie i nie będzie tak źle :-(

Dzisiaj moję dziecie kończy 3 lata. Ale to zleciało. Poleciała do przedszkola jak na skrzydłach. Jutro przyjadą babcie i dziadki więc dziś czas porządków i prasowania, co by mi po kątach nie zaglądali ;-) Bartek śpi, a ja się relaksuję :happy:

reklama
malena81

W dniu tak pięknym
i wspaniałym życzę Tobie sercem całym
zdrowia, szczęścia, pomyślności,
sto lat życia i radości.
Być może masz i inne życzenia,
więc też życzę ich spełnienia.

Z okazji Urodzin życzę Ci
abyś nigdy nie przestała marzyć,
bo marzenia pozwalają przetrwać
te wszystkie najtrudniejsze chwile.
Abyś potrafiła dawać radość.
Niech Twoje łzy będą tylko łzami radości,
a nie bólu i smutku.
Aby niebo nad Tobą było jaśniejsze
i aby otaczali Cię życzliwi ludzie.
Niech Twoje życie toczy się
tak jak tego pragniesz.

A ja przed chwila ganiałam Druida, tymrazem on a nie duet rozwalił ogrodzenie, więc jutro naprawiamy nasze i sąsiada, jak przestanie lać. M jeszcze jedzie i trzyma się, już jest 15 h w drodze. A ja bym chciała zeby byli juz na miejscu.
ty to masz z tymi koniami:szok::szok::szok::szok:
Jutro jedziemy z Miskiem na konsultację w poradni chirurgicznej. Jeju, wyprawa całą rodzinką:laugh2:.
powodzenia u lekarz!!!!!!!!!
Dziękuję za słowa wsparcia i otuchy, ale jakby tego było mało dziś zadzwoniła do mnie siostra, że jej córka prawdopodobnie ma ospę, bo ją dziś wysypało na plecach, a przedszkolu dzieci chorują, no a my wczoraj pojechaliśmy do niej w odwiedziny :no::no::no: Załamka totalna. Ja już miejsca sobie znaleźć nie mogę. Na urodziny dostanę okulistę, a na imieniny ospę (może być tak, że dzieci i ja, bo M już miał :-()
ojjj kolejna niewiadoma. Jak ja to lubie:confused2::confused2::confused2: Oby nie doszło do zarażenia:tak::tak:
Minisia no nie pozostaje mi nic innego jak czekać. A martwię się o tyle, że jak to choloerstwo mnie dopadnie, to kicha na maksa, bo 05.12 mamy iść z M na bal z okazji 90 rocznicy ZNP. Taki "wytworny" ;-) i co wtedy :eek:

Dzisiaj moję dziecie kończy 3 lata. Ale to zleciało. Poleciała do przedszkola jak na skrzydłach. Jutro przyjadą babcie i dziadki więc dziś czas porządków i prasowania, co by mi po kątach nie zaglądali ;-) Bartek śpi, a ja się relaksuję :happy:

wiesz zawsze mogę iść w zastepie:-p:-D:-D:-D

Dla Martynki
3
W pierwszym wagonie olbrzymie słonie.
Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie...
Na samym końcu pyszny tort jedzie...
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Twoje święto..."
Jadą do Ciebie życzenia... jadą...

Malena

W dniu urodzin Twych kochana
Życzę szczęścia pod dostatkiem.
Aby troski i kłopoty
Odpłynęły gdzieś ukradkiem.

Słońce niech Ci zawsze świeci,
A na twarzy uśmiech gości.
I by nigdy Ci nie brakło
Marzeń, wiary i miłości.

witam kochaniutkie
Ehhh mam w planach dziś tyle roboty ale niestety brak checi:sorry::sorry: znajac zycie znów bede robic po nocy:confused2::confused2::confused2::-D

Ostatnia edycja:
MARTYNKO

Z okazji Twoich 3-cich urodzin życzę Ci, kolejnych dni, miesięcy i lat pełnych radości,

zdrowia oraz ciągłego uśmiechu na twarzy. Martynko aby nigdy nie zabrakło Ci ciepła i
miłości najważniejszych osób w Twoim życiu - tych, którzy są teraz przy Tobie.

Malena najlepszego w dniu urodzin!!

Dla Martynki sto lat!!!
rainbow_image.jpg

No i u nas małe święto, dziś Lenki imieniny:tak:
Pogoda piękna słońce świeci:tak:My już po spacerku i po deserku teraz ją zaniosłam do łóżeczka do spania a ja biorę się za sprzątnie, kurde skąd się w domu tyle śmieci bierze:sorry2::confused:

ja dzis wpadam i tylko zyczenia wysyłam hehe

Samych radosnych chwil na każdy dzień roku, zdrówka i uśmiechu na ślicznej buźce oraz spełnienia dziecięcych marzeń
z okazji imienin życze Tobie Lenko

508.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry