reklama

Październik 2008

reklama
hey, jestesmy po lekarzu, wsio ok (narazie), wiecej na lekarzowym.
Dziewczyny, dziewczynki wszystkiego najlepszego!!!!!
happy_birthday_563.jpg

Coś dziś taki świąteczny dzień!!!! Właśnie szamam dr. sniadanie. Radek śpi i jak wstanie muszę iść poopłacać i zaliczyć bank. A moj M. znów zaszył się w garażu:crazy:. Niby jest, ale go nie ma i dalej wszystko na mojej glowie.... No nic, wypiję jeszcze kawę i będę działać. :) Milego dnia Mamusie!!!!!!!!!!!!!

Dla solenizantek sto lat

Młody śpi a ja mam chwilę by odsapnąć, góra posprzatana, stajnie zroiona, płot też, młody już spacerek zaliczył, kuchnia ogarnięta,obiadek idzie pranie schnie zostało mi odkurzyć, umyć podłogi i kurze, ale jakos mi się nie chce. M już wraca, i jutro rano będzie. Nudyyyyyyyyyyyyyyy

Dla solenizantek sto lat

Młody śpi a ja mam chwilę by odsapnąć, góra posprzatana, stajnie zroiona, płot też, młody już spacerek zaliczył, kuchnia ogarnięta,obiadek idzie pranie schnie zostało mi odkurzyć, umyć podłogi i kurze, ale jakos mi się nie chce. M już wraca, i jutro rano będzie. Nudyyyyyyyyyyyyyyy
i Ty to nazywasz nudami:szok::szok::szok::szok::szok:
To ja sie usprawiedliwiam ze nie czekalam na wasza zgode z tym nowym watkiem mam nadzieje ze wybaczycie....

hmmmm podanie 2 foty i list z przeprosinami. Wtedy zdecyduje czy wybacze:-p:-p:-p

Gosia super super super. Skąd ja to znam niby jest ale go nie ma:-D:-D:-D

Lenko słonko nasze
Jak masz na imie ja dobrze wiem wiec dzis zyczenia zlozyc Ci chce, mnostwo radosci, slodkiej milosci, pelnego szczescia i wiecznej mlodosci.​

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry