Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Evelajna bo jestem na diecie;-)
Minisia po troszkę wszystko sobie kupicie co wam potrzeba, a jak tam zaproszenia drukują się już?
No.... ja już M mam w domku, Lenusia śpi a Karolinka kończy robić zadanie domowe, normalnie sielanka:-)

I weź dogódź babie
Jutro jedziemy z Miskiem na konsultację w poradni chirurgicznej. Jeju, wyprawa całą rodzinką
. Oki lecę dalej latać (to chyba Czarnej powiedzonko, prawda?);-)
No Drogie mamusie, kolejny dzień za nami. Właśnie zrobiłam sobie kawusię, bo jak Mały pójdzie spac, to muszę pomalować włosy na swój opalizujący blond (cóż za nazwa!). Poza tym ledwo na oczy widzę, okularow nosić nie lubię, a w soczewkach przy tym ogrzewaniu za suchoI weź dogódź babie
Jutro jedziemy z Miskiem na konsultację w poradni chirurgicznej. Jeju, wyprawa całą rodzinką
. Oki lecę dalej latać (to chyba Czarnej powiedzonko, prawda?);-)
Minisia, genialne łóżka dzieciaczkom!!!!! Z komunijnych wybrałabym przedostatnie.
Dorotka, odezwij się!!!!
Reszcie mamuś życzę spokojnej nocy!!!!
![]()

Załamka totalna. Ja już miejsca sobie znaleźć nie mogę. Na urodziny dostanę okulistę, a na imieniny ospę (może być tak, że dzieci i ja, bo M już miał :-()
Teściowa kombinuje, bo w tym roku święta "należą się" moim rodzicom :-), a ona nawet moją siotrę z dziećmi chciała zaprosić żeby mieć więcej wnuków 

Dobrze jest mieć kogo się poradzić.kasia nie załamuj się ja miałm kontakt z koleżanką która ma 3 dzieci i nie powiedziala mi o ospie a akurat jej 2 dziecko miało a potem 3 i mieliś,y z nimi stale kontakt pierwszy raz kiedy nie zauważyłam nawet a drugie kiedy już było widoczne wiec nie miałam już odwrotu nadal sie spotykałyśmy i wyobraz sobie moje nie złapły a własciwie wika bo mati mial 10 m-cy jak przeszedl ospe. Powiem ci ze im predzej tym lepiejOj Dorota jak ja Cię rozumiem
Dziękuję za słowa wsparcia i otuchy, ale jakby tego było mało dziś zadzwoniła do mnie siostra, że jej córka prawdopodobnie ma ospę, bo ją dziś wysypało na plecach, a przedszkolu dzieci chorują, no a my wczoraj pojechaliśmy do niej w odwiedzinyZałamka totalna. Ja już miejsca sobie znaleźć nie mogę. Na urodziny dostanę okulistę, a na imieniny ospę (może być tak, że dzieci i ja, bo M już miał :-()
Evelajana to nawet nie chodzi o to, że dzieci piętnują, bo moja Martynka ładnie mówiła o tym chłopczyku i nie wspominała żeby dzieci się śmiały. Mi bardziej chodzi o to czy zrozumie, że to dla jej dobra i po pięciu minutach nie powie "już skończyłam, znudziło mi się"
Gosiu oby świąteczne plany wypaliły i wszystko odbyło się w prawdziwie rodzinnej atmosferze. Moja mama w tym roku wymigała się z imprezy u teściówTeściowa kombinuje, bo w tym roku święta "należą się" moim rodzicom :-), a ona nawet moją siotrę z dziećmi chciała zaprosić żeby mieć więcej wnuków
Minisia bardzo fajne te łóżeczka. Ja tam też wolę funkcjonalne sprzęty. Tym bardziej, że u dzieciaków też nie mam za dużo miejsca i będę kombinować co dalej.
Kaka tulasek na poprawę nastroju
Magdasf ja nawet nie wiedziałam, że takie numery są możliweDobrze jest mieć kogo się poradzić.
wstaje w kojcu zamiast spac a jak podchodze to pisk i smiech w glos zabawe se smarkata znalazla!

Uściski dla Was.

Gdyby Irlandczycy tych pubów nie mieli, to chyba śmirgla dostali w tym kraju