reklama

Październik 2008

Evelajna bo jestem na diecie;-)
Minisia po troszkę wszystko sobie kupicie co wam potrzeba, a jak tam zaproszenia drukują się już?

No.... ja już M mam w domku, Lenusia śpi a Karolinka kończy robić zadanie domowe, normalnie sielanka:-)

reklama
Evelajna bo jestem na diecie;-)
Minisia po troszkę wszystko sobie kupicie co wam potrzeba, a jak tam zaproszenia drukują się już?

No.... ja już M mam w domku, Lenusia śpi a Karolinka kończy robić zadanie domowe, normalnie sielanka:-)

jasne wszystko pomalutku :) ale pomarzyc i planowac juz moge :-D:-D:tak::tak:

zaproszenia jeszcze sie nie drukuja musze zamówić ale najpierw musze zamówić na allegro jak mi dblokuja konto bo mam zablokowane:-p

No Drogie mamusie, kolejny dzień za nami. Właśnie zrobiłam sobie kawusię, bo jak Mały pójdzie spac, to muszę pomalować włosy na swój opalizujący blond (cóż za nazwa!). Poza tym ledwo na oczy widzę, okularow nosić nie lubię, a w soczewkach przy tym ogrzewaniu za sucho:eek: I weź dogódź babie:sorry: Jutro jedziemy z Miskiem na konsultację w poradni chirurgicznej. Jeju, wyprawa całą rodzinką:laugh2:. Oki lecę dalej latać (to chyba Czarnej powiedzonko, prawda?);-)

Minisia, genialne łóżka dzieciaczkom!!!!! Z komunijnych wybrałabym przedostatnie.
Dorotka, odezwij się!!!!
Reszcie mamuś życzę spokojnej nocy!!!!
23330_GoodNight.jpg

No Drogie mamusie, kolejny dzień za nami. Właśnie zrobiłam sobie kawusię, bo jak Mały pójdzie spac, to muszę pomalować włosy na swój opalizujący blond (cóż za nazwa!). Poza tym ledwo na oczy widzę, okularow nosić nie lubię, a w soczewkach przy tym ogrzewaniu za sucho:eek: I weź dogódź babie:sorry: Jutro jedziemy z Miskiem na konsultację w poradni chirurgicznej. Jeju, wyprawa całą rodzinką:laugh2:. Oki lecę dalej latać (to chyba Czarnej powiedzonko, prawda?);-)

Minisia, genialne łóżka dzieciaczkom!!!!! Z komunijnych wybrałabym przedostatnie.
Dorotka, odezwij się!!!!
Reszcie mamuś życzę spokojnej nocy!!!!
23330_GoodNight.jpg

dzieki Goska

no i lec ale miotly nie zapomnij:-D:-D:-D:-D
1596.3.jpg

GOSIU-odezwalam-sie-wiecej-na-nieobecnosciach-

Czesc-dziewczyny-Oliwka-spi-od-kilku-minut-A-tak-to-caly-czas-znia-nikogo-dzis-u-mnie-nie-bylo-A-Oliwka-zrobila-sie-taki-mami-cycus-ale-wcale-sie-jej-nie-dziwie-Tyle-jej-tu-krzywd-robia-Ja-mam-dzis-straszny-dzien-Pol-przeplakalam-ale-juz-jest-lepiej-jakos-to-bedzie-i-wiem-ze-mimo-wiadomosci-zlych-pozniej-okaze-sie-ze-to-nie-takie-straszne-ALE-PRZYGOTOWANA-NA-TO-NIE-BLAM-WIEC-PODLAMALAM-SIE

DZIEKI-ze-jestescie-ze-mna

Dorotka trzymajcie się
M dojechał godzinę temu, przenocuje i wraca- ma zmiennika, o jedzie z ojcem. Uff, dobrze ze już są na miejscu. Własnie z nim rozmawiałam.

Oj Dorota jak ja Cię rozumiem :sorry:

Dziękuję za słowa wsparcia i otuchy, ale jakby tego było mało dziś zadzwoniła do mnie siostra, że jej córka prawdopodobnie ma ospę, bo ją dziś wysypało na plecach, a przedszkolu dzieci chorują, no a my wczoraj pojechaliśmy do niej w odwiedziny :no::no::no: Załamka totalna. Ja już miejsca sobie znaleźć nie mogę. Na urodziny dostanę okulistę, a na imieniny ospę (może być tak, że dzieci i ja, bo M już miał :-()

Evelajana to nawet nie chodzi o to, że dzieci piętnują, bo moja Martynka ładnie mówiła o tym chłopczyku i nie wspominała żeby dzieci się śmiały. Mi bardziej chodzi o to czy zrozumie, że to dla jej dobra i po pięciu minutach nie powie "już skończyłam, znudziło mi się" :eek:
Gosiu oby świąteczne plany wypaliły i wszystko odbyło się w prawdziwie rodzinnej atmosferze. Moja mama w tym roku wymigała się z imprezy u teściów :sorry: Teściowa kombinuje, bo w tym roku święta "należą się" moim rodzicom :-), a ona nawet moją siotrę z dziećmi chciała zaprosić żeby mieć więcej wnuków :eek:
Minisia bardzo fajne te łóżeczka. Ja tam też wolę funkcjonalne sprzęty. Tym bardziej, że u dzieciaków też nie mam za dużo miejsca i będę kombinować co dalej.
Kaka tulasek na poprawę nastroju :sorry::rolleyes:
Magdasf ja nawet nie wiedziałam, że takie numery są możliwe :no: Dobrze jest mieć kogo się poradzić.

Oj Dorota jak ja Cię rozumiem :sorry:

Dziękuję za słowa wsparcia i otuchy, ale jakby tego było mało dziś zadzwoniła do mnie siostra, że jej córka prawdopodobnie ma ospę, bo ją dziś wysypało na plecach, a przedszkolu dzieci chorują, no a my wczoraj pojechaliśmy do niej w odwiedziny :no::no::no: Załamka totalna. Ja już miejsca sobie znaleźć nie mogę. Na urodziny dostanę okulistę, a na imieniny ospę (może być tak, że dzieci i ja, bo M już miał :-()

Evelajana to nawet nie chodzi o to, że dzieci piętnują, bo moja Martynka ładnie mówiła o tym chłopczyku i nie wspominała żeby dzieci się śmiały. Mi bardziej chodzi o to czy zrozumie, że to dla jej dobra i po pięciu minutach nie powie "już skończyłam, znudziło mi się" :eek:
Gosiu oby świąteczne plany wypaliły i wszystko odbyło się w prawdziwie rodzinnej atmosferze. Moja mama w tym roku wymigała się z imprezy u teściów :sorry: Teściowa kombinuje, bo w tym roku święta "należą się" moim rodzicom :-), a ona nawet moją siotrę z dziećmi chciała zaprosić żeby mieć więcej wnuków :eek:
Minisia bardzo fajne te łóżeczka. Ja tam też wolę funkcjonalne sprzęty. Tym bardziej, że u dzieciaków też nie mam za dużo miejsca i będę kombinować co dalej.
Kaka tulasek na poprawę nastroju :sorry::rolleyes:
Magdasf ja nawet nie wiedziałam, że takie numery są możliwe :no: Dobrze jest mieć kogo się poradzić.
kasia nie załamuj się ja miałm kontakt z koleżanką która ma 3 dzieci i nie powiedziala mi o ospie a akurat jej 2 dziecko miało a potem 3 i mieliś,y z nimi stale kontakt pierwszy raz kiedy nie zauważyłam nawet a drugie kiedy już było widoczne wiec nie miałam już odwrotu nadal sie spotykałyśmy i wyobraz sobie moje nie złapły a własciwie wika bo mati mial 10 m-cy jak przeszedl ospe. Powiem ci ze im predzej tym lepiej

KTO WEZMIE TA MALA MARUDE ODE MNIE!!!
bo zaraz cos jej zrobie:cool2:wstaje w kojcu zamiast spac a jak podchodze to pisk i smiech w glos zabawe se smarkata znalazla!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witajcie - jakoś czasu brak na pisanie i dopadła mnie jakaś melancholia .. czyżby przez pogodę :confused:

Zdrówka dla chorowitków.

Przepraszam, że więcej nie napiszę, ale jakoś padam na twarz.
Może w środę popiszę więcej, bo będę miała wolny dzionek :-)

Zmykam papa.

reklama
Dorotka jak się człowiek nie spodziewa, to pierwsze wiadomości zawsze najgorsze. Ale myślę, że będzie dobrze i może Oli jak zacznie kurację uspokoi się i będziecie obie w lepszej formie. :tak: Uściski dla Was.
Minisia ano drogie. Myślę, że to taki kobiecy talent znajdować coś "bomba! super! pierwsza klasa! to jest właśnie to!" a potem popatrzeć na cenę i ... no wiadomo. :-( :-p:-p:-p
Magdziunia Ty wiesz co, tu też pogoda "wykapanie" jesienna i dlatego wzorcem tubylców wieczory spędzamy przy kufelku piwka:cool2: Gdyby Irlandczycy tych pubów nie mieli, to chyba śmirgla dostali w tym kraju:-D:-D:-D
Kasia ech, nieszczęścia lubią chodzić parami. Oby Was minęło. Ospa to się dwa tygodnie kluje ale ile zaraża to nie wiem. Tak sobie pomyślałam, że może Martynce kupić taka opaskę na oko - specjlalną, naszyć na nią jakiś ciekawy obrazek wycięty np. z materiałowej książeczki, zrobić jej pasowanie na "piratkę" i dać dyplom z prawami i obowiązkami "pirata" (taki do powieszenia na ścianie) no i ogólnie zamienić przykrość w zabawę. A z tego co wiem, to można kupić te opaski na oko również dla dzieci i w kolorze białym.

Maruda Tuśka nic nie jadła cały dzień Ale gdy ciocia-współspaczka przyszła i zrobiła sobie kolację, to wgramoliła jej się na kolana i pożarła pół parówki:eek:
Mawiają, że kradzione ma lepszy smak. Cwaniara, hihi. Dobranoc!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry