reklama

Październik 2008

Jestem na etapie wysyłania podań:sorry:

Minisia ładna modelka to i zaproszenie się uda..tak tylko sobie pomyślałam, że moze w normalnej sukienne fajnie by było.

Kopać mnie nie trzeba:sorry:, najśmieszniejsze jest to ze mam parcie na sprzątanie i chętnie to bym wykorzystała w domu tylko czasu na to brak:cool:

reklama
Minisia a już myslałam ze sama będę piła:rofl2::rofl2: Kace już chyba kopniak nie wystarczy:-p:-p:-p
Do Doroty napisałam i czekam na odp

Boziu jak mi sie niechce obiadu gotowac:eek::eek::eek:
A ja siedze na allegro i marze o narozniku:))))

wisnie_h.jpg

Zacznijmy od miłego akcentu! :)
U nas nocka znośna. Poranek taki sam jak co dzień. Mojego prasowania c.d. :P M. w pracy, dzieciaki przewracają mieszkanie do góry nogami, a ja chodzę za nimi i zbieram, układam na miejsce i tak w kółko. Kurczę jak Minisia napisała o Świętach, to mi się aż przyjemnie zrobiło. Uwielbiam klimacik zimy, ciepła, tej gry zapachów, atmosfery itd.
Wróćmy jednak do przyziemnych spraw. Moi rodzice z rodzicami M. nie byli od początku w dobrych stosunkach. A w ten weekend były chrzciny synka Piotra siotry i mego wujka (brat cioteczny taty). Oczywiście obie rodziny były zaproszone. Przyjęcie sie podobno udalo. Topór wojenny zakopany (wciąż im nie wierzę), moja mama zaprosiła moich teściów na Święta i jakoś... teatralnie mi to wszystko wygląda:sorry: Jeśli by nam się udało dotrzeć na Wigilię do Stanów, to byłyby to pierwsze tak duże "rodzinne" Święta... Ach mi dech zapiera z wrażenia :laugh2::laugh2::laugh2: Poza tym nie dzieje sie nic. Kopiuj-edytuj-wklej.

Wszystkim Mamusiom i ich pocieszkom życzymy miłego dnia!!!

niech mi sie tylko dzieci do konca wykuruja to napewno wpadne z winkiem:-p:-p
Nie będe mówić głośno jaki mi się narożnik podoba:rofl2::rofl2::rofl2:
Ale u mnie zmiana na naroznik wiąże się z innymi zmianami a na to M nie pojdzie:sorry::sorry::sorry: musze poczekać jeszcze z 2 lata albo dłużej:-(:-(:-(
Gosia a może może stosunki na dobre sie poprawią:)))) Fajne takie wspólne świeta

Ula i jak wyprawa na giełdę? Ja się wkurzyłam na T. bo w końcu on pojechał, ja o 7 byłam nieprzytomna bo siedziałam do póóóźnej nocy na kompie :cool2: i kupił kanapę bez mojej wiedzy, decyzji o kolorze itd. nie lubię tak. Dobrze że dociepliliście podłogę, nasze firmy jednak solidniejsze niż ich
Marma kuruj się, dobrze że mogłaś sama pobyć :tak:
Gosia oby wyjazd doszedł do skutku, super plan :tak: o to się święta MEGA rodzinne wam szykują, oby bez bitew żadnych ;-)
Magda no to się pokićkało, dobrze że miałaś możliwość sprawdzić wiarygodność gościa co do banku, rozwiązanie z wynajmem ok. I widz że twój teścio ma identyczne podejście do życia co moja teściowa, czuję że zaj....cie by się dogadali ;-)
ona np. ma mieszkanie po babci która zmarła prawie rok temu, jak wypali sprawa ze strychem i sprzedamy nasze to tam pomieszkamy przez czas remontu, oni mają swoje malutkie, wykupili dwa miesiące temu, a tamto stoi rok puste, opłaty muszą robić ale nie wynajmą, bo cytuję "jakieś tałatajstwo zniszczy jej mieszkanie, potem uciekną" i tp. bzdury :eek:
dorka dawaj znać co tam dalej z Oli
minisia jak dla mnie nr 2 lub 6 :tak:
Evelajna dzięki za radę z pralką, na razie nie włączam póki T. nie ma w domu. No, pora już bardziej właściwa :-)
czarna trochę się spóźniłam, bo właśnie dopijam kawkę, nawet babeczki czekoladowe wczoraj upiekłam i teraz dwie pochłaniam :-) też mi się rogówka marzy, ale tu musiałaby częściowo na balkonie stać taka ciasnota, na razie zadowolić się muszę tapczanem kupionym bez mojej wiedzy ;-)
Kaka powodzenia z nową robotą :tak: a ja myślałam że tu będziesz chciała zostać i działać z drugim dzieciaczkiem ;-)

wstrętnie u nas dziś, spacer chyba tylko w mei taiu zrobimy po zakupki
z T. ciche dni z w/w powodu
dobrze ż mam smaczną sałatkę w lodówce i babeczki bo ogólnie kicha :confused:

Ostatnia edycja:
nie wiem bo nawet nie spytałam o kolor ani nic ;-), ale wcześniej oglądaliśmy w necie i dwóch sklepach i miała być prosta, bez bocznych oparć i z zakrytym tyłem żeby koty nie wlazły do skrzyni, więc o to się nie martwię, tylko kolor no i to że teraz sporo innych wydatków a listopad dość oszczędny u nas
zapomniałam dodać że przywiozą w piątek dopiero

ja planuje taki kupic
Buy Dylan Left Hand Corner Group - Brown. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .

albo taki

Buy Siena Corner Sofabed with Storage - Wine. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .

tem pierwszy mi sie bardziej podoba ale nie ma funkcji spania i nie wiemy co zrobic bo jesli jacys goscie podjada dobrzebybylo ich wygodnie ulokowac a jak co to materac im zostanie:-pzobacze jeszcze

ewent 2 sofy ale kolorek jak na pierwszej
http://www.argos.co.uk/webapp/wcs/s...801&langId=-1&searchTerms=6287717&Submit=GO+>

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry