Wiola a to na pewno uczulenie? U nas bywa na zęby katarek w nocy. A wysypkę dostaje kolega Tusi. Co by nie było niech idzie sobie precz!
Kasia no to może faktycznie okulary pirata pomogą na stresy "okularników" Swoją drogą, to myślałam, że myślenie dzieci się zmieniło i okularnicy nie są już napiętnowani... Co za głupi zwyczaj... Mnie wyśmiewali, ale to było prawie 30 lat temu
Patrycja strachy na lachy - idź zrobić porządek dopóki mało "bałaganu"

Będzie dobrze!
Mirabelka już się poprawiam i piszę nocą

Słuchaj, z tą pralką to gwarancja obejmuje dwa lata - przepis unijny. Sprzedawcy się nie chwalą, ale działa - moja mama naprawiała tak lodówkę po ponad roku mania. Ale też musiała się podeprzeć ustawą zanim zrobili co trzeba

Spróbuj!
Ula wszystkie domy tak budują - u nas pod deskami w kuchni leży tektura i ... ziemia. Nie stosują izolacji przy budowaniu. Także deski już zaczynają pęcznieć od wilgoci. Ich sztuka budowlana mnie rozkłada na łopatki - nic dziwnego, że nasze firmy budowlane radzą sobie znacznie lepiej. Chłopaki może i na drugim gazie, ale płytki kładą prosto

Żartuję oczywiście
...Wczoraj mamuśka jak to jest w zwyczaju odwaliła niezły numer. Oczywiście cała rodziną ;moi rodzice,siostra ze szwagrem, mój M i Kacpercio odwaleni pojechaliśy na rozdanie dyplomów a tu niespodzianka.... było ono dzień wcześniej.......
Czy ja muszę dodawać gdzie wylądowałam po przeczytaniu tego wyznania?

Minisia 4 albo 7. Święta są super - czekam ze strojeniem do 8 grudnia - najpierw egzamin, potem przyjemności

A ulgi i dodatki bierz wszystkie możliwe!
Magda bo ja się piep...y, to zazwyczaj wszystko na raz. Teraz oby się uspokoiło. Też bym wynajęła to mieszkanie.
Z tymi zębami to niestety: wyłażą - nie da się żyć, bez nich też porażka
Czarna wyjdą w końcu. Też mam nadzieję, że
szybko. Najpierw zarwane noce, bo jedzonko, teraz bo zęby, a potem, bo co? Z randki nie wróci o stosownej porze???? Ehhhh...