czarna79
Fanka BB :)
to u was juz prezenty sa????/ Pochwal się!!!!!!!Acha dostałam sliczną kieckę pod choinkę
super planyNo ja zrobie w tygodniu bigosik i tez zamroze
musze sobie jakos wszystko rozpracowac zeby potem nie latac jak poparzona a dwa musze dokupic miseczki i garnki oraz sztucce bo zapowiada sie duuzo gosci w ciagu swiat
a sylwka robimy ze znajomymi u nas w domku, beda oni i ich 3 dzieci wiec dzieciaczki beda mialy balik u siebie ze swoim jedzeniem a my swoje na doleona cos zobi troche i ja i jakos bedzie
![]()

zdróweczka dla małegoJa w domu z Małym, lepiej z nim, gorączka mineła, jeszcze tylko nieładnie kaszle...w środę już pójdę do pracy..teraz Szymuś śpi...marudny jest strasznie dzisiaj![]()
ja bylam w takiej szkole tylko jakas inna nazwa ale o to samo chodzi.chodzilam tam tez 10 miesiecy i rodzice zaplacili 800 zl za toale powiem Ci ze to bardzo fajne.nie powiem zebym pozniej z tego korzstala jakos wielce ale fajna ciekawostka i dobrze wiedziec ze jak juz nic nie pomaga mozna uzyc tych technik.chociaz mi sie po prostu nie chcialo za bardzo potem
Asia zobaczymy. Wiesz my w domku staramy sie jej pomóc jak tylko można ale już nie mamy sił i cierpliwości

Dlatego chwytamy się wszystkich możliwych metod aby później nie było za późno

ja po spacerku i zaraz bedzie obiadek.
albo rosolek.