reklama

Październik 2008

My też żyjemy, ale co to za życie,.....
Gosia - Andrzeja jest jutro, ale większość wczoraj obchodziła Andrzejki.
ehhh co do za podsumowanie??????????
W końcu urodziłam się optymistką i takie problemy to nie problemy. :-p:laugh2: Miłej, spokojnej/upojnej nocki :-p:-p:-p

idealna żona dla mojego M:-D:-D:-D:-D

Minisia co do świąt ja już mam bigos zamrożony:-p:-p:-p

Małaulka eno właśnie sobie przypomniałam, ze Ty już choineczkę masz ubraną i tak myślisz ze bez fotek to przejdzie?????????

Witam po weekendowo. U mnie norma i standard zaraz idu obiadek jakiś ukręcić;-) Muszę do bankomatu podejść bo portfel świeci pustkami:rofl2::rofl2::rofl2:
Mieliśmy w sobotę spotkanko z Panią ze szkoły "Jak skutecznie i szybko się uczyć"Omnibus"(może któraś coś o nich słyszała??? magdziunia, Kasia???) Bo niestety rozkojarzenie Niki jest coraz gorsze:sorry::sorry: Wcześniej byłam na rozmowie u wychowawczyni i mi poleciła te warsztaty. Fakt kosztowne ale czego nierobi się dla dzieci:tak::tak::tak: No nic zobaczymy jak wyjdzie w praktyce:cool2:

reklama
MINISIA no to powodzenia w szykowaniu swiat Skoro wszystko na twojej glowie :tak:
CZARNA i co jak to spotkanko z ta pania przeieglo?
Co na to NIKI ?Ile jeszcze takich spotkan?Czy na jednym sie konczy I z ciekawosci jesli mozesz to napisz ile to kosztuje ;-)

Ja juz mam prawie wsio porobione Tylko ziemniaczki obrac i ryz ugotowac do rosolku MMM jak ja uwielbiam rosolek z ryzem :tak:
Oliwka usnela mi na kolanach przodem do tv jak ogladalysmy DDTVN o rodzinach wielodzietnych :tak:
Spi juz poltorej godziny Wiec pewnie zaniedlgu wstanie

O 17 maja dzis przyjsc ludzie z nowej pracy OD JUTRA ZACZYNAM I MAM STRESA:szok:PIERWSZY TELEFON TO CHYBA W WC BEDE WYKONYWALA HIHIHIH

Dorota te warsztaty dopiero się zaczną. Na razie było to spotkanie aby przedstawić nam i Niki na czym to polega:tak::tak: Będą one się odbywały w szkole przez 7 miesięcy ;-) a o koszty lepiej nie pytaj:rofl2::rofl2::rofl2:
Lol rosół z ryżem?? pierwsze słysze choć już chyba nic mnie nie zdziwi mój tatko je z ziemniakami:-D:-D:-D

CO DO TEGO OGŁOSZENIA NA WĄTKU OGŁOSZENIOWYM DOWIEM SIE DOKŁADNIE GDZIE TRZEBA WYSYŁAĆ ZDJECIA I DAM WAM ZNAĆ TZN NAPISZE NA OGŁOSZENIACH;-)​

u mnie rosół tylko z makaronem przejdzie ale moja mama też z ziemniakami zajada
Seba dziś na wycieczce w Gniewie i okolicach, ma tam obiad, T. bardzo późno wróci to zrobię chyba hot-dogi albo cheesburgery domowe, przynajmniej się nie napracuję :cool2:

czarna fajna sprawa taka pomoc w nauce :tak:
dorota tylko żeby na tym wc żadne odgłosy się nie wkradły do rozmowy ;-) powodzenia

Ni no CZARNA czyli nie zdradzisz kosztow?
Rozol z ryzem pychotka polecam Sprobuj kiedys:tak:

Oliwka wstala w swietnym nastroju Bawilysmy sie razem Posmialysmy sie KOCHAM JA NAD ZYCIE I TO SIE LICZY :tak:

RYZ sie gotuje zaraz bedziemy szamac zupke Najpierw Oli pozniej ja ;-)
Na spacer dzis nie idziemy bo glowe moze urwac tak wieje

Minisia co do świąt ja już mam bigos zamrożony:-p:-p:-p

No ja zrobie w tygodniu bigosik i tez zamroze :tak:
musze sobie jakos wszystko rozpracowac zeby potem nie latac jak poparzona a dwa musze dokupic miseczki i garnki oraz sztucce bo zapowiada sie duuzo gosci w ciagu swiat :tak::tak:
a sylwka robimy ze znajomymi u nas w domku, beda oni i ich 3 dzieci wiec dzieciaczki beda mialy balik u siebie ze swoim jedzeniem a my swoje na dole :tak:ona cos zobi troche i ja i jakos bedzie :tak:

Ostatnia edycja:
Minisia - fajne plany Sylwestrowe. A na święta dużo osób?? u Was?? rodzinka przyjeżdża?? nie w temacie coś jestem...

ehhh co do za podsumowanie??????????
T tak jakoś..głowa mnie bolała wczoraj, Szymek chory i marudny...ciężki dzień.

Ni no CZARNA czyli nie zdradzisz kosztow?

RYZ sie gotuje zaraz bedziemy szamac zupke Najpierw Oli pozniej ja ;-)
Na spacer dzis nie idziemy bo glowe moze urwac tak wieje
Ja też nie jadłam rosołu z ryżem....a co gorsze - Szymek w ogole nie lubi rosołu..jak mu rosół przerobiłam na pomidorówkę z ziemniakami to zjadł...

Dziewczyny - szalejecie z tymi świętami!! ja jeszcze o nich nie myślę...ale trza chyba zacząć... co do perzentów to na pewno dla babć i prababć Szymka będa kalendarze z Szymkiem...

Ja w domu z Małym, lepiej z nim, gorączka mineła, jeszcze tylko nieładnie kaszle...w środę już pójdę do pracy..teraz Szymuś śpi...marudny jest strasznie dzisiaj :sorry:

rosół uwielbiam z ryżem, pycha, a pomidorówa u nas tylko z ryżem jest. Na góże od rana działa ekipa- wkońcu, ja byłam z młodym ponad 3 h na dworze, ogródek, las- spotkaliśmy koleżanke ze spacerków miastowych w lesie:-), wróciliśmy po 13, i młody zaczął przysypiać na obiadku więc teraz śpi, u nas plan dnia się zmienił bo młody ogólnie śpi teraz dłużej, tak do około 8, i drzemnka wypada nam jakoś 13-14 początek, więc nie pozostal;o mi nic innego jak się przestawić, ale dorze bo nie wstajemy już o 5-6. Acha dostałam sliczną kieckę pod choinkę

reklama
Hej
ale mi smaka na te zupy narobilyscie.ja zaraz zjem obiadek jakis i po malego pojade.a jutro pomidorowa:-palbo rosolek.
Mieliśmy w sobotę spotkanko z Panią ze szkoły "Jak skutecznie i szybko się uczyć"Omnibus"(
ja bylam w takiej szkole tylko jakas inna nazwa ale o to samo chodzi.chodzilam tam tez 10 miesiecy i rodzice zaplacili 800 zl za to:eek:ale powiem Ci ze to bardzo fajne.nie powiem zebym pozniej z tego korzstala jakos wielce ale fajna ciekawostka i dobrze wiedziec ze jak juz nic nie pomaga mozna uzyc tych technik.chociaz mi sie po prostu nie chcialo za bardzo potem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry