reklama

Październik 2008

Hej laseczki.

Trochę mnie znowu nie było.W pracy troche nowych obowiazków i nie bardzo mam czas na bb:cool:, ale jak juz sie wygrzebie to będzie luz. Dziś szef zaproponował, ze mam nadzorowac firme i pracowników (aż 2 poza mną:cool2:) pod jego nieobecność i co ja na to...ale nie zdązyliśmy sobie pogadac bo chwile później zbiegli sie klienci.

M znowu u ciotki. Więc ja słomiana wdówka. Wieczorami padam na pysk. A kosz z bielizna do prania ciągle pełen. Ostatnio ciagle piorę, wieszam, zwieszam, składam, piorę a i tak końca nie widać.

Laski dbajta o siebie. kto musi niech zrobi jeszcze dodatkowe badania.

reklama
:-) ma ktoś receptę na dziewczynkę????
Mogę M zapytać:-D:-D

Witam , jak nam wczoraj zablokowali neta tak cały dzień nie było do wieczora, a dziś byliśmy w naszym starym miasteczku bo oddaliśmy auto do czyszczenia i czekaliśmy 5 godzin to się włóczyliśmy po sklepach, potem M nas zaprosił na pizze (pyyycha:tak:), przyjechaliśmy do domu po 16.00 i o 18.30 spowrotem do znajomych na imprezkę z okazji andrzejek:tak:
Wróciłyśmy ułożyłam dzieci do łóżek a M zostawiłam żeby się z kolegami nagadał i napił i jutro po niego pojadę:tak:
Teraz palę w kominku i grzeję dom bo na dworze zimno jak diabli:no::no:
Wygrałam dziś w totka 23 euro:-):tak::tak: następnym razem celuję w większą wygraną!!!!

Karolince się sukienka bardzo podoba i w poniedziałek będę dzwonić do babki coby obgadać szczegóły i będzie trza powolutku zamawiać:tak::tak:
No to idę jeszcze jakiś boks obejrzeć i potem do wyrka;-)
Blond uważaj na siebie!!

Witam się niedzielnie!!!! Wczorajszy wieczór minął bardzo spokojnie, choć ja po całym tygodniu lekko napięta:sorry: Z tego wszystkiego spałam w szkłach :sorry: Na dziś planów brak, ale jak zawsze w niedzielę, mamy z rodzinką LB :cool2: Przyjemnego dnia, Kochane!!!!
PICT0810.JPG

Hello
ja witam kawusiowato.Mlody dzisiaj spal do 8:szok: normalnie szok bo ostatnio przed 6 sie budzi.i teraz wali mi po klawiaturze wiec nie bardzo moge pisac.juz czuje sie lepiej, ja mam jakis dziwny kaszel wiec moze jutro sie przejde do lekarza chociaz troche sie boje ze pojde z byle g... a wroce z jakas angina jak na poczekalni bede godzine czekac:sorry:i nie bardzo wiem czy isc.w sumie goraczki nie mam wiec moze sama sie jakimis syropkami i czosnkiem bede podleczac.
milej niedzieli papapa
a ja zaraz Galerianki bede ogladac(dla wtajemniczonych na torrentach juz sa:-p)

Małaulka - no podobno prawy góry to dziewczynka, a lewy górny chlopczyk.,.. a bliźniaki to tzreba przez guzik robić, ale wybrać guzik z dwoma dziurkami, a nie 4-ma, bo inaczej czworaczki wyjdą :-)
Asia - to nieźle masz z tym ciśnieniem!! Mój dziadek ma strasznie niskie i też grożą mu omdlenia, ale cały czas jest na lekach podnoszących ciśnienie....

Jak u Was Andrzejki?? u nas nijak..właściwie nic ciekawego. Po prostu w domu w trójkę..nawet piwka czy winka nie otworzyliśmy... stare dziadki...

Małaulka - no podobno prawy góry to dziewczynka, a lewy górny chlopczyk.,.. a bliźniaki to tzreba przez guzik robić, ale wybrać guzik z dwoma dziurkami, a nie 4-ma, bo inaczej czworaczki wyjdą :-)
Asia - to nieźle masz z tym ciśnieniem!! Mój dziadek ma strasznie niskie i też grożą mu omdlenia, ale cały czas jest na lekach podnoszących ciśnienie....

Jak u Was Andrzejki?? u nas nijak..właściwie nic ciekawego. Po prostu w domu w trójkę..nawet piwka czy winka nie otworzyliśmy... stare dziadki...
A kiedy są Andrzejki? Dziś czy wczoraj?

Zajadam właśnie rosołek z makaronem własnej roboty- mmmmm pycha!!!!

Gosia rosół na śniadanie? ;-);-):-p

Blondi, ale jaja z tą policją. Punkt dla chłopaka za czujność, różne rzeczy się teraz dzieją na świecie :tak:

Agamir na pewno Ci cięzko, ale ja tam też zazdroszczę dwójeczki jedno po drugim.:tak:

Witam weekendowo,
u nas też na tapecie choróbsko. Szymcio od piatku wymiotuje, a w piątek wieczorem urządził taki płacz, żę ja razem z nim płakałam, Dobrze, żę wróciłam wcześniej ze szkolenia.... wczoraj byliśmy u lekarza no i niestety złapał jelitówkę ode mnie.

Za to słoneczko wychodzi, zrobie tylko górę prasowania i może wyjdziemy na krótki spacerek dotlenić się troszkę.

Kawka nr 2 już stoi przede mną.

MIłego.....

Czesc mamuski U mnie nic ciekawego Poklocilam sie dzis rano z G porzadnie Normalnie jakbym miala cos ostrego to bym to urzyla Poklocilam sie tez z mama I JASIEM dlugo bylam spokojna ale juz nie wytrzymalam I wyszlam z domu Nie bylo mnie jakis czas Wrocilam i wcale nie ma lepiej ALE NIE BEDE NIC WIECEJ MOWIC BO WYJDZIE ZE ZARAZ ZAS NARZEKAM

MILEGO DNIA

Oliwka wlasnie spi ide sie tez polozyc
Wieczorem maja wpasc ludzie z mojej nowej pracy Od jutra chyba zaczynam Normalnie mam stresa

reklama
CZARNA nie wiem czy do jutra dam rade przeczytac to co napisalas:tak:Normalnie lektury na dobre kilka godzin :-p

Oliwka od wczoraj bardzo duzo je Normalnie nie to dziecko A mnie to bardzo cieszy Dzis na obiad zjadla zupke a zaraz po kilku minutach ziemniaki z sosikiem i mieskiem i zjadla tego 2 talerze plus ta zupa Normalnie zjadla wiecej odemnie :tak:

A tak to cisza nie odzywam sie do nikogo tylko do Oliwki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry