reklama

Październik 2008

Czesc Dziewczyny!
Juz od dawna śledze wszstko co piszecie niczym jakis serial brazylijski, albo Mode na Sukces i fajnie sie to wszystko czyta. Musze napisc w odniesieniu do Blond , ze mi wlasnie wczoraj zdarzylo sie cos podobnego tj. prawie prawie i bym zemdlala, troche sie wystraszyam, bo bylm sama w domu z moja Natalka (pazdziernikowe dziecko). Tylko nie wiedzialam ze to moze byc od za niskiego cisninia, nio tez mialam raczej zawsze niskie a nie wysokie. Dlatego dzis pije wiecej kawy, a wlasciwie pije kawe tak w ogole, za ktora raczej nie przepadam, ale dla mojego cisnienia tylko. Jestem raczej wielbicielka herbat. Ok dziewczyny!
A jeszcze jestem ciekawa czy wszystkie pazdziernikowe dzieci juz chodza?Bo moja Natalka jeszcze nie, stoi tylko w lozeczku i przy tapczanie tak sobie drepcze.

reklama
MALGORZATKA Moja Oliwka tez jeszcze sama nie chodzi Tzn jak sie ja namawia do chodzenia czyli od osoby do osoby to chodzi

No wlansie chcialam sie pochwalic ze Teraz z Oliwka robimy tak ze tylko jedna osoba idzie za nia Aby asekurowac jak upadnie I ona tak umie juz bardzo duzo przejsc Przejdzie juz caly pokoj Sorki nie na tym watku

Czesc Dziewczyny!
Juz od dawna śledze wszstko co piszecie niczym jakis serial brazylijski, albo Mode na Sukces i fajnie sie to wszystko czyta. Musze napisc w odniesieniu do Blond , ze mi wlasnie wczoraj zdarzylo sie cos podobnego tj. prawie prawie i bym zemdlala, troche sie wystraszyam, bo bylm sama w domu z moja Natalka (pazdziernikowe dziecko). Tylko nie wiedzialam ze to moze byc od za niskiego cisninia, nio tez mialam raczej zawsze niskie a nie wysokie. Dlatego dzis pije wiecej kawy, a wlasciwie pije kawe tak w ogole, za ktora raczej nie przepadam, ale dla mojego cisnienia tylko. Jestem raczej wielbicielka herbat. Ok dziewczyny!
A jeszcze jestem ciekawa czy wszystkie pazdziernikowe dzieci juz chodza?Bo moja Natalka jeszcze nie, stoi tylko w lozeczku i przy tapczanie tak sobie drepcze.
Witam, witam i o zdrowie pytam :)
My też żyjemy, ale co to za życie,.....
Gosia - Andrzeja jest jutro, ale większość wczoraj obchodziła Andrzejki.
ok, dziekuję :)

Dziś wieczór filmowy, dzień miałam do dupy, znaczy się nastrój :baffled: Teraz jakby troszke lżej na duszy, jak się z M. posmiałam... Męczy mnie sprawa wyjazdu i załatwiania wszystkiego przed. Temat kasy tez na cenzurowanym :nerd: Dobra Babeczki, ale nie zrzędzę, bo co to mi da???? W końcu urodziłam się optymistką i takie problemy to nie problemy. :-p:laugh2: Miłej, spokojnej/upojnej nocki :-p:-p:-p

za nami weekend zakupowo-imprezowy
ogólnie udany, tylko gdzie wypłata zniknęła? :eek:

Asia moja mama całe życie z bardzo niskim ciśnieniem i bez leków ani rusz, brała zawsze jakieś tam leki na podwyższenie
Małgorzatka cześć :-) moja mała na ty samym etapie, no jeszcze dodatkowo za dwie rączki trzymana chodzić lubi, w sklepie lub na spacerze zwłaszcza

a ja zdradziłam dziś reddsika jabłkowego i wypiłam szklaneczkę piwa na miodzie, T. wyczaił i zakupił, browar z Ciechanowa robi, i nie powiem, smakowy całkiem ;-)

za nami weekend zakupowo-imprezowy
ogólnie udany, tylko gdzie wypłata zniknęła? :eek:
a ja zdradziłam dziś reddsika jabłkowego i wypiłam szklaneczkę piwa na miodzie, T. wyczaił i zakupił, browar z Ciechanowa robi, i nie powiem, smakowy całkiem ;-)
:laugh2:Mmmm smakowicie!!!!:tak:

Dzień zaczął się jeszcze zanim otworzyłam oczy. Junior ciągał mnie, domagając się jedzenia, ale że siedziałam wczoraj do późna na uczcie kinomana;-):laugh2:, nie miałam siły przyszykować mu śniadania. Więc cycolił co i rusz :sorry: M. jak zwykle zniknął w czeluściach swoich włości, Julka testuje Wyspę Leona, a ja mam znowu cerę jak nastolatka:wściekła/y:. Plan na dziś: trzymać się planu dnia :-p I załatwić sobie ubiezpieczenia, żeby udać się przed wyjazdem do ginki :cool2:
MIłego dnia Panusie!!!!!!!!
jelly-candy-de.gif

reklama
Witam
Ja teraz zaczynam weekend;-) poniewaz sobota, niedziela u mnie byla pracowita tj od 6-15 bylam w pracy :sorry: caly czas na nogach bez chwili odpoczynku:baffled:
ale dalam rade teraz ja mam weekend a maz pracuje:-D:-D:-D
No a ze swieta zblizaja sie wielkimi krokami dzis robie liste potraw i zaczynam ruszac na miasto po zakupy:tak:sama w tym roku wszystko przygotowuje wiec musze zadbac o kazdy szczegol:tak:
mam narazie kupiony obrus i ozdoby na okno:-D oraz stroik na stół jeszcze musimy kupic choinke

no milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry