• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październik 2008

marma gratki interesu nie kaca
czarna a może ona zakochana lub w kimś się podko****e, i dlatego buja
My pod choinke robimy prezenty tylko dzieciom i sobie nawzajem u teściów, więc tam młodzi tylko dostają, a u mnie zobaczymy co zostanie ustalone. Sukienka od M, a że była super okazja więc jest wcześniej to ta co kiedyś pokazywałam. Po południu jedni zeszli z góry, poszli M z ojcami, jejku kiedy to się skończy

reklama
Hej mamuski
Wczora ci ludzie z pracy jak przyszli o 17 to wyszli o 20:szok:Normalnie nie bylam przygotowana na tak dlugo:-pNa szczescie moglam sie na nich skupic a wszyscy w domu zabawiali Oliwke :tak:
Dostalam wiele nr telefonu Wiele rzeczy do poczytania Chyba z tydzien mi to zejdzie Dostalam 2 telefony Bo bede dzwonila 2 osobom
NAJLEPIEJ ZACZAC DZWONIC W GODZINACH OD 16-20 moze to i lepiej bo bedzie juz mama Pozniej G wiec w spokoju bede mogla podzwonic :tak:
Chce juz dzis wykonac kilkla pierwszych telefonow Bo oni na mnie licza
MAM nadzieje ze sie sprawdze Choc ta dziewczyna przy mnie dzwonila i serio trzeba miec dar przekonywania Mam nadzieje ze i mnie sie uda
ALE STRES PRZED PIERWSZYMI TELEFONAMI JUZ MAM
Jak mi tylko dzis czas i Oliwka pozwoli Musze sie przygotowac do pierwszej takiej rozmowy :tak:

Nocka taka sobie Zasnela ciut po 20
Obudzila sie o 23,30 Pozniej o 5 Teraz ja wstalam o 6,30 aby chwile spokojnie na necie posiedziec Bo z Oli to niemozliwe
Ale w nocy poplakiwala i pojekiwala I troche spala na lozku Rzucala sie wiec ja dluzszy czas nie spalam

Dobra lece was cokolwiek poczytac Tyle ile net mi pozwoli

Dzis ide do pracy odebrac bon swiateczny HHMMM ciekawe moze 100 zl dostane ;-)

MARMA no to suepr ze sie zabaralas za takie interesy:tak:
Widzisz zawzielas sie i dzialasz BRAWO 3 mam kciuki I widze ze M tez sie sprawdza :tak:POWODZENIA

Oliwka sie pomalu budzi A moglaby jeszcze chwile pospac

Hej mamuski
Wczora ci ludzie z pracy jak przyszli o 17 to wyszli o 20:szok:Normalnie nie bylam przygotowana na tak dlugo:-pNa szczescie moglam sie na nich skupic a wszyscy w domu zabawiali Oliwke :tak:
Dostalam wiele nr telefonu Wiele rzeczy do poczytania Chyba z tydzien mi to zejdzie Dostalam 2 telefony Bo bede dzwonila 2 osobom
NAJLEPIEJ ZACZAC DZWONIC W GODZINACH OD 16-20 moze to i lepiej bo bedzie juz mama Pozniej G wiec w spokoju bede mogla podzwonic :tak:
Chce juz dzis wykonac kilkla pierwszych telefonow Bo oni na mnie licza
MAM nadzieje ze sie sprawdze Choc ta dziewczyna przy mnie dzwonila i serio trzeba miec dar przekonywania Mam nadzieje ze i mnie sie uda
ALE STRES PRZED PIERWSZYMI TELEFONAMI JUZ MAM
Jak mi tylko dzis czas i Oliwka pozwoli Musze sie przygotowac do pierwszej takiej rozmowy :tak:

Nocka taka sobie Zasnela ciut po 20
Obudzila sie o 23,30 Pozniej o 5 Teraz ja wstalam o 6,30 aby chwile spokojnie na necie posiedziec Bo z Oli to niemozliwe
Ale w nocy poplakiwala i pojekiwala I troche spala na lozku Rzucala sie wiec ja dluzszy czas nie spalam

Dobra lece was cokolwiek poczytac Tyle ile net mi pozwoli

Dzis ide do pracy odebrac bon swiateczny HHMMM ciekawe moze 100 zl dostane ;-)
Dorka, marzę o takiej nocce jak Twoja dziś! I gratuluję udanego wieczoru, trzyma kciuki za dziś!!!!
Daga, wow, normalnie bomba!!!! Powodzennia , bo trzymam kciuki!!!!
Czarna, proszę nic na siłę. Trzymam kciuki za udaną "akcję". Jeszcze niedawno sama byłam taką krąbrną nastolastką:cool2:
Malena, Agamir, jak się czujecie???
Dzień czas zacząć. Piję kawę i zbieram się do stomatologa :cool2: Miłego :*************************
Curious%20George%20Program%20Guide.jpg

Czesc dziewczyny serdecznie witam i pozdrawiam. U nas czas leci tak szybko, zawsze jest cos do zrobienia prania sterta potem prasowanie . Z małym raczej oki chco niestety prawie po kazdym jedzeniu mocno ulewa lub wymiotuje . Jutro idziemy do lekarza. Antos zrobił sie mamy synkiem mama i mama potrzebujewiele miłosci i cerpliwosci. Ale moje tygryski dostarczaja mi tyle pozytywnych emocji ze nawet zmeczenie i niewyspanie nie jest zle. zaraz ubieramy sie i idziemy na spacer . Podwojny wózek jest fajny.
Pozdrawiam was bardzo serdecznie i przepraszam ze nie odpisuje na wszystkie posty ale nie mam czasu . Moze za miesiac sie zmieni. Potem wkleje zdjecia.
Szukam sukienki na wesele bo 25 grudnia idziem z M na wesele boje sie zostawic moje dwa smerfy ale moze zabierzemy ich razem z dziadkami bo kolega powiedział ze pokoj w hotelu dla nas rezerwuje

A my z Julką już po wypiekach :cool2: Najwięcej wyszło oczywiście serduszek :laugh2: Czekamy aż ostygną :tak:

i jak wyszły??? Robiłaś z tego przepisu co dziewczyny pisały??
Co do Niki to sama jest chętna na te zajęcie jej pozostawiliśmy decyzje:tak::tak::tak: ja niestety mam żal do moich rodziców bo chciałam mieć inny zawód niż mam ale mama nie wyraziła zgody:-(:-( dlatego chce dac dobry start moim dzieciom:tak::tak:
Małaulka to czekam foty choc ze swiecidełek;-)
Marma powodzenia:tak::tak:
Dorotka trzymam kciuki. tylko do mnie nie dzwon:-D:-D:-D
Witam;-)
Agamir oby do przodu u mnie najgorsze były pierwsze 3 miesiace. Antos jest jeszcze malusi a juz musi byc tym starszym. A z kiecka sie wstrzymaj bo przy twoim spadku to bedzie za miesiac wisiec jak na wieszaku:)))
A ja czekam na kumpele miała byc o 10 a tu prawie 11:sorry: kocham takie umawianie sie:confused2:

Ostatnia edycja:
Cześć Mamuśki :)

Ten klub o na razie taka moja inicjatywa i ja będę się tym zajmowała ale nie w ramach mojej firmy ( która będzie w podobnym tonie) ale tak zwanej inicjatywy obywatelskiej :-pZa firmę dopiero się zabieram. Młody u niani a ja jakoś nie mogę się zebrać w sobie. Normalnie wypiłam kawę a dalej jestem nieprzytomna. Lecę dalej bo mam kupę roboty a jak odbiorę małego to już nic nie zrobię. Do zobaczenia później. Papa

Witam się kawusiowato,

Marma - super!! widze, że aktywnie działasz!!
Agamir - widzę, że super sobie radzisz!! mi też się już marzy drugi dzidziuś, choć nie wyobrażam sobie jakbym sobie poradziła... ale chwilowo odkładamy decyzję (o rok)..na razie w 1 pokoju mieszkamy, więc trochę ciasno...:cool:
Czarna - niestety często tak jest..że rodzice "dla dobra dziecka" decydują jaką "dziecko" ma skończyć szkołę i jaki mieć zawód....czasem trzeba nakierować dzieciaka, jeżeli widac, że decyzje podejmuje nie na podstawie co chce robić, lecz "gdzie idą koledzy"...ale za bardzo nie można się wtrącać, bo więcej szkody można zrobić niż dobrego...
Gosia - miłej (jeżeli to możliwe) wizyty u dentysty. Jak z nocką?? często wstajesz??
Dorotka - super, ze tak fajnie zapowiada się tam praca!! oby tak dalej!! Daj relacje po pierwszej rozmowie... a co będziesz oferować??

My mieliśmy ciężką noc.... jak normalnie Szymek całą przesypia, tak przez ten kaszel się budził i płakał..już nie wiem ile razy do niego wstawałam..jak położyłam się o 23, to do 24:50 wstałam 3 razy, a od 24:50 miał ok 40 minut przerwy w spaniu, po czym zasnął, ale i tak wstawałam co chwilę,,,.. a to wszystko przez kaszel... starsznie kaszlał, co go budziło... idę po 13 znów do lekarza, żeby go osłuchała....czy przypadkiem na oskrzela mu nie idzie...kaszle okropnie....

Miłego dnia mamusie!!

reklama
Wiecie co???? zmarła koleżanka w pracy..tzn starsza sporo ode mnie, ale nie stara...56 rocznik. Położyła się spać, następnego dnia dzwonił budzik i dzwoni i dzwonił, aż córka przyszła ją obudzić, żeby nie zaspała, a ta pani...była już martwa.... szok!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry