reklama

Październik 2008

reklama
A to okno w Antosiowym pokoju . Mały tak reafuje na swiatełka ze szok siedzi i patrzy a kto przychodz to bi DSCF0892.jpg

DSCF0894.jpgerze go za reke i pokazuje

MADZIU poprawy nastroju I aby glowa przestala bolec Zaraz zobacze na zamkniety czy cos napisalas AGAMIR twoje chlopaki sa przesliczne Normalnie tez ci zazdroszcze miec tyle szczescia w domu Wozeczek rewelacja Okno super Te swiatelka swietnie wygladaja I bardzo podoba mi sie Twoja firanka Oliwka juz spi Ona nauczyla sie tak wczesnie zasypiac Zasypia spokojnie bez placzu itp A mnie to cieszy ze tak wczesnie idzie spac O 20 seriale i tez sie klade A od jutra zaczynam sprzatanie

Dobry wieczór! To ja :zawstydzona/y:
Jak to mówią gonię w piętkę i nie mogę się zebrać do kupy, o nadrobieniu zaległości na BB to już mogę zapomnnieć :zawstydzona/y: Generalnie nic się nie dzieje szczególnego, nastrój też ok więc nie wiem czemu się nie wyrabiam. Pewnie zła organizacja.
Widzę, że u Was choinką już pachnie :rofl2: My jeszcze poczekamy.

Dorota życzę żeby Oliwka już swoje odchorowała i żebyście mogłi się cieszyć przy świątecznym stole. Nie wiem czy coś przegapiłam, ale czy były już wyniki badań tych hormonów i czy diagnoza już została postawiona? Naczytałaś się o tym zespole turnera i ciekawa jestem co w tym szpitalu wymyślili?
Agamir och to przykre zdarzenie. Dobrze, że już w domku. Moja Martyna miała przetkany kanalik w wieku 7 m-cy i wszystko minęło. Myślę, że u Was też będzie ok.
Ppatqa zdrówka dla Kamilka co by się nic na święta nie wykluło - a kysz!!!
Czarna przepraszam, że tak późno, ale przesyłam urodzinowe całusy dla Laury :zawstydzona/y::sorry:

A ja wczoraj kuchnie posprzatałam - Hanka mi pomagała:cool2:
Dzisiaj zamówiliśy mebelki do dużego pokoju, nasze oddamy w spadku Hance do dobicia:rofl2:

I własnie wyjechały ostatnie pierniczki z piekarnika. trza było zrobić repley bo poprzednie znikneły:szok:

Witam Was Kobitki, :-)
rety jakie Wy pracowite - trochę Was podczytałami tu już choinka, tu prawie koniec porządków no no no tylko gratulować zapału. Ja pokłóciłam się z P:-(. i to porządnie- na tyle że nic mi się nie chce - tak więc żadnych porządków, przygotowania kuchenne też stanęły w miejscu :-(
a do tej pory to wychodzi że chyba luubię przesadzać bo zrobiłam bigosik jedyne... 4 litry w garnku mi wyszły.... i..... 130 pierogów....
jutro jak mi się humor poprawi to zamarynuję karkówkę i schab i... może upiekę piernik.... ale tu dużo zależy od P. - tym razem nie ustąpię .... choć strasznie mi źle.... ale o tym wiecie tylko Wy;-)
Alicji przebiły się dwie dolne 4. Trwało to 4 tygoNIEdnie i było tragicznie .... tzn w dzień ok ale zasypianie = 2 godz noszenia i płaczu od którego ściany się trzęsły... ręce mi normalnie mdlały, bałam się już kiedy nadchodził wieczór. Cały ten czas miała wielkie sino czerwone opuchnęte dziasła. No ale przebiły się. Myślałam że mam trochę spokoju ale dziś powoli czuję że nadciąga powtórka z rozrywki - tym razem góra... a ja już wymiękam... Jak ona tak strasznie płacze , wije się na wszystkie strony że utrzymać jej nie mogę i niby chce smoczka ale possie i wyrzuca krzycząc bammm i płacze dalej i tak w kółko.... no ale jeszcze tylko dwie 4 , cztery 3 i cztery 5 i KONIEC!!!!:tak:
POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE!!!!

Agamir masz ślicznych chłopców, tak się zapatrzyłam na Ciebie i Malene że znowy mi się zachciało... tylko zdradź przepis na chłopczyka.... bo juz myślałam że już już jestem a tu @ :wściekła/y:
Ppatqa zdrówka dla Kamilka, ząbki ostro potrafią dać w kość naszym maluchom
Dorotka zdrówka dla Oliwki, acha wózeczek PRZEŚLICZNY
Kaka aż mi powiało znad laptopa Twoimi pierniczkami mniam :-)

reklama
Ustinja to niezaciekawie - życzę aby poprawiło się między Wami.
A maleńka już nie płakała z powodu ząbków.

Ja zmykam spać - jutro mamy wizytę u pediatry, mały lekko podkasłuje no i zobaczymy czy to przeszkoda do zaszczepienia.

Poza tym jutro mam wolne bo dzień opieki wzięłam a czwartek też więc sprzątanko się szykuje.

Zmykam spać już - dobrej nocy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry