reklama

Październik 2008

Sorki za post pod postem Takie sanki kupie dzis Oliwce :tak:Noarmalnie jak ten snieg tak pada I jak sie robi bialo to az nastroj switeczny mi sie udziela Jeszcze jak zaraz zaczne sprzatac to juz wogole hihihi Oliwka zjadla na sniadanie caly sloiczek Owocow krem z jagod i jabluszek :tak:Narazie dzis nad ranem jedna kupka Leki podane i wierze ze bedzie ok Zobacz załącznik 188974

reklama
A to okno w Antosiowym pokoju . Mały tak reafuje na swiatełka ze szok siedzi i patrzy a kto przychodz to biZobacz załącznik 188863

Zobacz załącznik 188864erze go za reke i pokazuje
no słodziuchno. Ja muszę też pomyslec o lampkach w sypialni ale znając M znów z komentuje że po jaki diabeł:sorry::-(
BRIX Elastyczne deski do krojenia 4 sztuki KOLORY (822532778) - Aukcje internetowe Allegro
Mam takie deseczki i na nich zamrażam i podobnie jak Czarna po 1-2h wrzucam do woreczków.:-p Wyszlo mi ok. 50 sztuk. Więc styka przy naszej mini czworce :)
Narazie LB. Potem farbowanie włosów, jak Młody pójdzie spać :cool2:
czy te deseczki to nie cos ala podkładki śniadaniowe???;-)
Hello - nie popiszę za dużo, bo wkurzona jestem.
Ale może o tym na zamkniętym.
jak dziś nastrój;-)
Dobry wieczór! To ja :zawstydzona/y:
Jak to mówią gonię w piętkę i nie mogę się zebrać do kupy, o nadrobieniu zaległości na BB to już mogę zapomnnieć :zawstydzona/y: Generalnie nic się nie dzieje szczególnego, nastrój też ok więc nie wiem czemu się nie wyrabiam. Pewnie zła organizacja.
Widzę, że u Was choinką już pachnie :rofl2: My jeszcze poczekamy.

Dorota życzę żeby Oliwka już swoje odchorowała i żebyście mogłi się cieszyć przy świątecznym stole. Nie wiem czy coś przegapiłam, ale czy były już wyniki badań tych hormonów i czy diagnoza już została postawiona? Naczytałaś się o tym zespole turnera i ciekawa jestem co w tym szpitalu wymyślili?
Agamir och to przykre zdarzenie. Dobrze, że już w domku. Moja Martyna miała przetkany kanalik w wieku 7 m-cy i wszystko minęło. Myślę, że u Was też będzie ok.
Ppatqa zdrówka dla Kamilka co by się nic na święta nie wykluło - a kysz!!!
Czarna przepraszam, że tak późno, ale przesyłam urodzinowe całusy dla Laury :zawstydzona/y::sorry:
Kasia jeszcze trochę a Twoja organizacja sama się unormuje:tak::tak: I dziękuje ślicznie za życzonka;-)
A ja wczoraj kuchnie posprzatałam - Hanka mi pomagała:cool2:
Dzisiaj zamówiliśy mebelki do dużego pokoju, nasze oddamy w spadku Hance do dobicia:rofl2:

I własnie wyjechały ostatnie pierniczki z piekarnika. trza było zrobić repley bo poprzednie znikneły:szok:
A jakie mebelki wybrałaś???? Mi też się marzy zmiana ale u nas by trzeba było wszystko zmieniac:sorry::sorry::sorry:
hej młody wieczorem nie miał temperaturki:-), spać poszedł po 22, bo przez opieke tesciowej na drzemke poszedł dopiero koło 16, jak wróciliśmy. Ja skonczyłam już prawie wielkie porządki, jeszce musze namówić M by mi mele poodsuwał i pod nimi zmyje. Młodemu też podoają się lampki, powiesiłam nad oknem, z choinką czekamy o u nas żywa. Na górze widać już łazienkę, mamy zamawiac płytki i koncepcja się zmieniła- znowuuuu, drzwi też nie wiem jaki kolor- ale chociaż model mam wybrany. A jutro ostateczny czas na zamówienie. dziadek bez zmian.
Magda poprawy humorku
Podziwiam wasze pitraszenie, u nas pierogi i uszka kupne.
Normalnie jak Cię czytam to aż mnie sciska z zazdrości:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Kurde czy mi kiedyś bedzie dane takie urządzanie domku:-(
Dzien doberek:-)
U nas jak to u nas stara bida;-)ale lepsza stara bo wiadomo o co kaman :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Maly przed chwilunia wstal, zosia juz w przedszkolu, ja popijam poranna kawusie i mysle co by dzis robic:tak: Rece mam cale fioletowe ale tak to jest jak sie ciagle zapomina kupic rekawiczek:sorry: No coz starosc nie radosc...za niedlugo skoncze 29 lat i o bosheee jak o tym pomysle to mam dola:-D:cool2: ten rok mi tak szybko przelecial, jedno dziecko ma prawie 6 lat, drugie rok a za nim sie obejze bedzie komunia, 18-stka i wesele apotem zostane babcia itd...:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: A ja tak sie boje starosci ze chyba popadam w paranoje (to juz pisze tak calkiem serio)
Dorota to suuuuuuper ze z malutka juz lepiej:tak:oby tak dalej:tak:
No nic mileo dnia wam zycze dziewczyny.
hehe ja wczoraj stałam przed lustrem i sama do siebie mówie boze jaka Ty już stara:-D:-D:-D:-D:-D

Witam kobietki
Z moich wczorajszych planów było wielkie g..:no::no::no: Byłam na zebraniu wspólnoty, potem solarka i zakupy. Wróciłam po 20 wiec kolacja dzieciaczkom potem seriale:cool2: itp Jednym słowem juz mi sie nie chciało:no::no::no: Moze dziś:-p

Czarna dziś ciut lepiej się czuję.
Ale głowa mnie boli i to chyba wczorajsze zdenerwowanie tak dało mi się we znaki.
Poza tym pogoda i ciśnienie niekorzystnie wpływają na mój organizm.

Dorcia a może poczekaj z tymi eskapadami sankowymi - mała co dopiero wróciła ze szpitala.
Zresztą sama wiesz najlepiej co robić :tak:

Ja już po wypucowaniu ciałka, nakremowane i peeling zrobiony, kremik na buzi.
Włoski też umyłam i czuję się znacznie lepiej.

Za to wcale nie chce mi się jeść - zjadłam 3 mandarynki i nie czuję głodu.
Gotuję jajka na twardo dla młodego to może ciut skubnę.

Czarna kiedy wysyłamy pakę?? Moze wpadniesz dzis na kawe i piernika??

A ja dziś mam w planach łazienkę;-)

Co do mebli to z serii Indiana z BRW. Na razie 3 elementy a z czasem coś sie dokupi.

Czarna kiedy wysyłamy pakę?? Moze wpadniesz dzis na kawe i piernika??

A ja dziś mam w planach łazienkę;-)

Co do mebli to z serii Indiana z BRW. Na razie 3 elementy a z czasem coś sie dokupi.

zaraz popatrze co to za cudo czy mamy ten sam guścik:-p:-p a wiesz jak to wygląda z "czasem"
Co do paczki aż wstyd sie przyznać ale nie miałam łba by coś kupić:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale postaram sie zmobilizować:rofl2::rofl2: Co do kawki to zobacze bo mam mieć dziś gości;-)

Już zerknełam:))) takie ma moja siostrzenica:)))
Mi wpadły w oko Ringo i Meteo

Ostatnia edycja:
Ja 3/4 porzadkow w jednym pokoju mam zrobione Zaraz musze kilka zabawek spakowac i do piwnicy je zaniose bo zawadzaja tylko a Oliwka sie niektorymi juz dawno nie bawi Pozniej jej kiedys je wyciagne wiec beda dla niej jak nowe hihi Okno umyte Oliwka spi od 11 Musze sie sprezac bo jak wstanie to duzo przy niej nie zrobie MADZIU u mnie jednak nasypalo zniejgoem malo i nie wiem czy to na sanki jest Smutno mi bo tak bardzo bym chciala isc na sanki Mysle ze jak Oliwce spacer w wozku nie zaszkodzi to krotki wypad na sanki tez nie Pediatra powiedziala ze moge z nia wychodzic jak goraczki nie ma Trzeba sie hartowac bo pozniej wyjde z nia i zas bedzie chra tylko na co innego Ale mowie Ci sniegu malo wiec nie wiem czy wogole gdzies dzis wyjdziemy

Witajcie!

Podczytuję, ale pisać siły nie miałam, bo ząbkowanie daje w kość.
No ale dzisiaj już lepiej.
Zmywareczka podłączona :-) i czekam z testem na M.
A w kuchni straszny rozgardiasz, bo musieliśmy troszkę meble przerobić.
Zaraz się biorę za porządkowanie tam szafek.
Ale większe porządki sobie odpuszczam. W końcu jestem w ciąży :-p
Szczególnie okna, bo za zimno.

Ustinja o rany 130 pierogów:szok:, kiedy wy to zjecie:-D
;-)

Ja w sumie nic kulinarnego nie robię, po będziemy po dziadkach się gościć.
Muszę tylko teściowej troszkę pomóc, ale to w przyszłym tygodniu dopiero.
U nich się robi UWAGA! pierogi z 7-8kg mąki.
Nie liczyłam ile to sztuk, ale są tego całe misy.
Ruskie, z grzybami, z kapustą słodką i kwaśną, z serem na słodko z jabłkami
i jagodami. Dio tego gotuje po 15l barszczu czerwonego i białego grzybowego.
W zasadzie przez święta nie jada się nic innego tylko te pierogi odsmarzane na patelni. Ale przewija się kupa luda przez dom. 18 amatorów pierogów.
W tym 3 dorastających chłopaków z dziurami zamiast żółądków.
W zeszłym roku 29 grudnia nie było już pierogów, a barszczu zabrakło w 2 dzień świąt :cool2:

Dzien doberek:-)
ten rok mi tak szybko przelecial, jedno dziecko ma prawie 6 lat, drugie rok a za nim sie obejze bedzie komunia, 18-stka i wesele apotem zostane babcia itd...:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Nie byłabym taka pewna tej kolejnośći ;-)

Sorki za post pod postem Takie sanki kupie dzis Oliwce

Też takie oglądałam, ale to parcie wydaje mi się niewygodne dla malucha...

U nas jest fabryka BRW. Bardzo mi się Indiana podoba.
U nas niestety nie pasuje, a do Izki to za drogie było.
U niej stoją najtańsze BRW Tip-top.
Prztynajmniej nie będzie szkoda jak je poniszczy. :tak:

Miłego dnia kochane!
Izunia śpi, a ja kończę kawusię i lecę tą kuchnię ogarnąć, bo ruszyć nie ma się jak!

BUZIAKI

My wypośrodkowaliśmy między wygladam a ceną...bo nie dam 2000 zł za jedną komodę. Wiem, ze z "czasem" to się rozwleka ale nie chcmy brac na raty a pomieścić sie coraz trudniej w to co mamy;-)

A my do tej pory mieliśmy z Popa i te teraz odziedziczy Hanka;-)

reklama
witam już miałam nadzieje ze u młodego koniec tempki, a tu znowu co prawda podgorączzkowy 37 z kreskami, ale znowu i luźna kupa poszła, ale to może wczorajsze jałko z gruszką. Teraz spi, a ja mam chwilę póki go nie obudzą. Jak wygladała u was temperaturka na ząbki ile się trzymała, bo u mnie to już od poniedziałkowej nocki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry