reklama

Październik 2008

hej :-) dajcie no tu trochę tego śniegu
u nas rano coś białego pokrywało ziemię, ale śniegu to nie przypominało, temp. odpowiednia na zimę -2 st.
z małym ancymonem chyba ogłupieję, nie chce mi żadnych lekarstw pić, pluje i macha rączkami, żaden syrop, wapno bananowe, herbata z miodkiem i cytryną nie przejdzie
nie wiem już co robić bo na razie ma kaszel i chrypi, jakby wypiła to może by się żadne choróbsko nie rozwinęło
malena jak sobie przypomnę że byłam przeciwna zmywarce to się w głowę stukam, T. się uparł i chwała mu za to, teraz to jedna z najlepszych moich kumpelek ;-) zwłaszcza przy maluszkach w domu
Kaka fajne mebelki, ja też mam jasne bo kurzu tak nie widać ;-)
Agamir ale superaśne chłopaki :tak:
ppatqa fajne takie urządzanie od podstaw, a teraz tyle rozwiązań że pewnie czasem trudno się zdecydować :tak:
a Wy co mi tu z wiekiem babiszony wyskakujecie??:-) chyba zaraz zacznę myśleć żeby na jakieś forum dla emerytów się zapisać ;-) bo ja tu chyba najstarsza :zawstydzona/y:

reklama
z małym ancymonem chyba ogłupieję, nie chce mi żadnych lekarstw pić, pluje i macha rączkami, żaden syrop, wapno bananowe, herbata z miodkiem i cytryną nie przejdzie

Ja syropki wciskałam po trochu na siłę strzykawką do nurofenu
i dawałam zapić soczkiem.
A wapno i witaminy w kropelkach dolewam do kaszki...

A co do zmywarki.
Można myć w niej melaminowe naczynia dla dzieci???

Malena kolejnosc bedzie jaka ma byc, ja cisnienia nie mam zeby brac slub bo dziecko, sama jestem tego przykladem tzn wzielam tylko cywilny a i to nie dlatego ze dziecko tylko nie bylam ubezpieczona;-)A ja urodzi przed 18-tka to odchowa i bedzie miala z glowy:cool2: My chyba nie bedziemy takimi kwokami jak przynajmniej moja tesciowa;-) Tzn mam taka nadzieje....:rofl2::-D

A to okno w Antosiowym pokoju . Mały tak reafuje na swiatełka ze szok siedzi i patrzy a kto przychodz to biZobacz załącznik 188863

Zobacz załącznik 188864erze go za reke i pokazuje
agamir suuper tak swiatecznie

A ja wczoraj kuchnie posprzatałam - Hanka mi pomagała:cool2:
Dzisiaj zamówiliśy mebelki do dużego pokoju, nasze oddamy w spadku Hance do dobicia:rofl2:

I własnie wyjechały ostatnie pierniczki z piekarnika. trza było zrobić repley bo poprzednie znikneły:szok:
no i git ja juz czekam na to jak zaczne sobie urzadzac chatke po swojemu :tak:
a pierniczki mniam chyba jutro sie za nie wezme :tak:

Ehh witam sie mamuski
wlasnie jest landlord i naprawia bojler bo sie zepsol :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:w nocy przestal grzac i zimmmno bylo mam nadzieje ze naprawi a ja ni w zab po englisz i terz sie glupio czuje :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:bo cos rozumiem ale jak mam cos powiedziec jezyk kolkiem staje:-(

My wczoraj zrobilismy zakupy swiateczne i prezenty dla dzieci kupione, jeszcze mi maz zostal aleto chyba jutro zalicze ;-)albo w sobote;-)
Dzis dzieci moje w szkole maja obiad wigilijny a jutro Wika Christmas Party Mateusz mial w poniedzialek a to jego stroj page.jpg

Bylam dzis u kumpeli w domku i normalnie szczeka mi opadla jak ma slicznie w domku teraz siedze z katalogiem i patrze co zmienie u siebie haha :tak:

Dorka sanki suuperowe ahhh zazdroszcze wam tego sniegu:-p
Ja wczoraj na swieta zrobilam liste i ugotowalam bigosik (wyszedl pyyycha:-p)nie ma to jak skromnosc:zawstydzona/y:;-)
dobra ide zjesc sniadanie:tak:tak tak sniadanie ;-)

A co do zmywarki.
Ja też podaję strzykawką z nurofenu :laugh2::tak:
A co do tych naczyń, mamy takie i na odwrocie pisze, że można myć w zmywarce :tak:
Mirabelka, Igusia jaka sliczniutka!!!!! Czekasz na wieczór z TV? ;)

Zaliczony spacer, sanki, bałwan. Piździ niesamowicie. Temp. na zewn. odczuwalna tak w granicach -15 -20C. :szok: Wiec grzejemy sie w domeczku.

wybłagałam trochę śniegu i coś tam leniwie popaduje
Gosia czekam a jakże :cool2: dobrze że mój ulubiony wątek miłosny, czyli Mariusz i Anka już się odgmatwał ;-)dziękujemy za komplement :-)
minisia to wymarzliście w nocy. Myślę ze jak na ten kurs bedziesz już mogła chodzić to gadanie samo przyjdzie :tak: a może z M. i dziećmi ustalcie w domu godziny np.że mówicie tylko po angielsku w tym czasie i jak brakuje jakiegoś słowa to od razu siup do slownika
ppatqa u Igi przy czwórkach to było akurat w urodziny, musiałma od piątku do niedzieli zbijać temperaturę

mała nie chce nic jeść, tylko cycka, przy lekarstwach wrzeszczy, strzykawka tez ni pomaga, masakra

Ja 3/4 porzadkow w jednym pokoju mam zrobione Zaraz musze kilka zabawek spakowac i do piwnicy je zaniose bo zawadzaja tylko a Oliwka sie niektorymi juz dawno nie bawi Pozniej jej kiedys je wyciagne wiec beda dla niej jak nowe hihi Okno umyte Oliwka spi od 11 Musze sie sprezac bo jak wstanie to duzo przy niej nie zrobie MADZIU u mnie jednak nasypalo zniejgoem malo i nie wiem czy to na sanki jest Smutno mi bo tak bardzo bym chciala isc na sanki Mysle ze jak Oliwce spacer w wozku nie zaszkodzi to krotki wypad na sanki tez nie Pediatra powiedziala ze moge z nia wychodzic jak goraczki nie ma Trzeba sie hartowac bo pozniej wyjde z nia i zas bedzie chra tylko na co innego Ale mowie Ci sniegu malo wiec nie wiem czy wogole gdzies dzis wyjdziemy
To faktycznie skoro lekarz powiedział, że można to wychodź.
Ja zasugerowałam się tym szpitalem i dlatego tak napisałam.

My wypośrodkowaliśmy między wygladam a ceną...bo nie dam 2000 zł za jedną komodę. Wiem, ze z "czasem" to się rozwleka ale nie chcmy brac na raty a pomieścić sie coraz trudniej w to co mamy;-)

A my do tej pory mieliśmy z Popa i te teraz odziedziczy Hanka;-)
Racja meble są teraz tak drobie a BWR jest w przystępnych cenach tylko mnie one już się - jak postoją i pourzywam je - nie podobają.

Witajcie!
Podczytuję, ale pisać siły nie miałam, bo ząbkowanie daje w kość.
No ale dzisiaj już lepiej.
Zmywareczka podłączona :-) i czekam z testem na M.
A w kuchni straszny rozgardiasz, bo musieliśmy troszkę meble przerobić.
Zaraz się biorę za porządkowanie tam szafek.
Ale większe porządki sobie odpuszczam. W końcu jestem w ciąży :-p
Szczególnie okna, bo za zimno.

Ja w sumie nic kulinarnego nie robię, po będziemy po dziadkach się gościć.
Muszę tylko teściowej troszkę pomóc, ale to w przyszłym tygodniu dopiero.
U nich się robi UWAGA! pierogi z 7-8kg mąki.
Nie liczyłam ile to sztuk, ale są tego całe misy.
Ruskie, z grzybami, z kapustą słodką i kwaśną, z serem na słodko z jabłkami
i jagodami. Dio tego gotuje po 15l barszczu czerwonego i białego grzybowego.
W zasadzie przez święta nie jada się nic innego tylko te pierogi odsmarzane na patelni. Ale przewija się kupa luda przez dom. 18 amatorów pierogów.
W tym 3 dorastających chłopaków z dziurami zamiast żółądków.
W zeszłym roku 29 grudnia nie było już pierogów, a barszczu zabrakło w 2 dzień świąt :cool2:

U nas jest fabryka BRW. Bardzo mi się Indiana podoba.
U nas niestety nie pasuje, a do Izki to za drogie było.
U niej stoją najtańsze BRW Tip-top.
Prztynajmniej nie będzie szkoda jak je poniszczy. :tak:

Miłego dnia kochane!
Izunia śpi, a ja kończę kawusię i lecę tą kuchnię ogarnąć, bo ruszyć nie ma się jak!

BUZIAKI
Malenko ty to nie szalej kobietko - na spokojnie i pamiętaj zdrówko i dzidzia ważniejsze.

A tymi pierogami i litrami barszczu to mnie zagiełaś :szok: lo matko no się trzeba narobić.

witam już miałam nadzieje ze u młodego koniec tempki, a tu znowu co prawda podgorączzkowy 37 z kreskami, ale znowu i luźna kupa poszła, ale to może wczorajsze jałko z gruszką. Teraz spi, a ja mam chwilę póki go nie obudzą. Jak wygladała u was temperaturka na ząbki ile się trzymała, bo u mnie to już od poniedziałkowej nocki
Pati zdrówka dla synka.

A co do zmywarki.
Ja też taki sposób mam na syropki :tak:
A zmywareczki zazdroszczę - u nas póki co to nie ma szans na takie cudo - brak miejsca.

Malena kolejnosc bedzie jaka ma byc, ja cisnienia nie mam zeby brac slub bo dziecko, sama jestem tego przykladem tzn wzielam tylko cywilny a i to nie dlatego ze dziecko tylko nie bylam ubezpieczona;-)A ja urodzi przed 18-tka to odchowa i bedzie miala z glowy:cool2: My chyba nie bedziemy takimi kwokami jak przynajmniej moja tesciowa;-) Tzn mam taka nadzieje....:rofl2::-D
Pewnie, że nie :tak:

no i git ja juz czekam na to jak zaczne sobie urzadzac chatke po swojemu :tak:
a pierniczki mniam chyba jutro sie za nie wezme :tak:

Ehh witam sie mamuski
wlasnie jest landlord i naprawia bojler bo sie zepsol :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:w nocy przestal grzac i zimmmno bylo mam nadzieje ze naprawi a ja ni w zab po englisz i terz sie glupio czuje :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:bo cos rozumiem ale jak mam cos powiedziec jezyk kolkiem staje:-(

My wczoraj zrobilismy zakupy swiateczne i prezenty dla dzieci kupione, jeszcze mi maz zostal aleto chyba jutro zalicze ;-)albo w sobote;-)
Dzis dzieci moje w szkole maja obiad wigilijny a jutro Wika Christmas Party Mateusz mial w poniedzialek a to jego strojZobacz załącznik 189003

Bylam dzis u kumpeli w domku i normalnie szczeka mi opadla jak ma slicznie w domku teraz siedze z katalogiem i patrze co zmienie u siebie haha :tak:
Oj to dobrze, że fachowiec się pojawił - zaraz cieplusio będzie.
A urządzanie mieszkanka to fajna sprawa.

Zaliczony spacer, sanki, bałwan. Piździ niesamowicie. Temp. na zewn. odczuwalna tak w granicach -15 -20C. :szok: Wiec grzejemy sie w domeczku.
:szok: u nas ciut cieplej - ale szczypie troszkę mrozek.
Teraz już w domku siedzimy.

My po wizytce u lekarza ale to na odpowiednim wątku.
Młody śpi, ja i małż po obiadku, ale on zaraz wybywa na zajęcia na pływalnię - ostatnie w tym roku.
Jako instruktor nauki pływania musi być.

My wypośrodkowaliśmy między wygladam a ceną...bo nie dam 2000 zł za jedną komodę. Wiem, ze z "czasem" to się rozwleka ale nie chcmy brac na raty a pomieścić sie coraz trudniej w to co mamy;-)

A my do tej pory mieliśmy z Popa i te teraz odziedziczy Hanka;-)

ejjj a dlaczego nie dacie 2000 za komode:cool2::cool2::cool2: ale żeś oszczędna:sorry::sorry::sorry:

Malena nie no ilość imponujące robia:szok::szok: ale ja tam jestem zdania że mniejsze porcje ale stawiam na różnorodność;-) choc nie powiem pierogi są moją słabością:rofl2:
ehhh mówie Ci szybko sie zaprzyjaźnisz ze zmywareczką:-D:-D

Mirabelko oby nic się nie wykluło:tak::tak: U mnie lekarstwa normalnie na łyzeczce;-) A fotka w podpisie boska;-)

Minisia boziu jak te twoje straszaki do siebie podobne:szok::szok::szok:

Gosia ale fajnie amcie saneczki bałwanki:rofl2::rofl2: Ja tam za sniegiem nie porzepadam ale dla Cieci wszystko:-D:-D

Magdasf ehhh nadzieja matką głupich kazda przyszła teściowa tak mówi:-p:-p

Stukam się popołudniowa kawką:cool2:
Normalnie zakasałam rękawki i wziełam sie za robotę:-p Zestaw wypoczynkowy wyczyszczony:-p okno umyte i przystrojone, choinka w stanie surowym zamknietym stoi:tak::tak: czekam na lampki i można ubierać:rofl2: Jakby nie patrzeć duży pokój też wysprzątany:cool2: jeszcze tylko 4 pomieszczenia i finito:cool2:
teraz kawka i LB;-)

Zapomniałam wam napisać mój M wyczytał ze dziecko najszybciej uczy się do 5 lat i najlepiej właśnie między 3 a 5 roku nauczyć czytać ale nie tak jak w szkole uczą :sorry: A że zamówiliśmy Laurze tablice powiedział ze jak tylko przyjdzie zaczyna edukację laury a potem Samika:-D:-D:-D Normalnie szopka. Ja tam mu nie bronie i nawet będę go wspierać ale ciekawa jestem ile mu to zajmie zanim mała za kuma o co mu chodzi:rofl2::rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry