Antuanet24
Październikowe mamy'08
Aniaaa nie martw się, mój gin też powiedział żeby tylko narazie brać folik-żeby za dużo nie przytyć bo i tak już mam nadprogramowo parenaście kilogramów
Ja właśnie zjadłam makaron z musem truskawkowym i jestem full...;-)Ale mam jeszcze sałatkę owocową, ale to chyba bliżej wieczorka jej skosztuje.
A Nałęczów jest świetny,lody otworzone ale zdecydowaliśmy się gorącą czekoladę w parku...Poza tym dużo turystów,mimo takiej pogody.

Ja właśnie zjadłam makaron z musem truskawkowym i jestem full...;-)Ale mam jeszcze sałatkę owocową, ale to chyba bliżej wieczorka jej skosztuje.
A Nałęczów jest świetny,lody otworzone ale zdecydowaliśmy się gorącą czekoladę w parku...Poza tym dużo turystów,mimo takiej pogody.

.Po lodach

.To jest takie glupie bo nie wiedzialam co bedzie lepsze czy bycie w kosciele czy polozenie sie w domu.
i zjadłam pół batonika i z 3 cukiereczki czekoladowe
Chyba mój dzidziuś ich nie lubi bo jak wczoraj zjadłam Magnuma to potem 2 razy z "wielkim" uchem rozmawiałam
Za to bardzo lubi frytki z keczupem, bo po nich to nawet lepiej mi się robi na żołądku. Szkoda,że są taaaakie nie zdrowe...
.