reklama

Październik 2008

Martyna zdrówka

Mirabelka wow odważna fryzurka:tak::tak::tak: ale fajna:tak::tak:

Ulka a ja mam do Ciebie pytanko fryzjerka poleciła mi maseczkę WAX czy wiesz coś na jej temat?????????? a i płukać włosy wodą z cytryną:tak::tak:
Bo już nie mam siły na moje kłaki!!!!!!!!! są tępe suche i strasznie się plączą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Witajcie - rano super było a później tak zaczęło sypać śniegiem i do tej pory pada.
Okropnie się jedzie i tak długo.

Jutro mam wolne i zakupy w planach.

Agamir fajny prezent dla dziadków :tak:

Gosiu dziś muszę pożyczyć od Ciebie szpadelek coby śniegu troszku odgarnąć :-D

Dorcia fotki pokoiku maleńkiej prosimy.

Pati a mówiłam, że tak szybko ten remoncik u Was będzie postępował.

Mirella super wymarzona fryzurka - ja też chciałabym coś zrobić ze swoimi włoskami.

Martynko zdrówka.

Czarna a to nie są te ziołowe maseczki do włosów?

Czarna mi pomogły na suche włosy szampon i odżywka żółty Elseve - przeciw łamaniu włosów czy cos takiego :-) A długo sie meczyłam z suchymi, łamiacymi włosami.

A cytryna to chyba rozjasnia nie?? Wiec bardziej dla blondynek. Ja kiedys robiłam kuracje 2 razy w tygodniu zółtko na włosy i tez troche pomogło. No i podobno piwo działa cudownie na włosy, ale tego nie probowałam :-) Chociaz juz 2 fryzjerki mi mówiły.

Ostatnia edycja:
Bo już nie mam siły na moje kłaki!!!!!!!!! są tępe suche i strasznie się plączą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Czarna ja mialam to samo jak sobie szampon zmienilam na jakis no name.masakra jak piszesz - tepe , suche. i dostalam dove odzywke i szampon takie jasne wisniowe opakowanie i po 2 dniach byly normalne wreszcie.tyle ze odzywke trzymalam nie 1 minute tylko z 5 za pierwszym razem

Hej Kobitki.

Sylwester się pobawiliśmy i Martuśka się opiła i było śmiesznie:)
Ja mam ur 18:):)))) i znowu urwanie głowy bo trzeba przygotować co nieco.Jeśli Jagunia pozwoli zamieszczę jakieś zdj.Pozdrawiam Was cieplutko
Wszystkiego naj na to 18ste urodziny:cool2:

kurcze napisalam takiego dlugieo posta i mnie wywalilo :-(
Teraz w skrucie
Pokoik juz jest iale jeszcze drobne szczegoly Np zdjecia na scianie :tak:
Oliwka spala do 24 w swoim lozeczku A pozniej tak sie darla ze jestw lozeczku ze jeszcze dzis popuscialam bo jest chora ale jak tylko wydobrzeje to nie popuscimy OJ BEDZIE CIEZO o widac ze ona juz sie odzwyczaila od spania samej i w lozeczku swoim A kiedys tak fajnie jej to szlo :-(
Nocka straszna 2 razy wydzierala sie blosno u dlugo

Oj ciezkie nocki...no nic u mas tez nie rózowo. Jedno jest pewne musimy sie wspierać bo tylko stanowczością i systematycznością gdzieś dojdziemy! Powodzenia.

Dzisiaj cos mnie naszlo tez na zmiane fryzury, tak zupelnie na krotko, i nie wiem...niby nigdy sie nie przejmowalam bo wlosy odrosna, i zawsze dobrze sie czulam w takich ale teraz sama nie wiem...moze jak bede pzechodzic obok fryzjera to zajrze:tak:
A teraz spadam do robaka, oczywiscie bede zagladac:-)

.

I co zmiana jest??

FR_12_ROGAL_114255l.jpg

Przez te Twoje fotki tylko zaślinie klawiature...a jeszcze laski piszą o tych wszystkich pysznościach, które gotują ehhh
hej i ja sie witam
maz dzis w domku bo idze z wika do lekarza po tabletki na tarczyce

Gosia czy ja wiem? nie pamietam zebym sie jezyla:sorry2: co najwyzej zazdroscilam wam tych sanek a tu zonk:szok:ponoc pierwsza od 24l tutaj taka zima:tak:

Dorotka
czekamy na fotki krolestwa Oliwki

Aska Gratulacje pracy!!

Karola ale ty ranny ptaszek masakra

Domi, Ty chyba wcześniej wstajesz jak idziesz do pracy. A ja i tak zwykle wstaje o 7mej. A dziś nawet kawke z Wami z rana wypiłam.

cześć dziewczyny

wy mnie chyba zlinczujecie ale ja jakoś tak ostatnio ani czasu ani weny na pisanie nie mam a w dodatku przeczytać wasze wszystkie posty to nie lada wyczyn. Próbuję nadrobić od wczoraj i mi nie wychodzi.

Dziś Kacperek ma imieniny a w piątek M urodziny i szykuje się imprezka.Tzn chce mu zrobić imprezę niespodziankę a właściwie to im :) W sobotę jeszcze teściowie się zwalają. A ja się uczę a właściwie pisze pracę zaliczeniową i pod koniec stycznia egzaminy. Próbuję znaleźć pomieszczenie do wynajęcia w mojej miejscowości ale nic niema. Od wtorku ruszamy z klubem mamy i dziecka tak więc zaganiania jestem. W dodatku mój M doprowadza mnie do białej gorączki bo leży w domu chory-umierający czytaj z katarem.

Zaległości już nie nadrobię ale postaram się regularniej odzywać. A i przeszłam na dietę. NŻW :)

Marma mówię Ci, piszą tu tyle i piszą a potem człowiek styrany po całym dniu pracy musi to czytać i dobrze by było, żeby kazdemu odpisał:cool2:

Sto lat dla Kacperka!

Czesc dziewczynki serdecznie witam. Ledwo chodza po tym zastrzyku antykoncepcyjnym tak mie boli głowa do tego mam tyle mleka w piersic ze Maksionie zjada.

Maz mnie wczoraj zaskoczył bo przysłał kwiaty kurierem z zaproszeniem na sobote na kolacje i..... chyba mnie kocha?

Od niedzieli jestesmy sami tzn bez dziadków bo wylatuja na urlop do egiptu to nasze podziekowanie za pomoc w czasie ciazy i teraz . Az sie boje zostac z maluchami sama
Ale Ci się trafił romantyczny mąż. Oj poszłabym chętnie na taką kolacje ehhh Mój mnie w tym roku zaskakuje pozytywnie to moze tez na cos takiego wpadnie:confused:

agamir dasz rade
marma no nieźle, może kiedyś wpadniemy na zajęcia:-), no moj naszczęście z katarem nie umiera, ale co sie namarudzi. STO LAT DLA CHŁOPAKÓW
dorotko już nie raz pisałam ze młody też ląduje u nas w wyrku i daliśmy sobie spokój, choć przyznam ze chciałabym zey do rana spał u siebie, ale jak się obudzi nad ranem to już na to chęci braknie
minisia a jak twoja walka z angielskim, dajesz rade
gosia a co wenge chce, mi sie maży wenge do kuchni, ale tylko jako boki i wykończenie, a przody chciała ym dąb czesany czy jakoś tak, ale nie wiem jaką wizję kuchni ma M
magda no z łosami niby tak, ale ja też się boję, a Jeszcze M powtarza ze nie lubi krótkich:baffled:
ewelajna nieżle skwitowałaś gościa
kaka ja bym jeszcze przymykałą oczy, a ty już na kompie

Młodemu cos się dzisia pomyliło i wstał o 5.30, a wyrodni rodzice właczyli bajki dali książeczki i posadzili między sobą i kimali dalej tyle na ile pozwalał młody tak do 7. Potem kopiuj wklej, byliśmy na górze zamontować drzwi na stryhc, jeszcze M z nimi walczy, a ja młodego położyłam spać. W planach mam kebaba knor na obiad:-)

I dobry ten kebabik wyszedł?? Moze i ja zrobię.

Witam środowo;-)
Poczytałam ale nie pamiętam komu co miałam odp:sorry2:

Agamir ale masz pomysłowego męża!!!!!!!!!! Ja planuje wypad na walentynki na kolacyjke:tak::tak::tak: Tylko musze znaleść chętnych do pilnowania dzieci:dry:

Marma WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KACPERKA ABY ZROBIŁ SIĘ CIUT GRZECZNIEJSZY:-p:-p i zdrówka dla M;-)

Magda mnie tez korca zmiany fryzurki chyba sobie grzywke zapodam i wycieniuje mocniej:tak::tak::tak: ale dopiero na wiosne:-p

Dorotka bedzie dobrze i czekamy na foty pokoiku:tak::tak:

Wesolutka inhalator to bardzo fajna sprawa:tak::tak:

Nie wierzę, że się odważysz...zreszta bardzo dobrze Ci w Twojej fryzurce:tak:

A ja jestem mega przeziębiona, zimno mi, katar straszny, gardło boli, pokasłuje i ogolnie czuje sie jakby walec po mnie przejechał... Rafał tez juz dzisiaj troche pociaga nosem i pokasłuje, wiec jutro sie przejde z nim do lekarza, bo dzisiaj nie ma naszej pediatry. Mam nadzieje ze on mi sie nie rozłoży.
No to nieciekawie...zdróweczka. Ciepłe galoty, ciepłe skarpety i do wyra.
czarna spoko, doczekamy się kiedyś wypasionych, dużych kuchni to będziemy miały swoje wymarzone meble, no nie? :-)
my już na 100% nakręciliśmy się na adaptację strychu, pod koniec stycznia ruszamy do wspólnot mieszk.
ppatqa my robliśmy w takich kieszonkach, coś jak pita, w tortilli też na pewno super będą.
Ula ja też mogę wpaść? ;-) chciałabym co takiego

mam kumpelę fryzjerkę która wszytsko robi mi z włosami, ale jak usłyszy że znów przestaję zapuszczać to powie że ocip...am :-)
Martynka nie dajcie się chorobie, pewnie posylwestrowe szaleństwa wychodzą ;-)

mnie głowa dalej pobolewa, sieknęłam mega mocną kawę, ale chyba apap jeszcze wezmę
z wielką radością odkopałam w zamrażarce roladki zz kurczaka jeszcze ze świąt :-) dorobiłam sos z kurek zebranych przez mamę, ulubioną surówkę całej rodzinki i ziemniaki i obiad z głowy przynajmniej

Zajefajna fryzurka. Mi sie bardzo podoba. Nawet kiedys miałam cos podobnego. Tylko we mnie same sprzecznosci. Chcialabym długie i krótkie włosy. W klasycznie eleganckiej fryzurze albo szalonej i młodzieżowej jak wyżej. Niestety nie da sie tego wszystkiego pogodzić niestety.

Powiedzialam, szefowi w pracy ze szukam pracy....nie byl zachwycony ale to do przewidzenia akuratr było. Powiedzial, ze zdaje sobie sprawe ze malo zarabiam, ze planuje reorganizacje itp itd. Jak cos zaproponuje to moze i zostane;-);-)

Hanka dzis chyba pieprz w pupie miała. Normalnie 5s nie uswiedziała. Humorek dopisywal ale tak szalala, ze sie balam ze sobie krzywde zrobi niechcaco a ja za nie nie nadązałam ehhh starość nie radość. Na szczęscie młoda juz śpiocha.

A ja lete pranie wywiesic. Naczynia pochować. Wyrko zrobić. krócikutki prysznic i do Was wracam.

Mirabelka nie ma sprawy, fryzuka jest zaj......sta a ja uwielbiam ciachac na krotko:tak:

Czarna tu nie ma wax, wiec nie wiem, ale ja wszystkim polecam szampony i odzywki loreall Elseve, dla Ciebie do wlosow suchych i zniszczonych i do tego sa maski do wlosow, ktora stosuj 2 razy w tyg. i potrzymaj z 15 min. odzywke tez troszke dluzej niz pisza na opakowaniu i powinno byc dobrze, a wlosy najlepiej pocieniowac to wtedy sie dobrze rozczesuja..
A co do cytryny to Martynka ma racje, cytryna rozjasnia:tak:

My juz po kolacji, :tak:

Lenka w poludnie przez 1,5 godziny lezala i stekala w lozeczku, i nie zasnela, zaczela sie drzec w koncu, wzielam ja dalam obiad i poszlam na spacer, na ktorym po 10 minutach zasnela i spala 2 godziny.:tak:

Dziękuję w imieniu chłopaków zażyczenia :)

No a ja dziś mam już dość. Cały dzień w sumie latania tylko chwile popisałam prace bo M wyprowadzał mnie z równowagi swoim zrób mi herbaty, podaj bułkę...grrrrrr w dodatku głowa posanowiła mi jeszcze urtudnić życie i nie chce przestać boleć. Zaliczyłam dziś z Kacperczakiem saneczki i był w lekkim szoku bo mamusi udało się go wywalić w zaspę śnieżną i cały był w śniegu. A jak wiadomo śnieg zimny i mokry. Ale cała złość minęła jak tylko zobaczył dzieciaki zjeżdżające z górki na saneczkach :) W prawdzie mam mu nie pozwoliła ale i tak było fajnie. Zaraz ma przyjść szwagier i podłączyć internet do komputera stacjonarnego. Mojemu M laptop już całkiem siada i wieczorami zabiera mi mój a ja nie mam na czym pracować.

MARTYNKA zdrowka dla was
CZARNA wspolczuje tych boli :-(
MIRABELKA super fryzura
MAGDASF daj znac czy zmienilas fryzurke Mysle ze w krotkiej byloby ci ladnie :-)

Sprobuje zaraz na fotkowy wkleic zdjecia ale nie wiem czy mi sie uda
Mnie glowa ostatnio codziennie boli Oliwka nadal zakatarzona ale jakby ciutke ciutke mniej :-)

kebab był dobry, a nawet bardzo, potem spacerek z młodym i do wieczora nudyyyyy.a zeby nie było za dobrze to zabrakło płytek i czekamy- wszystko przez wzór. Jutro wybywamy do kina, mlody zostaje z babcią, takie wcześniejsze wyjscie z okazji 30 M.
Martynka zdrówka
ulka ja też, a tylko kuchnie będe musiała, bo młody dostanie moje stare, przemaluje, odnowie i bedzie miał, tylko potem jakiś łóżko
mirabelka niezłaaaaaaa
czarna ze mnie śmieją się zawsze fryzjerki, jak pytają ile minut przeznaczam na fryzure- ja mówie ze 30 sekund roszczesze i mam
Ja jak w ciązy miałam łupież, zrobbiłam sobie maseczke z oliwką i tydzień nie mogłam zmyć tłustych stronków, ale łupiez zniknął
dorotko może zatoki

reklama
Czesc dziewczynki serdecznie witam. Ledwo chodza po tym zastrzyku antykoncepcyjnym tak mie boli głowa do tego mam tyle mleka w piersic ze Maksionie zjada.

Maz mnie wczoraj zaskoczył bo przysłał kwiaty kurierem z zaproszeniem na sobote na kolacje i..... chyba mnie kocha?

Od niedzieli jestesmy sami tzn bez dziadków bo wylatuja na urlop do egiptu to nasze podziekowanie za pomoc w czasie ciazy i teraz . Az sie boje zostac z maluchami sama

No to mąż się postarał.Super aż zazdroszczę.Ja mam jutro ur i pewnie mój sie nawet nie wysili, ja jak nie wymyśle coś romantycznego to on w cale.Taki z niego typ.

Kurde jak któraś chce się poczuć jak przed orodem to mogę jej odstąić moje skurcze menstruacyje:nerd::nerd::nerd: boziu normalnie jak z zegarkiem w reku co 7 min:baffled::baffled::baffled: a powiem ze @ powinna byc za 6 dni:dry::dry: choć to co ja mam nie można @ nazwac:cool2::cool2::cool2:

Ja to mam teraz takie okresy że prawie nie wyczuwalne i niewidoczne ale za to strasznie mnie nosi i mam wielkie nerwy.

A ja jestem mega przeziębiona, zimno mi, katar straszny, gardło boli, pokasłuje i ogolnie czuje sie jakby walec po mnie przejechał... Rafał tez juz dzisiaj troche pociaga nosem i pokasłuje, wiec jutro sie przejde z nim do lekarza, bo dzisiaj nie ma naszej pediatry. Mam nadzieje ze on mi sie nie rozłoży.
Zdróweczka dla Was.
Ulka a ja mam do Ciebie pytanko fryzjerka poleciła mi maseczkę WAX czy wiesz coś na jej temat?????????? a i płukać włosy wodą z cytryną:tak::tak:

Ja to już przeszłam wszystkie odżywki i wsio na włosy i powiem ci że te odżywki sa niedrogie i całkiem całkiem tylko że ja z 30 min je trzymałam na głowie.Ale powiem szczerze że mi K po porodzi kupił takie tabletki ale nie pamietam nazwy drogie były ale tylko 1 opakowanie wziełam ale od tamtej pory ani nie wypadaja ani nic twu twu.A Elsew to dla Mnie do dupy.Szare mydło tez jest dobre można np w płynie kupić dodać zapach i jest pięknie.

[

Powiedzialam, szefowi w pracy ze szukam pracy....nie byl zachwycony ale to do przewidzenia akuratr było. Powiedzial, ze zdaje sobie sprawe ze malo zarabiam, ze planuje reorganizacje itp itd. Jak cos zaproponuje to moze i zostane;-);-)

Hanka dzis chyba pieprz w pupie miała. Normalnie 5s nie uswiedziała. Humorek dopisywal ale tak szalala, ze sie balam ze sobie krzywde zrobi niechcaco a ja za nie nie nadązałam ehhh starość nie radość. Na szczęscie młoda juz śpiocha.

A ja lete pranie wywiesic. Naczynia pochować. Wyrko zrobić. krócikutki prysznic i do Was wracam.

Ja to wieczorem nie mam na nic sił a ty po pracy i jeszcze obrabiarz mieszkanko i wogóle ja nie wiem jak wy znajdujecie na to wsio czas.

No a ja dziś mam już dość. Cały dzień w sumie latania tylko chwile popisałam prace bo M wyprowadzał mnie z równowagi swoim zrób mi herbaty, podaj bułkę...grrrrrr w dodatku głowa posanowiła mi jeszcze urtudnić życie i nie chce przestać boleć. Zaliczyłam dziś z Kacperczakiem saneczki i był w lekkim szoku bo mamusi udało się go wywalić w zaspę śnieżną i cały był w śniegu. A jak wiadomo śnieg zimny i mokry. Ale cała złość minęła jak tylko zobaczył dzieciaki zjeżdżające z górki na saneczkach :) W prawdzie mam mu nie pozwoliła ale i tak było fajnie. Zaraz ma przyjść szwagier i podłączyć internet do komputera stacjonarnego. Mojemu M laptop już całkiem siada i wieczorami zabiera mi mój a ja nie mam na czym pracować.

Głowa do góry kochana.

Wiecie co przyjaciółka mi strasznie poleca książke dlaczego mężczyźni kochają zołzy.Myśle że morze być ciekawa.Ide lulu bo mnie sie oczywiście juz nic nie chce.Papa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry