reklama

Październik 2008

agamir dasz rade
marma no nieźle, może kiedyś wpadniemy na zajęcia:-), no moj naszczęście z katarem nie umiera, ale co sie namarudzi. STO LAT DLA CHŁOPAKÓW
dorotko już nie raz pisałam ze młody też ląduje u nas w wyrku i daliśmy sobie spokój, choć przyznam ze chciałabym zey do rana spał u siebie, ale jak się obudzi nad ranem to już na to chęci braknie
minisia a jak twoja walka z angielskim, dajesz rade
gosia a co wenge chce, mi sie maży wenge do kuchni, ale tylko jako boki i wykończenie, a przody chciała ym dąb czesany czy jakoś tak, ale nie wiem jaką wizję kuchni ma M
magda no z łosami niby tak, ale ja też się boję, a Jeszcze M powtarza ze nie lubi krótkich:baffled:
ewelajna nieżle skwitowałaś gościa
kaka ja bym jeszcze przymykałą oczy, a ty już na kompie

Młodemu cos się dzisia pomyliło i wstał o 5.30, a wyrodni rodzice właczyli bajki dali książeczki i posadzili między sobą i kimali dalej tyle na ile pozwalał młody tak do 7. Potem kopiuj wklej, byliśmy na górze zamontować drzwi na stryhc, jeszcze M z nimi walczy, a ja młodego położyłam spać. W planach mam kebaba knor na obiad:-)

reklama
Witam środowo;-)
Poczytałam ale nie pamiętam komu co miałam odp:sorry2:

Agamir ale masz pomysłowego męża!!!!!!!!!! Ja planuje wypad na walentynki na kolacyjke:tak::tak::tak: Tylko musze znaleść chętnych do pilnowania dzieci:dry:

Marma WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KACPERKA ABY ZROBIŁ SIĘ CIUT GRZECZNIEJSZY:-p:-p i zdrówka dla M;-)

Magda mnie tez korca zmiany fryzurki chyba sobie grzywke zapodam i wycieniuje mocniej:tak::tak::tak: ale dopiero na wiosne:-p

Dorotka bedzie dobrze i czekamy na foty pokoiku:tak::tak:

Wesolutka inhalator to bardzo fajna sprawa:tak::tak:

ppatqa kebab knorr pyyycha :tak: ja mam teraz w wenge obudowę zmywarki, a moją przyszłą kuchnię widze w tym jaśniejszym zebrano, strasznie mi sie podoba
agamir super niespodzianka od M. :tak:
Magda i mnie coś korci na zmianę fryzurki. Jeszcze tydzień temu cieszyłam się że wreszcie troszkę włosy zapuściłam i już mi przechodzi :rofl:
wesolutka super że już lepiej z Jagną :tak:

głowa mnie pobolewa, ponuro dziś u nas, wyskoczę tylko bez wózka do sklepu niedaleko bloku

Mirabelka jak mi sie podoba Wenga:tak::tak::tak::tak: ale nie na moja klitke:no::no::no:

Kurde jak któraś chce się poczuć jak przed orodem to mogę jej odstąić moje skurcze menstruacyje:nerd::nerd::nerd: boziu normalnie jak z zegarkiem w reku co 7 min:baffled::baffled::baffled: a powiem ze @ powinna byc za 6 dni:dry::dry: choć to co ja mam nie można @ nazwac:cool2::cool2::cool2:

mirabelkamam nadzieje ze pycha, ale podam go z sałatka i warzywami w tortilli
I mamy juz gościa do schodów, podał cene ktora nam pasuje:-), czyli dużo taniej niż porzrzedni:-) i może już w lutym będą:-)

Ula jak ja się boję tego okresu gdy zaczną kłamać - pamiętam co ja opowiadałam:szok:. Gdzie kupiłaś tą przyprawę Knorr'a? Odkąd mam tv oglądam reklamy, ślinię się i idę do pl sklepu, a tam... "ni ma pani!"

Jak pisałam u nas mróz. -10. Dla tubylców MRÓZ właściwie. Wszystko oblodzone. Drogę do sklepów pokonywałam dziś po trawie i zakosami, i zajęło mi prawie 1h dotrzeć do celu. Po drodze wstąpiłam na pocztę odebrać paczkę (prezenty spóźnione, hihi) i mnie gościu zastrzelił pytając, czy dziecko dobrze ubrane, bo zalecają teraz dzieci z domu nie wypuszczać. No fakt, żadnej mamuśki nie spotkałam po drodze. Ale jak powiedziałam, że "my z Polski" to się uśmiechnął, dodał "ach tak!" i wszystko jasne:-D
A w sklepie puściłam dziecię samopas. Ruch był mały i stwierdziłam, że jak nawet zrobi rozpiździuchę na półkach, to ten nader tolerancyjny naród powie tylko "nic nie szkodzi!". Ale nie zrobiła. Sama sobie zapakowała ulubione jogurty i serek (skąd ona wie, skubaniucha!?) i już.
Niby nic a cały dzień zszedł. Co ja robię z tym czasem?
W nowym duzym polskim sklepie, maja tego tyyyylllleeee:tak:
U nas tez tak slisko, tyle ze troche cieplej bo najwiecej bylo-6 i nie ma zakazu wychodzenia z dziecmi:-D(narazie)
A Tusia madralinska mala:tak::tak:
pierwsza:cool2:

Wiecie co...ja juz nie pamietam kiedy takie mrozy byly u nas a przynajmniej tak dlugo sie utrzymywaly. Mloda cieplo ubrana wyjechala juz do babci a mama jeszcze łóżko grzeje ale juz niedlugo. Zaraz ide sobie kawke szczelic i musze wlosy umyc co by jak czlowiek wygladać.

Dobrego dnia laseczki.
A ja troche starsza od Ciebie i pamietam ;-):-D
Pokoik juz jest iale jeszcze drobne szczegoly Np zdjecia na scianie :tak:
Oliwka spala do 24 w swoim lozeczku A pozniej tak sie darla ze jestw lozeczku ze jeszcze dzis popuscialam bo jest chora ale jak tylko wydobrzeje to nie popuscimy OJ BEDZIE CIEZO o widac ze ona juz sie odzwyczaila od spania samej i w lozeczku swoim A kiedys tak fajnie jej to szlo :-(
Nocka straszna 2 razy wydzierala sie blosno u dlugo
Ale Ty sie masz z tymi nockami:no:
Dzisiaj cos mnie naszlo tez na zmiane fryzury, tak zupelnie na krotko, i nie wiem...niby nigdy sie nie przejmowalam bo wlosy odrosna, i zawsze dobrze sie czulam w takich ale teraz sama nie wiem...moze jak bede pzechodzic obok fryzjera to zajrze:tak:
Wpadaj do mnie to Ci zrobie fryz:tak:
Maz mnie wczoraj zaskoczył bo przysłał kwiaty kurierem z zaproszeniem na sobote na kolacje i..... chyba mnie kocha?

Od niedzieli jestesmy sami tzn bez dziadków bo wylatuja na urlop do egiptu to nasze podziekowanie za pomoc w czasie ciazy i teraz . Az sie boje zostac z maluchami sama
Wow, piekny gest!!!!:tak:
A napewno sobie poradzisz!!
gosia a co wenge chce, mi sie maży wenge do kuchni, ale tylko jako boki i wykończenie, a przody chciała ym dąb czesany czy jakoś tak, ale nie wiem jaką wizję kuchni ma M
Młodemu cos się dzisia pomyliło i wstał o 5.30, a wyrodni rodzice właczyli bajki dali książeczki i posadzili między sobą i kimali dalej tyle na ile pozwalał młody tak do 7. Potem kopiuj wklej, byliśmy na górze zamontować drzwi na stryhc, jeszcze M z nimi walczy, a ja młodego położyłam spać. W planach mam kebaba knor na obiad:-)

Ja tez mam w planach wenge i do tego biale blaty i biale dodatki, ech... jakbym juz chciala meblowac:no:

Magda mnie tez korca zmiany fryzurki chyba sobie grzywke zapodam i wycieniuje mocniej:tak::tak::tak: ale dopiero na wiosne:-p
Ciebie tez zapraszam na zrobienie nowej fryzurki:tak:
Kurde jak któraś chce się poczuć jak przed orodem to mogę jej odstąić moje skurcze menstruacyje:nerd::nerd::nerd: boziu normalnie jak z zegarkiem w reku co 7 min:baffled::baffled::baffled: a powiem ze @ powinna byc za 6 dni:dry::dry: choć to co ja mam nie można @ nazwac:cool2::cool2::cool2:
Towszystko przez nasza przyjaciolke, ja tez czasem mam silne skurcze:no:

Dziendoberek, u nas slonca i mrozu ciag dalszy, juz drugie pranie sie pierze obiadek gotuje , dzis kurczak z czerwona fasolka w sosie meksykanskim , tez knorr:tak: i do tego ryz.

Lena poszla do lozeczka juz prawie godzine temu a jeszcze tam narzeka i jeszcze nie spi:no::no: malpeczka jedna...

Ide zrobic kawke, bo cos senna jestem, czekalam wczoraj na M do pierwszej prawie, bo wieczorem znow po kogos pojechal na lotnisko a slisko i balam sie o niego strasznie..

Dziewczyny czy ktoras chce tabletki antykoncepcyjne CERAZETTE mam dwa opkowania wazne do marca 2011 - maz kupil ale ja zmiemniłam zdanie i wziełam zastrzyk

A ja jestem mega przeziębiona, zimno mi, katar straszny, gardło boli, pokasłuje i ogolnie czuje sie jakby walec po mnie przejechał... Rafał tez juz dzisiaj troche pociaga nosem i pokasłuje, wiec jutro sie przejde z nim do lekarza, bo dzisiaj nie ma naszej pediatry. Mam nadzieje ze on mi sie nie rozłoży.

reklama
czarna spoko, doczekamy się kiedyś wypasionych, dużych kuchni to będziemy miały swoje wymarzone meble, no nie? :-)
my już na 100% nakręciliśmy się na adaptację strychu, pod koniec stycznia ruszamy do wspólnot mieszk.
ppatqa my robliśmy w takich kieszonkach, coś jak pita, w tortilli też na pewno super będą.
Ula ja też mogę wpaść? ;-) chciałabym co takiego

mam kumpelę fryzjerkę która wszytsko robi mi z włosami, ale jak usłyszy że znów przestaję zapuszczać to powie że ocip...am :-)
Martynka nie dajcie się chorobie, pewnie posylwestrowe szaleństwa wychodzą ;-)

mnie głowa dalej pobolewa, sieknęłam mega mocną kawę, ale chyba apap jeszcze wezmę
z wielką radością odkopałam w zamrażarce roladki zz kurczaka jeszcze ze świąt :-) dorobiłam sos z kurek zebranych przez mamę, ulubioną surówkę całej rodzinki i ziemniaki i obiad z głowy przynajmniej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry