Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
eee to prawie jak z darmoMalenka gratulacje !! :-):-)
no i jest pierwszomajowy Nikodem:-)
nasz weekend superowy, wesoły, aktywny, choć też bardzo meczący (dla nóg i wątroby zwłaszcza ;-))
dom super przygotowany dla gości, kuchnia ekstra wyposażona, świnki, konie, kury, tygodniowe kociaki na miejscu, dwie minuty do jeziora, za 17,50 od osoby to niedużo
pozdrawiam i do jutra :-)
a umowe mieliście z pisaną??????? normalnie rozszarpałabym gościamirabelko to swietnie tam macie!!!
czarna no mowie ci ze facet mnie zdenerwowal bo jak tesciowa mu mowila ze kilka osob zrezygnowalo to on ze nic nie szkodzi jego liczba osob nie obchodzi a teraz co??? wrrr

znam to dlatego jak maly śpi to tylko podstawa jest robionaMartynka gratki dla Paszczaka. U nas jeszcze trójek nie widać.
Minisia no nieładnie się pan zachował!
Mirabelko, Czarna grunt to dobry humor i naładowane akumulatorki wiem....
Ja korzystam z chwili przerwy. Obiad się robi, Bartek śpi, Martyna w przedszkolu. Za pranie się nie zabieram, bo pewnie będzie padać. Mam trochę papierów do pracy na jutro, ale jak znam życie jak rozłożę się z kompem, to Bartek się obudzi, a wieczorem Martyna pójdzie spać przed 22 i zostanie siedzenie po nocach.
Planuje w weekend posprzątać szafę w przedpokoju, bo już kartony na łeb spadają i ubranka na allegro wystawić, ale wszystko zależy od teściowej - musiałaby zabrać dzieciaki na cały dzień. Dwa tygodnie temu odmówiła, bo coś tam coś tam. Ciekawe czy coś teraz wymyśli, bo w czwartek ma u nas dyżur od 8 do 20. No nic, ale to działka M żeby pogadać.
miłego dnia!!!

no i oby babcia zajeła sie wnukami
ja tam mogę zapomnieć o takim luksusie

obiadek gotowy można kawkę wypić i się pobyczyć chwilkę
moze przejrze foty i coś wrzucę

Poza tym wszystko ok i byle by do czerwca