Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, a za miesiąc spotkanie i mnie na teren nie wpuścicie, bo obca jakaś
.
Mam nadzieję, że do dwunastej jakoś się wyklaruje
. W poniedziałek mam dyżur dzienny i chciałam jutro odpocząć na łonie natury i co
"

)
bo ktoś tu musi trzymać rękę na pulsieJestem w pracy na nocce. Ledwo patrzę na oczy, ale nockę filmową mają i muszę czekać aż skończą. Wtedy się zdrzemnę.
Odzywam się, bo Czarna tu jakimś dzienniczkiem straszy, a za miesiąc spotkanie i mnie na teren nie wpuścicie, bo obca jakaś
.
Po co mam się tłumaczyć, że mi czasu na wszystko brakuję, jak wszystkim go brakuje.
Magdziunia, Martynka szybkiego zdrowienia
Minisia gratuluję nowej pracy (jak rozumiem) i niech kłopoty się rozwieją
Ppatqa rzeczywiście dziadek się nie popisał
Trina to teraz kłopot z tym autem, oby udało się coś ustalić
Magdasf grunt to zadowolona mama, bo dobra mama, to szczęśliwa mama ;-)
A my w sumie, to już dziś mamy jechać na grilla do rodziców, a tu zaczęło padaćMam nadzieję, że do dwunastej jakoś się wyklaruje
. W poniedziałek mam dyżur dzienny i chciałam jutro odpocząć na łonie natury i co
Ech, pozdrawiam!!!
wiesz grunt że cokolwiek zarabiasz!!!!! najlepsza jest reklama poczta pantoflowąHalo Nikodem!!! Witamy i ściskamy Ciebie, Rodziców i Twoją Siostrzyczkę!
Minisi gratuluję pracy i przeganiam kłopoty! Odpocznijcie w pl!
Czarna przeczytałam Twojego posta i jak strzała mi przemknęło przez głowę: "jak to kobicie niewiele trzeba do szczęścia: kupić strój kąpielowy i od razy świat piękny!"
Magdasf zobaczyłam oczami wyobraźni tą kolekcję zegarów i usłyszałam uszami wyobraźni ich tikanie w nocy. O ja Cię.... Ja u moich teściów jeden jedyny zegar z salonu na czas naszych noclegów chowam na dnie szafy pod zimowymi kożuchami
Byłam dzisiaj z Tuśką w centrum poszukac prezentu dla m i przy okazji obeszłam kilka sklepów. Aaaaaa, tyle ładnych ciuszków, bluzeczek, spódniczek, sukienek, a w portfelu nic. Wrrrrr, muszę się jakoś rozreklamować, bo na razie na same rachunki zarabiam![]()
zdrówka zdrówka. I gratki za PEŁNE UZĘBIENIE!!!!!!!!!!!!!Widze ze tu majówka na całego! Pustki jak nie wiem....
Mały juz lepiej, ale ja za to płuca wypluwam... Jakas masakra... A za oknem leje deszcz....... aaaaaa dołek... :-(
Ps. Nie wiem czy pisałam, ale u nas już koniec ząbkowania na długi czas (mam nadzieje)... Pospieszyło się Rafałowi, hehe :-)
kurde ale was wyrolował!!!!MasakraDzieki laski za pocieszenie
juz jest ok i mam nadzieje ze tak zostanie
wczoraj pomalowalam pokoik Weronisi ale zmiany najwieksze nadejda
firanka juz kupiona ale jeszcze w Pl
do tego kilka drobiazgow i jak bedzie gotowe pochwale sie fotka
My juz pol na pol spakowani
jutro spakuje sie juz dokladnie a w srode tylko koncowe drobiazgi czyt.szczoteczka, ladowarka do tel itp
Komunie robimy w domku poniewaz pan z restauracji stwierdzil ze na 14 os musze zaplacic za caly dzien a ja chcialam tylko kawe i obiad bo od 11 ktowytrzyma caly dzien
to nie wesele, wiec ostatecznie robimy w domku
a stalo sie tak ze jest 14 os bo tata Wiki, chrzestna i dziadki nie przyjada a to 8 osob mniej
no nic damy rade
z pracy jestem mega zadowolona i powiem wam ze jezyka sie tam szybko naucze bo nadawaja caly czas po angielsku(oczywiste)
czarna jak sprawy autka
Karola co kupilas na komunie w koncu?bo nie wiem
pozdrawiam was mamuski
:-)