Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dziewczyny tak z sentymentu zaglądam sobie na luty 2011 mając odrobinkę nadziei i że może i ja tam dołączę i wiecie co znalazłam ....? same zobaczcie
https://www.babyboom.pl/forum/luty-2011-f361/l-u-t-y-2-0-1-1-a-40275/index7.html
Wiecie co mi po prosu ręce opadły jak sobie poczytałam ... no ale to nie moja sprawa.
Czesc dziewczyny ,jesli pozwolicie to tak niesmialo chcialabym do was dolanczyc .Opowiem po krotce o sobie .Mam na imie dorota mam 27 lat .Mam coreczke 19 miesieczna Oliwke :-). Z mezem sie rozstalam jakis czas temu.Dobrze mi bez niego.Maz naduzywal alkoholu a ja z kims takim zyc nie chce.Dlugo dochodzilam do tego aby go zostawic ale sie udalo . Aktualnie jestem w ciazyOjcem nie jest moj maz tylko inny facet z ktorym niestety nie jestem i zostalam z tym clkiem sama.On zachowal sie jak prwadziwy idiota i ani jednego slowa nie otrzymalam od niego odkad dowiedzial sie ze jestem w ciazy.Dowiedzial sie ok kumpla swojego bo on pozmienial do siebie wszystkie namiary i wije sobie teraz szczesliwe gniazko ze swoja zona i 2 dzieci.Jak ja z nim bylam to on byl w takiej samej sytuacji jak ja ze swoim mezem tylko ze ja do swojego meza napewno nie wroce .W srode bylam u lekarza .Suwaczek pokazuje ciaze wedlug @ ale z usg wychodzila ona o 3 dni starsza .Na serduszko jeszcze za wczesnie za jakies 2 tygodnie lub niecale 2 tygodnie zas ide do gina i mam nadzieje ze juz serduszko bedzie. Jest jeden klopot bo ginka powiedziala ze byc moze Poronie bo pecherzyk ciazowy jest niby za nisko polozony w macicy.Dostalam leki i mam sie oszczedzac.Staram sie oszczedzac jak tylko moge przy mojej coreczce. Moze ktoras z was tez miala na samym poczatku ciazy pecherzyk nisko w macicy a teraz jest ok?????Ja czytalam rozne opinie ze mozna poronic jak pecherzyk zejdzie nizej a on moze isc do gory i wtedy jest ok.Na szczescie plamien brak :-).Dzis z coreczka jade do kolezanki do Czestochowy i u niej sie bardziej pooszczedzac.Ona mi pomoze przy mojej Oliwce i w razie jakbym musiala isc do szpotala ,gdyby dzialo sie cos nie tak to tutaj nie mam z kim Oliwki zostawic w domu a tam to kolezanka sie nia zajmie :-). Kurcze nie sadzilam ze kiedykolwiek bede sama w ciazy.Rozumiem ze i wy to dziewczyny przechodzilyscie. Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona :-).Pozdrawiam.I prosze 3 majcie kciuki za moja fasolke :-).W miare mozliwosci postaram sie jak najczesciej tutaj do was zagladac :-)

czekam cierpliwie, dobrze, że mam dzieci to im się poświęcam i z nimi rozmawiam