reklama

Październik 2008

reklama
to my

Załączniki

• DSC02307.jpg
    DSC02307.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC02302.jpg
    DSC02302.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC02293.jpg
    DSC02293.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 42
witam
ulu podesłałam ci kilka linijek do przetłumaczenia jakbys mogła:-) byłabym ci bardzo, bardzo
agamir jaki on już duży
czarna nie marudź i tak nie o zdarcia jesteś

A u nas upału ciąg dalszy, spacerki przeniesione na 7.30 do 10, i po 17 bo inaczej nie da rady

hello babencje ale gorąco co:))))))))

My juz jesteśmy po spacerku i załatwianiu spraw. dzieciaczki właśnie zjadły obiadek a mamunia robi kawkę i zasiada do biurokracji wryyyy. Kolejny spacerek koło 15:))

Agamir mój mały wczoraj i dziś lata na golasa tak mamy gorąco!!!!

Ppatqa zrobione;-)
Agamir super masz chlopakow

Witam, u nas dzis tak jak lubie, czyli słonce i 21 stopni, a Wam dalej nie zazdroszcze:no:, zeby tylko z tych upałow znow jakichs wielkich burz nie było:no:

Rejestruje sie dzis przez neta, zeby moc tu pojsc na wybory, bo trzeba oddać swój cenny głos przecież:tak:

W domu luzik, bo u Karolinki jest koleżanka i Lena się bawi z nimi:tak:

reklama
Hello późną porą - upał niemiłosierny dzisiaj był.
Pranie schło w zastraszającym tempie także jestem zadowolona.
W pracy byłam do 11.30 także luzik i mogłam porobić w domku to co zaplanowałam.
A jutro czeka mnie wyprawa z moimi uczniami na Europejskie Biegi Młodych Olimpijczyków.
Taka masowa impreza lekkoatletyczna.
Wylosowaliśmy państwo Gambia i mamy flagę a dodatkowo powinniśmy byli zaprosić przedstawiciela ambasady tego państwa do wzięcia udziału w imprezie, ale ja nie miałam głowy aby jeździć jeszcze po takich instytucjach i prosić się o przybycie.
No cóż ..... mam tylko nadzieję, że moje dzieci czytaj uczniowie zajmą dobre miejsca.
A na jutro zapowiada się kolejny dzień z upałam i już się z lekka trzęsę jak one to zniosą.

No nic nie ma co narzekać - zmykam spać, bo zmęczona jestem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry