Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

masakra

;-)
;-)
no i 100zł w plecy.
misia ja nie mialam nigdy nic takiego ale znalazlam to poczytaj i moze te odp co dali tej osobie pomoga ci rowniez
"kopanie" w dole brzucha - nadwrażliwe jelita? - Zespol Jelita Nadwrazliwego - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

Teściowa bardzo zabawnie do tego podeszła i teraz mam teścia-bohatera, bo co rusz każdy pyta "jak to z tymi spodniami było"

A śpi do 9 jednym cięgiem. Z tym, że u nas inny rytm nieco;-)
(dla niezorientowanych powiem, że wygląda jak mysz) Ekspert ocenił, że to właśnie to. Jakoś się tym nie przejmowałam do czasu jak weszłam w piątek do garażu i trzy mi zaczęły po podłodze biegać - od tego czasu tam nie weszłam. Wózek mam pod schodami i heja! Trutki kupione i już skonsumowane. W czwartek, piątek powinny być efekty. Wczoraj ktoś miał je jakimś gazem potraktować, bo sąsiadka pode mną słyszała chrobot w wentylacji. Na szczęście mam łowną kotkę więc sobie poradzi
. Nawet chciałam ją do tego garażu puścić tylko co potem - łapy mydłem umyć, do pyska tic taca
, bo to domowa niunia
Masakra jakaś!
). Sobie dwie pary sandałów i normalnie jak na mnie to zaszalałam, że hej
Ale byliśmy w niedzielę w ccc i deichmanie i niech ich drzwi ścisną, bo dla dzieci 23 nie było wcale, a dla siebie mogłam kozaczki albo szpilki kupić
Dlatego cieszę się, że rynek mnie nie zawiódł.
i pierwszy raz w tym roku truskawki. Zaraz idę sobie skonsumować
Chciałam jeszcze kurki kupić, bo wysyp ogromny, ale nie wystarczy czasu żeby to wszystko obrobić więc zostawię to na weekend. Boziu jak mi ślinka leci na samą myśl.
odpoczywajcie;-)