reklama

Październik 2008

Czarna to masz niezle no! zdroweczka i lepszych dni dla was :)

ja sie tylko witam kopiuj wklej
odpowiedzi nadal nie mam z allegro buuuu
kazalam rodzicom dzis kupic ksiazke najwyzej jak cud sie zdarzy ta co przyjdzie sprzedam ;)

reklama
Hello
a jednak to nie różyczka (chyba) bo po podaniu wapna wsio zeszło rano:)))a wyglądała bardzo nie ciekawie a już się bałam bo u nas na osiedlu krąży różyczka. Więc zarejestrowałam mała do chirurga ale dopiero na środe. Z młodymi zaliczyłam już dzisiaj rowerki z rana, pozniej posprzątałam piwnice bo juz wejsc nie można było:dry: obiadek się robi i zapewne znów wyskoczymy na podwórko;-)

Minisia nie ma tak nic od razu trzeba czekać chyba 3 dni robocze:tak::tak:

Witajcie i od razu przepraszam, że dopiero dziś się odzywam :zawstydzona/y:
Zakończenie roku w jednej szkole i w drugiej - musiałam jakoś pogodzić obie strony a dodatkowo jeszcze w ostatnim tygodniu nauki miałam dwie rady pedagogiczne.

Ale nie ma co wakacje już są :-)
W sobotę byliśmy u moich rodziców na imieninkach - i myślałam, że spotkam się z moim kuzynem ze Szwecji - buuu niestety zbyt późno przyjechał.
Może jeszcze dam radę :-p

Wczoraj byliśmy na pływalni i mały się wyszalał - ja oczywiście jak kura nad jajkiem się zachowuje a mąż na light`owo - i na zjeżdżalnię z młodym i na głęboką wodę i to i tamto.
:baffled:

A dziś odwiedziła mnie kochana @ :baffled::wściekła/y::wściekła/y: nie ma co - buuuuuuu.
Cóż .... do następnego razu.

Poza tym kupiliśmy małemu piaskownicę muszelkę, bo chodził i ciągle babci kwiatki przekopywał :-p;-)
Jutro chyba wystawię basenik ogrodowy i mały się popluska troszkę.

Za 1,5 tygodnia przychodzą tynkarze i murarze - będzie się działo wkoło chałupki.
Ocieplanie i malowanie - kasy sporo pójdzie i nie wiem czy uda się gdzieś wyjechać.
A tak bardzo chciałam - teraz żałuję, że nie wybrałam się do Ślesina z Wami :-(:-(:-(
Cóż wyszło inaczej i nie można mieć wszystkiego .... a mnie się marzy 1.000.000 zł co najmniej :-p:-p:-p .... może los tak zechce i coś skapnie :-p:-p

Czarna ojej biedulka ta twoja Niki no i zdróweczka dla Samusia.

Pati miłego i dużo wypoczynku :-)

Evelajna wszystko co dobre szybko się kończy niestety.

Minisiu i dobrze, że założyłaś spór - może facet się opamięta .... oby :baffled::wściekła/y:

Ula spokojnej podróży i miłego pobytu w PL.

Kaka no to nie za fajnie się zaczęło z twoim urlopem.
I pochwal się jakie to autko masz :tak:

No napisałam to co zapamiętałam - a musiałam sobie nawet kawkę zapodać, bo usypiałam. A picie kawy u mnie to raz na jakiś czas.
Już lepiej się czuje.
Dobrze, że obiadu nie musiałam robić :-p bo rano mąż jechał na RP a ja pojechałam z nim.
Pospacerowałam z małym i po godzince mąż dzwoni do mnie, że musi jechać na małą bibkę.
Więc zabrałam się z nimi :-p i skorzystałam :-p

Może jeszcze dziś skoczymy na przejażdżkę rowerową.

ok odpisal na meila ze odebral paczke z napisem nie ma takiego adresu
podalam raz jeszcze zobaczymy....

hahaah kręci jak nic:)))

Magdziunia czyżbyś starała się o rodzeństwo dla Kamilka????

Hello wieczorowo
Normalnie jestem wypompowana:-D:-D:-D:-D dzieciaki życ nie dają i tylko by na podwórku szalały ale gdyby one się jeszcze w jednym miejscu bawiły to rozumiem a tak jak wielkie podwórko tak latam za nimi:dry:
Dziś wieczorkiem znów byłam z Niki na pogotowiu bo tak jej ręka spuchła (ta co ma złamany obojczyk) że aż się wystraszyłam. Diagnoza hmmmm ucisk i ma zakładać rękę za głowe by był przepływ krwi:dry: tylko jak ja wsio ma ściagnięte bandażem i jeszcze ten ból ehhhhh
Ok teraz spadam bo Martini nalane i truskaweczki czekają
buzka

czarna to super wiczorek sie kroi
Niki zdroweczka i szczerze wspolczuje

gosc napisal raz jeszcze ze zaadresowal na podany adres ale nie dopisal RADLOW a to konieczne
mam nadzieje ze mialam pecha a facet uczciwy i wysle teraz pod dobry adres zaakcentowalam RADLOW zobaczymy teraz
buzka laski papa

Witajcie - ufff ... upał niesamowity i ani jednej chmurki na niebie.
Rozstawiliśmy basenik dla małego i już zaliczyliśmy pierwszą kąpiel na powietrzu.
Sama chętnie bym wskoczyła do niego, gdyby nie ta wredota @ :baffled:

A tak poza tym, to luz blues :-D

Czarna tak mi szkoda twojej Niki - ech biedulka.
Co do staranek to ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ... nie zapeszajmy.

Minisiu ech te przejścia z gościem :no:

Oglądam meczyk Paragwaj vs Japonia i jakoś nie czuję tego spektaklu.
I czekam na wieczór bo chyba tamten meczyk będzie lepszy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry