reklama

Październik 2008

Widzę że się wiele dzieje;-)

No i miałam mieć urlop, miałam bo mi odwołali a taka ma byc pikna pogoda...Może od 5 lipca wrrrrr
Wiec widzę, ze nie tylko mi się wakacje zaczynająl;-/ Zdrówka dla dzieckiaków.

Podziwiam za "samotny" wylot do Polski ja bym sie bała.

Co do staranek to u mnie jest akurat tak " krowa która muczy mało mleka daje;-)"

reklama
hej
ja ogladam meczyk anglia -niemcy i juz sie wk**bo nie uznali jednej bramki anglikom buuuuu juz widze co sie bedzie dzialo!!!

Co do allegro zalozylam spor zobaczymy co bedzie

dzis wolne upal jak diabli a dzieci zamiast sie kapac siedza w domu buu

Czarna jak niki?
Evelajna to wspolczuje wiem co to znaczy sprzatanie po powrocie do domku
Karola a czemu ci cofneli urlop??
malena a co sie stalo ???

a ja wczoraj od meza dostalam drzewko bonsai na imieninki :D
a w sobote na urodziny Matesza chcemy zabrac ich na wesole do Flamingolandu a jak nie dostane wolnego kupie im gre taka jaka chca a wesole bedzie musialo poczekac

czarna oj niewesoło wiem cos o tym, może zamiast gipsu skończy sie na opatrunku lub zywicy, zdrowka dla Niki
marma fajne plany, miłych wyjazdów
ulka zdolna mama to i zdolna córa, udanych wakacji
trina zdrówka
minisia walcz o swoje, niech sie pociagnie a wyjdzie na twoje,
ewelajna no to witaj w domku
kaka a może byk za mało z siebie daje:-p
malenko cudny

My po weselu, mama czyli ja dałam rade, mlody też, niepłakał zasypiał ładnie, tylko kilka razy o nas wspomniał, wychasał sie w ogrodzie, tescie sie spiekli na słoneczku. weselu udane choć duzo gości nie dojechało, bawilismy się do końca, krótkie spanie i dzis męczocy powrót, teraz idą pranka, wózki wyprane, bo parasolka na wyjazd jutrzejszy do HH, a xlander nad morze, jutro musze nas spakowac i wieczorem ruszamy. na powrót do domku zwial nam duet ale sam przyszedł, no cóż sucho, niepada od miesiąca, łaka wyschła i szuka zieleńszwj trawy. wesele było super.
młody nauczył sie wołać henia- tesciowej imie

Helo, ja się melduję z Dublina. Sprzątnie i pranie uskutecznione.
Zaglądnę później i poczytam co u Was.
Buziaki
Ja mam zawsze dylemat czy wieszac na dworze pranko w niedziele...

hej
ja ogladam meczyk anglia -niemcy i juz sie wk**bo nie uznali jednej bramki anglikom buuuuu juz widze co sie bedzie dzialo!!!

Co do allegro zalozylam spor zobaczymy co bedzie

dzis wolne upal jak diabli a dzieci zamiast sie kapac siedza w domu buu

Czarna jak niki?
Evelajna to wspolczuje wiem co to znaczy sprzatanie po powrocie do domku
Karola a czemu ci cofneli urlop??
malena a co sie stalo ???

a ja wczoraj od meza dostalam drzewko bonsai na imieninki :D
a w sobote na urodziny Matesza chcemy zabrac ich na wesole do Flamingolandu a jak nie dostane wolnego kupie im gre taka jaka chca a wesole bedzie musialo poczekac
Bo jedna kasjerka zachorowala, druga na urlopie wiec nie ma mnie kto zastąpić....

A ja chyba połacze swoje imieniny z Hanki. Rowerek dla Hani juz zamówiony;-)
czarna oj niewesoło wiem cos o tym, może zamiast gipsu skończy sie na opatrunku lub zywicy, zdrowka dla Niki
marma fajne plany, miłych wyjazdów
ulka zdolna mama to i zdolna córa, udanych wakacji
trina zdrówka
minisia walcz o swoje, niech sie pociagnie a wyjdzie na twoje,
ewelajna no to witaj w domku
kaka a może byk za mało z siebie daje:-p
malenko cudny

My po weselu, mama czyli ja dałam rade, mlody też, niepłakał zasypiał ładnie, tylko kilka razy o nas wspomniał, wychasał sie w ogrodzie, tescie sie spiekli na słoneczku. weselu udane choć duzo gości nie dojechało, bawilismy się do końca, krótkie spanie i dzis męczocy powrót, teraz idą pranka, wózki wyprane, bo parasolka na wyjazd jutrzejszy do HH, a xlander nad morze, jutro musze nas spakowac i wieczorem ruszamy. na powrót do domku zwial nam duet ale sam przyszedł, no cóż sucho, niepada od miesiąca, łaka wyschła i szuka zieleńszwj trawy. wesele było super.
młody nauczył sie wołać henia- tesciowej imie

Mówisz ze byk sie kiepsko spisuje;-) W sumie nie narzekam:cool2:

A my się dorobiliśmy drugiego autka...czyli jedno jest for me;-):-D

Karola no to piknie!!! gratki na nowy zakup :)
patrycja suuper ze wesele udane :)

laski potrzebna spacerowka parasolka i fotelik samochodowy od 9kg uzywane ale w dobrym stanie znajoma chce kupic wiecie cos moze????

Ostatnia edycja:
Dobry wieczor:-) W koncu i my sie witamy, weekend minal mega szybko...za szybko;-)
Robaki szalay na dworzu bo w koncu lato przyszlo i do nas.
Wczoraj grill u kuzyna jacka, dzisiaj bylismy u znajomych i od jutra znowu sama z dzieckami buuuuu.
Mlody dzisiaj znalazl jakiegos peta na ziemi i go zjadl....na szczescie mu nie smakowal wiec go zhaftowal ;-) normalnie juz nie wyrabiam, znajoma powiedziala dzisiaj ze juz dawno nie widziala takiego "smiesznego" dziecka, bo naprawde przechodzil sam siebie...wyjatkowo, zawsze tak normalnie a dzis...przydalby sie jakis egzorcysta:-D

Malaulka dlaczego sie nie cieszysz na wakacje?? fajnie bedzie zobaczysz a tescie...pewnie zajma sie dziewczynkami a ty odsapniesz;-):tak:

Malena mlody to naprawde slodziak:tak:

MInisia ja mam to szczescie ze jacek nie lubi pilki noznej:-D w sumie dla mnie to tez mogla by nie istniec i tak szczerze nie wiem czym sie faceci tak emocjonuja;-)
A kolezanaka moze niech kupi nowy fotelik...ja odradzam kupowania uzywanych,nawet jak na chwile:sorry2:

Patrycja to wasz "pierwszy raz" juz za wami:-D

Mlodzi juz spia ja zaraz mykam sie wykapac i do wyrka, na szczescie nie musze juz rano wstawac do szkoly i moge pospac tak dlugo jak spi mlody:tak:

Hello ja tak się szybciutko witam, strasznie zmęczona bo wczoraj pobalowaliśmy długo w nocy a Lenka dziś wstała o 6.00 rano:szok: dzisiejszy dzień upłynął pod znakiem pakowania ale co chwilę gdzieś uciekałam a to siatkówka, a to pilka nożna , że dopiero niedawno skończyłam:tak:
Noi jutro ok 11.00 wyruszamy do dublina.

Tak więc do napisania kobietki wy moje jak będę mieć możliwość ( czyt. jak szwagier zostawi komp) w PL to czasem zaglądnę a jeśli nie to dopiero za miesiąc:szok:

Buzka:-):-)

reklama
Kaka ale cie udupili z urlopem!!!!!!! i chwal się co za cudo kupiliście!!!!!!!!!!!!!!

Minisia sama jestem ciekawa jak się wyjaści twoja przygoda z allegro

Ula miłego urlopowania:)))

Patrycja zajedz do mojej sis jak bedziesz w HH i ją pozdrów:)))

Evelajna widać wróciłaś do szarej rzeczywistości

Witam
Normalnie nie ma co wakacje zaczynają się zaj.... Jak wszystko na to wskazuje moja Niki załapała różyczkę!!!!! Jutro z rana lece do rodzinnego i chyba chirurg będzie musiał poczekać i mam nadzieję że nie wynikną z tego jakieś problemy. wryyyyyyy
Do tego mały dziś tak z mamusia grał na podwórku że lekko upadł ale z radości się położył ale tak nie fortunnie że rozciął sobie łepetynke. Troche krwi poleciało bo jest rozcięcie ale płytkie więc potraktowałam plastrem w aerozolu. Ehhhhh teraz czekać jak reszta dostanie różyczki wryyyy
spadam na filmik i ciesze sie ze dzien sie konczy :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry