Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i wszystko się wleeeeczeeeee....

Chciaz za oknem szaro buro i deszczowo nikt mi dzis samopoczucia nie popsuje (no sa 2 takie osoby ale udaje ze mnie nie ma coby jedna z nich mi tu na gore nie przylazla
)

dobre dobre uśmiałam się jak nie wiem coMyśmy dziś dali czadu. Byliśmy u mojej mamy i jak przyszło siusiu, to wiadomo: młoda na nocnik i wysłałam m po pieluchę i chusteczki.
Tuśka skończyła, wstała, m jej wyciera pupę i nagle drze się: "dawaj ją pod prysznic! szybko!"
Ja cała w stresie lecę z niunią do łazienki, ta wrzask, bo prysznica u mojej mamy nie toleruje, a m okazało się wytarł jej tyłek chusteczkami... pronto do kurzy
Jak już się młodzież uspokoiła po nagłym prysznicu, ja sobie westchnęłam "O Boże",
a Tuśka co? Wtuliła się w tatę i wzdycha: "Ło Bozie!"
Pojutrze lecimy... Buuuu:-(

ja znając siebie pewnie bym pojechałaHello
no a ja mam dylemat jechać z rodzicami do Kielc czy nie. Z jednej strony zmiana klimatu może by mi i Kacperczakowi dobrze zrobiła i w dodatku dziadek go już rok nie widział a z drugiej strony ja jestem taka słaba że jak wyszłam dziś po chleb i wróciłam to musiałam się położyć bo mi się słabo zrobiło. Ale może rodzice troszkę pomogą.... choć moja mama ma złamaną rękę a tato to tak na 5 minut. I bądź tu mądry i pisz wiersze....albo raczej osiołkowi w żłobie dano.
papatqa anglezujemy na zewnętrzną przynajmniej według teorii. ja zawsze anglezuje na wyczucie.Jak mnie wyrzuca to w tedy tyłek podnoszę i raczej nie zastanawiam się na którą nogę. Zresztą i tak wolę kłus ćwiczebny lepiej mi się w tedy z koniem pracuje.
evelaina po prostu boskie
ula to się nalatasz przed wylotem. zobacz jakich masz wiernych klientów ;-)
czarna kto jak kto ale ty kobieto jesteś do tego idealna;-):-)
Widzę, że wszystkie zamilkły. Co to jakaś zbiorowa zmowa milczenia? Czy może założyłyście na tym zjeździe jakieś tajne forum ;-);-)![]()
i jak po zakupach;-);-);-)Dzien dobry:-) Ja w dobrym humorku, mlody spal do 9.15 a ze zocha ma od dzis wakacje to spalismy razemChciaz za oknem szaro buro i deszczowo nikt mi dzis samopoczucia nie popsuje (no sa 2 takie osoby ale udaje ze mnie nie ma coby jedna z nich mi tu na gore nie przylazla
)
Chalupe juz sobie wysprzatalam na blysk, zamowilam szafe bo szmaty w przedpokoju juz mnie wkurzaja, a jak beda w szafie to przynajmniej burdelu widac nie bedzie;-)
Zaniedluge zaczne sie szykowac bo o 18 w koncu umowilam sie z kolezanka na kawke i male zakupy, chociaz u mnie kurek z kasa juz zakrecony ale przynajmniej sobie poprzymierzam, a wieczorem pomarze co sobie kupie jak juz w lotto wygram
Mlodzi sie bawia, tzn zosia rysuje a mlody jej kredki wyrywa i tylko slysze jak mloda na niego krzyczy a ten ma ubaw z tego...charakterek nie wiem po kim odziedziczyl
Teraz zmykam milej reszty dnia zycze!!

normalnie nie wierze że mam taką :"starą": córcie!!!! toć Ja mam 18!!! no może nie z wyglądu ale tak się czuje
Dziś typowy luz choć wieczorkiem chce przygotować jakieś żarełko na weekend co by nie stać później przy garach jak M wróci

Spróbuję odpisać jeszcze raz

Nie wiem już co robić, bo praktycznie w jego nocnym spaniu nie ma żadnej reguły. Wczoraj przyjechali po mnie do pracy więc poszedł spać godzinę później niż zwykle i proszę jaka niespodzianka nas spotkała 
Niby tydzień temu była w tym samym miejscu i też z kolorową buzią wróciła, ale zieloną, a tym razem czerwony. Nie wiem czy to były farbki do twarzy
, ale wyraźnie uczuliły. Zakropiłam jej oczy. Telefon do przedszkola, że nie będzie jej na śniadaniu i miałyśmy jechać do lekarza, ale trochę ochłonęła i do 8:30 przeszło. Pędem pojechałyśmy do kwiaciarni i pobiegła do pani Ani z bukietem. Do tej pory nie dzwonią więc chyba wszystko minęło. Ale mam atrakcje od samego rana.
ale może niedzielę uda się spędzić rodzinnie na świeżym powietrzu. Jeszcze 2 tygodnie do urlopu!!!