minisia
pazdziernik '08
hej
u mnie od rana upla
starszaki w szkole a my z werka w domku
mala oglada bajke i je sniadanko a ja gotuje ryz i pomalu szykuje obiadek
do 12 czekam na kolezanke potem moze pojde na plac z mloda
co do allegro czekam na meila gostka z potwierdzeniem nadania listu
Magda napewno sie wprowadzicie na wiosne! moze zacznij foty robic jak prace postepuja
na pamiatke 
a co to tam cie tak doluje co???ty taka przebojowa babka i masz jakis problem
Evelajna Wika czyta Nowe Przygody Mikołajka przeczytala 1 czesc teraz czekamy na ta nieszczesna 2ga i jest jeszcze 3
baardzo fajne ksiazki polecam
A wakacje zapowiadaja sie wesolo wiec nie smuc sie
Ulka pomysl o Karolince napewno jej sie spodobaja
moja pochlania ksiazki ta jest mega gruba w 3 dni padla teraz czyta od nowa
Tu masz linki mniej wiecej o co kaman
Nowe przygody Mikołajka - René Goscinny, Jean Jacques Sempe - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl
Nowe przygody Mikołajka. Tom 2 - Rene Goscinny, Jean-Jacques Sempé - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl
Nieznane przygody Mikołajka - Rene Goscinny, Jean-Jacques Sempe - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl
Trina powodzenia w staraniu
czarna a ty gdzie??
No i dostalam meila z odp
ZE PACZKA ZOSTALA WYSLANA 10 CZERWCA! ALE ZERO WZMIANKI O NUMERZE NADANIA LISTU BUUUU CZUJE ZE TO WALEK ALE ZLA JESTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u mnie od rana upla
starszaki w szkole a my z werka w domku
mala oglada bajke i je sniadanko a ja gotuje ryz i pomalu szykuje obiadek
do 12 czekam na kolezanke potem moze pojde na plac z mloda
co do allegro czekam na meila gostka z potwierdzeniem nadania listu
Magda napewno sie wprowadzicie na wiosne! moze zacznij foty robic jak prace postepuja
a co to tam cie tak doluje co???ty taka przebojowa babka i masz jakis problem

Evelajna Wika czyta Nowe Przygody Mikołajka przeczytala 1 czesc teraz czekamy na ta nieszczesna 2ga i jest jeszcze 3
baardzo fajne ksiazki polecam A wakacje zapowiadaja sie wesolo wiec nie smuc sie
Ulka pomysl o Karolince napewno jej sie spodobaja
moja pochlania ksiazki ta jest mega gruba w 3 dni padla teraz czyta od nowa

Tu masz linki mniej wiecej o co kaman
Nowe przygody Mikołajka - René Goscinny, Jean Jacques Sempe - książki online - księgarnia internetowa Merlin.plNowe przygody Mikołajka. Tom 2 - Rene Goscinny, Jean-Jacques Sempé - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl
Nieznane przygody Mikołajka - Rene Goscinny, Jean-Jacques Sempe - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl
Trina powodzenia w staraniu
czarna a ty gdzie??
No i dostalam meila z odp
ZE PACZKA ZOSTALA WYSLANA 10 CZERWCA! ALE ZERO WZMIANKI O NUMERZE NADANIA LISTU BUUUU CZUJE ZE TO WALEK ALE ZLA JESTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:

;-)