reklama

Październik 2008

Patrycja Agamir takie ma a łóżeczko extra. Ja planuje na przyszły rok z hakiem piętrówkę dla małego co by łyżeczko się pod spodem zmieściło a potem dołączy się drugie.

Czuje się fatalnie. Mdłości mnie prześladują. Ale i tak jest o niebo lepiej niż z Kacperczakiem.

reklama
Wiola Ty nie gadaj tylko wklejaj fotki:)) ale pamiętając Twoją pierwszą ciąże znów będzie mikro brzusio jak u większości przy wzdęciach:))

Patrycja jak się tak rozbrykałaś to wpadnij do mnie umyć okienka:)) a łóżeczko EXTRA!!!!!!!!!!

Trina hmmmm czyżby niechciana @ ma się (nie) pojawić:))) w niedziele:))

Marma nie zazdroszcze mdłości itp choć osobiście tego nie znam.

U mnie po staremu więc co Ja wam będę smęcić:))

Marma, bidulo, "cacy, cacy..." jak mawia Tusia
Hej
...steskniona za dziecmi(wracaja 10go wrzesnia)
mala spi, m w pracy
No właśnie pytałam jakiś czas temu czyś wszystkie dzieci wysłała i mi ta myśl spokoju nie dawała. No i jest! Dowiedziałam się: malusia z mamą :happy:

Otwieraj otwieraj! :tak:
Kaka trzymam kciuki za poszukiwania.
Własny chlebek, mniam:)
Patrycja
łóżeczko super! Gdyby było dziewczęce- pozazdrościłabym trochę:-p
A wózek Agamir bardzo chwaliła i zapadł mi w pamięć- planowałam takowy zakupić gdy przyjdzie czas;-):-D

Nie wiem czy uwierzycie, ale zatrudniam koleżankę od 1-go września. Sama już nie daję rady.
I okazało się, że najbardziej potrzebna jest pomoc w sprawach socjalnych, bo te urzędy tutaj robią teraz emigrantów strasznie- odmawiają zasiłków, dodatków z powodów zupełnie głupich, licząc, że "Polak języka nie zna, zrazi się druczkami i wróci do siebie". I muszę się porządnie dokształcić z "socjala":laugh2:
Buziaki:*

Trina trzymam kciuki
Wanilia u mnie 2 kg na plusie, ja mam problem bo odchudzałam sie zanim zaszłam w ciąże i pewnie teraz stracone kg powrocą ze zdwojoną siłą
Evela super że interesiki się kręcą
Minisia powodzenia w rozkręcaniu interesiku
Kaka ale smaka mi narobilaś na taki chlebuś
Patrycja świetne łóżeczko
U nas goście i po gościach , bylo miło i szkoda że sie tak szybko skończyło. Teraz w weekend ja jadę na tydzien do rodziców, niech troche pobiegaja za małym a ja bede miala chwilkę dla siebie. Miłego dzionka.

Cześć
Pati, świetne łóżeczko!

Czarna w tamtej ciąży co i rusz się fotografowałam, a teraz jakoś nie mam ochoty, ale chyba muszę zacząć bo potem nawet pamiątki nie będzie. teraz co i rusz zerkam do swojego pamiętniczka i porównuje tą ciążę do poprzedniej :-)

Lilunia, znowu odchudzać się zaczniesz po ciąży, ni ma rady ;-)

Marma ja nadal miewam mdłości, co prawda nie haftuję, ale to i tak okrrropieństwo!

A ja dziś zrobiłam małemu na obiad pulpeciki, właściwie poleciałam po całości i narobiłam dla wszystkich :-) a ta gadzina nawet gęby nie otworzyła zeby spróbować. Ostanio wcale nie chce jeść, już wymyślam, cuduje kanapeczki łakomczuszki i nic, tylko bie, bie (herbata) i nic poza tym. załamka

Nie wiem czy uwierzycie, ale zatrudniam koleżankę od 1-go września. Sama już nie daję rady.
I okazało się, że najbardziej potrzebna jest pomoc w sprawach socjalnych, bo te urzędy tutaj robią teraz emigrantów strasznie- odmawiają zasiłków, dodatków z powodów zupełnie głupich, licząc, że "Polak języka nie zna, zrazi się druczkami i wróci do siebie". I muszę się porządnie dokształcić z "socjala":laugh2:
Buziaki:*
no pięknie czyli interes kwitnie!!!!!!!1 oby tak dalej!!!!
Czarna w tamtej ciąży co i rusz się fotografowałam, a teraz jakoś nie mam ochoty, ale chyba muszę zacząć bo potem nawet pamiątki nie będzie. teraz co i rusz zerkam do swojego pamiętniczka i porównuje tą ciążę do poprzedniej :-)

zyzcę więcej chęci i czekam na fotki a i dodam że każda ciąża jest inna:)))

Domi młoda babo
W tym dniu należącym wyłącznie do Ciebie pragnę zaofiarować Tobie wszystkie wspaniałości tego świata a Ty spośród tych wybierz te które przyniosą Ci radość, miłość i szczęście.

Witam u nas tak zmienna pogoda że co chce wyjść to zaczyna padać!!! więc siedzimy w chałupinie:wściekła/y::crazy:
Dziś wieczorniem ide z Niki do kina na Step Up 3D zobaczymy jakie będą efekty:))
Buziaki

Hej
Czarna kochana nie wiem gdzie wyswietlilo ale to moj maz ma dzis urodzinki:zawstydzona/y::-D
przekaze zyczenia:-D:-D

Evelajna pieknie interes kwitnie BRAWO!!!

Ja mam wizytowk,i strone internetowa i koszulki zarezerowane tylko ostateczne szlify i klikam ENTER wtedy beda moje :-)
dzieki wszystkim za mile slowa :tak:

reklama
Wanilia, Lilunia, Marma- oby mdłości szybciutko ustąpiły;-)
Evelajna no, no gratuluję:tak: oby tak dalej się kręciło:tak::tak:
Minisia za Ciebie także trzymam kciuki, oby się udało;-)

Witam się wieczorową porą. Dziś musiałyśmy w domu siedzieć bo prawie cały dzień padało, pod wieczór troszkę wyszłyśmy i Lenka pobiegała po kałużach, a ile miała radości z tego:-D
M dziś cały dzień przed komputerem i uczy się angielskiego, jak jest motywacja to i chęci zaraz są:tak:
Moje małe gwiazdki już pokąpane i oglądają bajki, jakoś tak od przyjazdu od dziadków się utarło, że z godzinkę wieczorem ogladaja zanim idą do łóżek....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry