reklama

Październik 2008

Hello - i znów mamy weekend ... super :-D
Za to pogoda taka, że szkoda gadać ... a dziś miało być ładnie a tu zimno, pada i brr ... tak nijako.
Na dodatek nasi siatkarze dali ciała ... qrcze przecież można było taktycznie zagrać i dostać się do innej grupy, dalej powalczyć nawet o medale :wściekła/y:
Porażka nic więcej nie dodam.

Uleńko gratulacje dla malutkiej obywatelki tego świata.

Miałam coś jeszcze napisać i zapomniałam - zmęczona jestem i lecę się relaksować tym bardziej, że wczoraj wieczorkiem dostałam @
Buuuuuuuu a boli jak nie wiem co.

reklama
Witam się niedzielnie :-)

Pogoda u nas piękna więc w domku nie siedzimy tylko korzystamy:-) (w końcu trzeba nałapać słonka do wiosny ;-);-) )

Szykujemy się niedługo na jakieś większe "zimowe" zakupki. Buciki,czapeczki itp.
Magdziu współczuję @ :baffled: Ja czekam czy dostanę za półtora tygodnia :-p

Miłego dzionka dziewczyny :-)

No i mamy po mistrzostwach świata:-(:-(:-(

Minisia zdradz choć troszeczkę;-)

Nam się wczoraj urodziła męża bratanica Martynka:tak:
wczorajszego meczu nawet nie będę komentować, pokazali się z najgorszej z możliwych stron!!!
No i gratki za kolejnego maluszka w waszej rodzinie
Witam się niedzielnie :-)

Pogoda u nas piękna więc w domku nie siedzimy tylko korzystamy:-) (w końcu trzeba nałapać słonka do wiosny ;-);-) )
Natusia jak NIEDZIELNIE???????????? toc to sobota dopiero:-D:-D:-D:-D
Daj nam troszku tego słonka!!!!!!!!!!!

Hello
Mnie wczoraj z racji tego ,że zaczął się Październik naszło na wspominki forumowe. Normalnie jakby to było wczoraj:tak::tak::tak: I tak sobie wymyśliłam że muszę jednego pięknego dnia wziąść i stworzyć dokument aby była pamiątka dla Samika i Laury (na jej wątku też się udzielałam:tak::tak:)
A tak po za tym u nas bardzoooo zimno aż się się nie chce wyciągać nosa z domku:no::no::no: Za to dzisiaj M dał mi wolne i wieczorkiem mam wychodne:-p:-p:-p ( choc wolałabym z M:tak::tak:) więc najpierw kino a później może jakieś skoki na parkiecie:-p:-p:-p

Cześć Babeczki!

Ani nie poczytam, ani nie popiszę.
Przyszedł październik.
Do 31 wszyscy moi klienci się muszą rozliczyć, a my za tydzień jedziemy na saksy:)
Więc pracy mam po pachy albo i więcej.
W każdym razie wsio ok- katar nas spotkał, ale nic wielkiego.
Buziaki!

Witam niedzielnie jako pierwsza :-D
Pogoda dziś cudna a ja .... hmmm po wczorajszych szaleństwach w ogrodzie - grabienie liści, koszenie trawy itp dziś czuję się źle.
Chyba mnie przewiało a byłam raczej ciepło ubrana :-( gardło pobolewa i wieczorem miałam gorączkę.
A dziś zostałam zaproszona na urodzinki mojej chrześnicy, więc wypadałoby pójść.
Cóż damy radę.
Oby taka pogoda się utrzymała, bo mam dość tej pochmurnej i zimnej.

Zmykam śniadanko zrobić i pod prysznic wygrzać się.
Miłej niedzieli - pa :-)

witam i ja w deszczowe niedzielne popoludnie:wściekła/y:
godzina 11 a w domu ciemno jak w d***:no:

Evelajna super lepiej ze duzo pracy niz wcale :) tak trzymac!

ja sama z dziecmi maz w pracy nuda jak diabli

buziaki

a dla wszystkich solenizantow...

Aby serduszko Twoje
gorące było zawsze jak słońce...
A uśmiech Twój radosny
przypominał zapach wiosny..

reklama
Witam sie i ja:-) U nas dzis piekne slonko, zyje nadzieja ze tak bedzie do konca pazdziernika;-):tak:
U nas w sumie po staremu, jedyna zmiana w pokoju stasia, ma juz swoje pierwsze "dorosle" lozko, troche tak dziwnie w nim wyglada taki moj maly dzidzius w takim wielkim lozku:-D
Ja zostalam przyjeta na studia, rozpoczecie mamy za tydzien na godzine 10, troche sie stresuje jak to bedzie, no ale skoro sie zdecydowalam to teraz trza juz skonczyc:-D

Lece do robakow, milej niedzieli dziewczynki:tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry