reklama

Październik 2008

A ja napisze tylko że jestem wściekła i załamana.Młody po 3 dniach w przedszkolu znowu chory..... No ale skoro waruje tak że jak przychodzę to pierwsze co to go przebieram bo jest cały spocony . Z drugiej strony w domu jest to samo... eh nic tylko siedzieć i płakać. Oczywiście rano awantura bo nie poszedł do przedszkola.

No właśnie mam to samo...
Jeszcze sobie gardło zdziera i już wogóle masakra

Marma współczuję.
Malena również, z tymi przedszkolami to tak jest, bo inni puszczają dzieciaki podziębione i tamte zarażają.

A mnie coś od rana brzuch pobolewa. Za tydzień w niedziele robimy urodziny i chciałam się wziąć powoli za porządki, a tu dupa. Tak poza tym żyję już tylko dzisiejszą wizytą u gina, oby wszystko było ok.

Lepiej leż i weź no-spę.
Sama puszczam niedoleczone dziecko z katarem.
Taki katar może trwać u nas i 3 tygodnie...
WIęc co robić?
Najgorsze, że Nikodema zaraża...

reklama
wanilia zrob jak malena radzi i koniecznie napisz jak fasolka po wizycie :)

ja zaraz do szkoly, pogoda w miare ale ja jakas jestem dzis bez energii buuuuu

zajrze wieczorkiem papa

Wanilia wypoczywaj i powodzonka u gina. Dodam że u mnie niestety juz 7 kg na plusie wiec sie nie martw swoja waga :-D u mnie za tydzien usg połówkowe i tez w niedziele przyszłą robimy maciusiowi urodzinki.
Marma współczuje tych chorób :-(
Malenka zdrówka dla bąbelków.
U nas zimno i ponuro. Wczoraj byli znajomi z 5mieseczna Nadusia i Ciocia wybawiła dziecko na całego co by się córeczką zarazić :-D Ale w sumie drugi Synek tez moze być, byle by wszystko było dobrze. Macio tez wczoraj pozytywnie reagowal na malutka koleżanke wiec jest ok.
U nas w dalszym ciągu akcja nocnik. K jak go wysadzi to zrobi siusiu a jak ja to mi ucieka. Nie mam tez pomysłu jak macka oduczyc zasypiania ze smokiem. W ciagu dnia nie uzywa go w ogole a wieczorem jak zasnie to tez wypluwa od razu ale mimo wszystko chcialabym zrezygnowac ze smoka juz całkowicie. macie jakies pomysły?
Miłego dzionka.pa.

Nie no tego to się nie spodziewałam 3 strony postów:szok::szok::szok::szok: to żeście mnie zaskoczyły oczywiscie w pozytywnie:-D:-D:-D
U nas stara bida z wyjątkiem awansu z mamy na :"mamucia" nie wiem dlaczego ale samo s wymiawia ale w wyrazach nie:sorry2: zamiast Sami mówi Ami i tak we wszystkich wyrazach albo je ucina albo zmienia na inna literke:-D:-D:-D ale i tak słodko mówi:cool2::cool2:

Czarna no to mnie nie pocieszyłaś:no:

Ja byłam wczoraj pierwszy raz na lekcjach i jestem baaardzo zadowolona, bo babka fajna i dużo jeszcze można sie nauczyć:tak:
Po lekcjach wyszliśmy na dwór , pózno bo lekcje są od 20.00-22.00, a tu mężuś czeka na mnie, jak fajnie bo ciemno jak w d.....ie było. Do domu bliziuto bo jakieś 7 minut spacerkiem ale fajnie tak się po nocy z mężem za rączkę przejść choć taki kawałeczek:tak:
A dziś klienci, jutro też i już do niedzieli mam zajęte, hurra:-)
Ula nie chciałam aby tak to zabrzmiało:tak::tak:
A meża to masz fajnego:-p:-p:-p:-p
A mnie coś od rana brzuch pobolewa. Za tydzień w niedziele robimy urodziny i chciałam się wziąć powoli za porządki, a tu dupa. Tak poza tym żyję już tylko dzisiejszą wizytą u gina, oby wszystko było ok.
pewnie ze strachu Cię pobolewa:-p:-p:-p no i czekam na wieści!!!!
U nas w dalszym ciągu akcja nocnik. K jak go wysadzi to zrobi siusiu a jak ja to mi ucieka. Nie mam tez pomysłu jak macka oduczyc zasypiania ze smokiem. W ciagu dnia nie uzywa go w ogole a wieczorem jak zasnie to tez wypluwa od razu ale mimo wszystko chcialabym zrezygnowac ze smoka juz całkowicie. macie jakies pomysły?
Miłego dzionka.pa.
obciąć lub posmarować czymś;-);-)

Marma ehhhh współczuje tych chorób

Malena biedna Izunia i Nikoś zdrówka dla nich a dla Ciebie cierpliwości!!!!

Martynka super wieści przynosisz!!!!!

Magdziunia może gosciu jak zapłaci parę groszy za swoja głupote następnym razem pomyśli zanim znów postawi autko w takim miejscu:tak::tak:

Hej jestem dziś padnięta ale weszłam zobaczyć jak Wanilia po wizycie i czy będzie do parki czy drugi chłop a tu NIC:no:
Czarna oj ja też uwielbiam to dziecinne słodkie mówienie:tak: widziałaś mecz??:-(:-(

Ja niedawno wróciłam do domku z roboty, byłam u koleżanki, która ma 3 tygodniową córeczkę, jak słodzinka malutka i jak weszłam do domu i przytuliłam Lenkę to się zastanawiam kiedy te dwa latka przeleciały:confused: ten czas za szybko upływa:no:

Czarna obcięcie smoka nic nie dalo. A czym mozna posmarowac? bo mi nic nie przychodzi do głowy.

Ja po prostu powiedziałam, że smoczek został u dziadka.
Pomogło od 1 razu.

Izunia jeszcze się trzyma, więc do żłobka.
Mały już uszko zdrowe tylko jeszcze katar go męczy,
a taki maluch nie umie oddychać przez usta i się męczy.
Dobrze, że już weekend.

MIŁEGO!

marma ale ja nie teren na koniach tylko w jobie

Zdrówka dla chorowitków,
I jest przyczyna kataru i zerwanej nocy- przebiła się piątka.

Oj to jakoś nie skojarzyłam :)

Wanila jak to po wizycie?

U nas noc nie przespana. Katar i kaszel...

mam pytanie czy któraś z was brała może biostyminę w ciąży?

I jeszcze jedno. Skończyły mi się pomysły co można robić z dzieckiem w domu. Może podrzucicie jakieś pomysły? Nacie jakieś swoje patenty? Kacper ciągle pod drzwiami i wyje że chce na dwór... :(

reklama
Czarna obcięcie smoka nic nie dalo. A czym mozna posmarowac? bo mi nic nie przychodzi do głowy.
u Laury podziałał lakier gorzki paluszek (dla dzieci przy obgryzaniu paznokci)
Hej jestem dziś padnięta ale weszłam zobaczyć jak Wanilia po wizycie i czy będzie do parki czy drugi chłop a tu NIC:no:
Czarna oj ja też uwielbiam to dziecinne słodkie mówienie:tak: widziałaś mecz??:-(:-(

Ja niedawno wróciłam do domku z roboty, byłam u koleżanki, która ma 3 tygodniową córeczkę, jak słodzinka malutka i jak weszłam do domu i przytuliłam Lenkę to się zastanawiam kiedy te dwa latka przeleciały:confused: ten czas za szybko upływa:no:
mecz widziałam:((( zero walki Oby dziś im się udało!!!!!
Ja po prostu powiedziałam, że smoczek został u dziadka.
Pomogło od 1 razu.

Izunia jeszcze się trzyma, więc do żłobka.
Mały już uszko zdrowe tylko jeszcze katar go męczy,
a taki maluch nie umie oddychać przez usta i się męczy.
Dobrze, że już weekend.

MIŁEGO!

Wiem że szkoda kasy itp ale Ja bym nie dała do żłobka niech się dobrze wykuruje:tak::tak::tak: A małemu skrop koszuleczke oli olbays- czy czym podobnym bo ładnie udrażnia:tak::tak:

Patrycja gratki za zębolka u nas też sie wybijają:tak::tak: z tym że w przypadku Samika to bardzoooooo długo trwały proces:baffled:

Wiola dawaj nam tu wieści!!!!!!!!

Witam
U nas dziś dość zimno więc chyba posiedzimy w domku.
Mam do was pytanko CZY OSOBIŚCIE ZGŁASZAŁYŚCIE DZIECI DO ZUS-u???????????
Moja bratowa ostatnio była z małym u lekarza (ma 4 lata) i lekarka do niej że jest na liście dzieci nieubezpieczonych!!!! Ja jestem w szoku bo też nigdy nie zgłaszałam dzieci do zusu:no::no::no:
I teraz musiała pisać jakieś specjalne pismo do Poznania:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry