• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

reklama
A ja własnie wcinam śniadanko:-p

Dziś sie zapowiada znów śliczna pogoda wiec znów wiekszośc dnia spedze na podwórku z malutka. Ale najpier musze lecieć po siatke zabezpieczajacą na balkon bo boje sie ze przez szczebelki mi sie przecisnie gadzina:szok:

Czarna ja mam starsznie ciety jezyk wiec ja potrafie powiedziec swoje mowie ale to i tak niec
nie daje :-(.
Ja juz wloski umylam pozniej prysznic wezme a kielbaski mi sie grzeja i zaraz bede jesc
:-) .A na 13 ide niestety do DENTYSTY i strasznie sie boje bo ostatnio jak mi
robila tego zeba co dzis mi bedzie robic to mimo znieczulenia to krzyczalam z bolu :-(.
Idzie ktoras tez jakos zaniedlugo do dentysty????????

Hehe ja muszę pójśc do dentystki-zapusciłam się troszkę. Ostatnio jak byłam w Luxmedzie to widziałam leczenie zebów (zamiast borować) ozonem trwa to 20 sekund i po wszystkim(całkowice bezbolesne). Tylko nie wiem czy w tym stsnie można - zapytam ginki-jesli tak to spróbuję ta metodą:-):tak:
Co do śniadanek...nie mam apetytu. Nie mogę patrzeć na mięcho i wedliny...bo wtedy bleeee....
Ginka nie dała mi jeszcze zadnych witamin-chyba nie powinnam już brać folika...w końcu sama cos kupię. Zostalo mi 7 tab folika a 16 maja mam dopiero wizytę.... Tylko nie wiem jakie witaminki...slyszałam,ze centrum materna dobre...

Czesc dziewzyny serdecznie witam i zycze miłego dzionka. Dzis piekny dzienwiec biore piecha i ide na spacer. Tez myslałam o chrzestnych ale jeszcze nie wiem.Wczoraj pozarłam sie ze swoim mezem bo złosci mnie we wszystkim nie wiem jak wytrzymam z nim te długi weekend. Dobrze ze jedziemy na helbo onaczej katastrofa

Cześć kobietki!
Pospałam dziś trche ale chyba i tak nie nadrobie braków z weekendu. Jedyne co moge zaliczyc na plus po sobocie to moja waga. Ale po nadrobieniu zaległości czytelniczych z forum pocieszam sie, że nie tylko ja;-)

Dzisiaj znowu jade do gina na usg genetyczne (to właściwe) ale po ostatnim jestem spokojna.

Pozdrawiam gorąco!

Anula trzymamy kciuki za usg...będzie dobrze:)

A ja sie już konczę robic na piękną. Był peeleng, maseczka i trochę samoopalacza...teraz czekam az się trochę wchłonie i będę włoski suszyc.
Po południu przychodzi mamcia i pójdę z nią do przymiarki jej kiecki na wesele.
W kochni uśmiecha się do mnie cała główka arbuza...chyba czas coś podgryść:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry