Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A malutkiej kupiłam dziś sliczne trampeczki w kwiatuszki;-)
znajomi od razu pytają czy jestem chora, i to nie że teraz po 30, zawsze tak było. Kaka ja też szybko doczekałam się pojedynczych siwych włosków, niestety chyba w genach coś mi się udzieliło, moja mama bardzo szybko osiwiała, tylko że była blondynką z natury więc srebrne włoski nie były aż tak widoczne a ja jestem skazana na farbowanie i szampony koloryzujące przy moich ciemnych włosach.
hahaha miałam fuche polewałam wszystki cos mocniejszego hihihi co mi pozostało

są pokoje hotelowe, niejest drogo więc sprawa załatwiona, termin chyba na 11.07.2009. A 11.07 to tez data ślubu moich rodziców więc będzie tak symbolicznie
Miłego dnia pappa
chyba taki jeden nie zaszkodzi?????????????????????????????????????????????????
Zatrzymywaliśmy się kilka razy po drodze, a ja spałam na tylnym siedzeniu-prawie całą drogę. Pogoda super-słoneczko ładnie świeci
Ja już byłam zobaczyć Morze a mój M odsypia podróż
Cieszę się że wypoczęte po weekendzie wróciłyście na forum.Pozdrawiam ciepło.A my już w Kołobrzegu po 9h jazdy samochodemZatrzymywaliśmy się kilka razy po drodze, a ja spałam na tylnym siedzeniu-prawie całą drogę. Pogoda super-słoneczko ładnie świeci
Ja już byłam zobaczyć Morze a mój M odsypia podróż
Cieszę się że wypoczęte po weekendzie wróciłyście na forum.Pozdrawiam ciepło.

bo inaczej ja w niektórych sprawach do dziś bym się zastanawiała:-) to znaczy pyta mnie o zdanie i wysłu****e moich opinii ale jak za długo marudzę, to już mnie nie słyszy