reklama

Październik 2008

Czarna pytałaś o moje plecki to narazie jest wszystko ok:tak: a ten quad jest super;-)
Martynka teraz to Ty już doczekaj do po świętach, jeszcze sobie różnych smakołyków możesz pojeść a potem już na porodówkę;-)

Witam wieczorowo, siedzę sobie sama w domku oglądam YCD i zerkam na komputer, mój M już poszedł spać dzieciaczki też a mi jakoś się nie chce.

reklama
Cześć dziewczyny :)
Pewnie nikt mnie tu już nie pamięta. Wreszcie udało mi się jako tako posklejać to, co się rozpadło na milion kawałków. Postaram się na nowo wdrożyć.
U Miska już wszystko dobrze a jedyne co nas męczy to wszędobylska alergia i AZS. Niestety przedszkole nam nie wypaliło. Mały całkowicie się nie nadaje i wołem go nikt nie zaciągnie. Zatem ja póki co bez pracy a na dodatek zostałam samotną mamuśką. Gotowało się ostro w moim życiu przez ten ostatni rok. Niestety jeszcze trochę do przejścia przede mną. Ale co tam... dam radę.
Pozdrawiam Was cieplutko :)

Ula nie ma jak relaksik na wieczór;-)

Anula pamiętamy. Po burzy zawsze przychodzi słońce. Trzeba być dobrej myśli.

Martyna czeka na kolejna pełnię księżyca hehehe Ja myślę, ze urodzi w 2 dzień świąt. Moze jakies zakłady???

A ja czuję sie zmęczona choc niby moge z rana pospać. Pewnie bym pospała gdyby KTOS mi dał pospać hheheheh

Kaka - przechodze to samo. Młody zasypia ostatnio przed 22 a wstaje o 5.30...:dry:
Martynka - wytrzymaj i po świetach mozesz rodzic, tak jak mówi Ula, przynajmniej skorzystasz z dobrodziejstw stołu. :-) a jak małą nazwiecie?
Anula - witaj i oczywiście, że pamietamy :tak: a facet to generalnie rzecz biorac dziwny gatunek :baffled:

Mma od rana focha, bo młodego do żłobka musiał zawieźć i nie mógł pospac biedaczek...
Pogoda przepiekna, z Maćkiem zaliczamy po żłobku codziennie plac zabaw. Pani ze żłobka powiedziała, że strasznie obrażalski sie zrobił. On lubi chadzac własnymi ścieżkami i jak każą mu przyjść do siebie i nie szwedać sie po krzaczorach i płotach to ma focha (brzmi znajomo, nieprawdaż, ciekawe po kim tak ma :dry:). A ja juz nie moge sie doczekać wakacji... co mi przypomina, że zakupy trzeba zrobić. musze poprzymierzać stare stroje kąpielowe, bo dietka fajna ale swoje z moim biustem zrobiła :-( znów spadłam do kat. B

Trina, ze też cycki chudną jako pierwsze. Niesprawiedliwe! U mnie tez mocno spadły po odchudzaniu. Najfajniejsze były zaraz po urodzeniu Hanki, M się bał ze mi pękną zaraz heheheheh

Jakie zarełko szykujecie na swięta??

Kawka konsumowana zaraz odkurzę i idu na zakupki a później do piaskownicy.
A wieczorkiem chyba się wezmę za łazienkę albo kuchnie zobaczymy co bardziej będzie mi się chciało:)))
Jejku dziewczyny mam problem z moimi maluchami nagminnie dubia w nosie!!!! i małemu ja zabiorę raczki i wyczyszcze nos jest taka histeria ze to jego baboki i on chce jeść!!!! normalnie wstyd wyjść z nimi:(((( wczoraj juz im pozakładałam plasterki na palce ale jak tylko sciągne problem nawraca. Tłumaczę, udaję ze płaczę pokazuję im jak to są robaki itp nic nie pomaga:((((( juz gadałam z lekarką czy moze jakiś braków nie mają i mówi ze to nawyk jak obgryzanie paznokci:(((

Ale najważniejsze od 3 dni mój synek sam sygnalizuję swoje potrzeby mówi mamuś chce siku!!!! więc od przyszłego tyg zaczynamy naukę nocną:)))

Martyna a korzysta mały chociaż z tych wszystkich pojazdów????bo arsenał ma nie zły!!!!

Ulka ja YCD oglądam tylko do momoentu zakończenia castingów:))))

Kaka ja tez stawiam na 25:)))) może być koło 00:00 co by dziewczyna najadła się do syta:)))

Anulka jasne ze pamiętamy. Widać wiele przeszłaś ale jak Kaka pisze po burzy przychodzi słonko i wpadaj do nas jak tylko bedziesz mogła.

Karolka My w domku w sumie będziemy tylko rankiem (śniadanko) i wieczorami. Więc ja robie bigos (juz zamrozony) biała, 2 sałatki, pieczeń faszerowaną, pastę jajeczną, JAJA, jakaś wędlinkę i wsio. Może ciacho upiekę ale zobaczymy.

Marma ja tego nie podawałam ale wydaje mi się ze już mozesz, biedny Przemcio.

Trina ojjj chciałabym mieć B:(((((((((
A Macius ma charakterek i widać mocny będzie z niego zawodnik i nie da się ustawiać:))))

Ostatnia edycja:
Kaka - przechodze to samo. Młody zasypia ostatnio przed 22 a wstaje o 5.30...:dry:
U nas to samo! A teściowa potem gada że mu się w dzień chce spać i żeby mu dać spac ile chce czyli nawet 3-4 godziny A ja chodzę na rzęsach!!!

Czarna a może paluchy posypać pieprzem? Żartuję, ale hmm... jakby zaczęły kichać to by się może odechciało wtykać paluszki gdzie niepotrzeba.

Dagmara od 2 tygodnia, więc już spokojnie możesz. A może to od nabiału maluszka brzuszek boli?

U nas nieciekawie. Dr napisała nam skierownaie do szpitala na żółtaczkę, ale się nie zgodziłam iść na święta. POdaje malutkiem glukozę a jutro na kontrolne badanie bilirubiny i zobaczymy czy spada. W dodatku Szymcia wczoraj bolał brzuch i wymiotował :baffled: mam nadzieję, że był to jednorazowy incydent bo inaczej to będą okropne święta.

Hej
biggrin.gif
U mnie nic sie nie dzieje i chyba juz sobie przeczekam te swieta, nie chce ich spedzic w szpitalu, wiec poniedzialek, wtorek jade rodzic
laugh.gif
hihi P wraca jutro wieczorem, wiec nie wiem czy na swieta tu nie zostaniemy, bo nawet nie bedziemy mieli kiedy zakupow zrobic, a w domu pustki, chociaz nie powiem ze najchetniej bym sie od razu z nim do domu zwineła
laugh.gif

Moze w poniedzialek zrobie Smingusa dyngusa i chlapne wodami
laugh.gif
haha
No i przyplatał sie nam katar, i ja i Rafał zasmarkani... ehhhh

reklama
Dziewczyny super rowerki i ten qad dla samika.
Czarna nie mam pojecia co w takiej sytuacji ci poradzic. no i gratki nocnikowych sukcesów bo my nadal stoimy w miejscu. juz nie wiem jak do niego podchodzic.
Anula współczuje przykrych przejsc. oby było juz tylko lepiej.
Wiolu trzymam kciuki żeby glukoza pomagała. a jak nie chce z butli to moze wsadz go do lezaczka i łyżeczką próbuj?
Marma oby Przemciowi szybko przeszlo.
Martynka ja tez mysle ze w lany poniedzialek urodzisz. a na swieta zostan u tesciow. po co masz sie z szykowaniem żarcia bujać ;-)

U nas prezenty od zajączka skromne. na dzien dziecka będą większe. myślę o hulajnodze ale u nas jak u wiekszosci brak zainteresowania rowerkami tp. najlepsze sąnóżki.
Ja od wczoraj muszę znowu miec oczy dookola głowy bo mackowi wrócila zazdrosc o anie. co jakis czas ją lekkko poklepuje i sprawdza moja reakcje. od jutra k ma wolne wiec moze ja cos jutro ogarne w chalupce.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry