• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

Trini tez ci bedzie lzej przy dziadkach! Nawet nie wiesz jak teraz mi brak jak ich nie ma. nATOMIAST TYLE DNI Z DZIECMI KTÓRE NIE MOGA WJSC I SIE WYBIEAC TO KOSZMARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

reklama
Agamir - tylko, że to teście, a teście wiadomo, nie rodzina ;-) ze swoimi rodzicami, to zawsze inaczej
A co do uziemienia, to wierzę i współczuję. Ja Maćka z ulgą dziś, po 2 dniach tylko, odstawiłam do przedszkola. Na kaowca zdecydowanie się nie nadaję :-p

http://purechristianity.blogs.com/photos/uncategorized/3rd20birthday.jpg

Dla Antosia spóznione życzenia urodzinowe!!!

Evelajna to przykre jak Cię potraktowali, przecież trochę tam pracowałaś :no:

Trina no to czeka Cię duża zmiana ale dobre to że teście w każdej chwili mogą Ci pomóc

Wanilia zdrówka dla Was

Magdasf ale Wam to szybko idzie, pochwal się domkiem;-)

U nas pomalutku, w końcu M dziś do roboty pojechał bo też ostatnio przestój był i w domu ale chociaż ogródek z tyłu zrobił i nasz pokój przemalował bo tamten kolor był za ciemny.
Lenka w przedszkolu bardzo dobrze jak narazie, chodzi razem z sąsiadką jej najlepszą koleżanką więc i tam razem się bawią.
Ja jak do tej pory regularnie chodzę na bieżni, narazie nie robię dużych dystansów ale po trochę podkręcam tempo.

Rozmawiałam wczoraj z teściową i jej powiedziałam, że dzieci za nią tęsknią a ja nie mam tyle kasy, żeby 600 euro wydać na same bilety, bo naprawdę wtym roku takie ceny są i obiecała, że jak wyzdrowieje to przyjedzie, a miała wycinane coś ze stopy i musi się jej to wszystko zagoić bo trochę jej ropiało do tej pory.

A na ten weekend też będziemy mieć gości, znajoma z Dublina z mężem i rocznym dzieckiem i jeszcze ich kolega- kierowca, tak że będzie wesoło mam nadzieję.

No a na przyszły weekend urodziny mojego maleństwa o matko kiedy minęły te 3 lata:szok:

Dla Antosia 100 lat! 100 laaaat!

Ale ten czas leci. Nasze paździoszki już trzylatki! :tak::-)

...Wczoraj tylko dostalam na e-maila ze sa zainteresowani moja osoba mam tylko im przeslac foto (nie zdjecie tylko foto) calej sylwetki....wiec nie wiem juz czy chce takiej pracy.......

No żartujesz... A można odesłać zdjęcie myszki miki do wiadomości jakiegoś urzędu co to reguluje przepisy dot. zatrudnienia? O ile się nie mylę prośba o zdjęcie czy datę urodzin jest nielegalna.
...A w niedziele napędził mi stracha. Byliśmy w tesco, M poszedł sobie jakieś koszulki powybierać, a ja spodnie dresowe i ocieplane dla Maćka szukałam. On był ze mną. No i znalazłam, odwróciłąm się i wkładam do wózka i mówię "idziemy taty szukać", a młody myk i tyle go widziałam. Zniknął. Szukam go, znalazłam M i razem szukamy. A tu z głośników, że mały chłopiec ubrany tak i siak ok 3 lat czeka na tatę w punkcie obsługi klienta. Jakas kobieta go podprowadziła. On oczywiście zero przejęcia. Kiedys się zgubi na amen i może wtedy przestraszy i będzie pilnował :wściekła/y:

Może lepiej niech nie zgubi... A może go na szelki i powiedzieć, że jak się nie trzymam rodziców, to na szelkach, a jak grzeczny, to bez. Albo do wózka.

a no widzisz, Bogu dzięki za dziadków :-)

Święte słowa!!! Nawet teście by mogli być :-D

Ula fajny weekend się zapowiada! My też zaczynamy razem urzędować w weekendy. Jednak nie ma tego złego... :-D

witam

JESZCZE RAZ Z CAŁEGO SERCA DZIEKUJE WSZYSTKIM CIOTECZKA Z BB ZA PAMIEC O ANTOSIA URODZINACH. BUZIAKI

U NAS DZIS DOSC WIETRZNIE ALE WZIEŁAM CHŁOPAKÓW NA KILKUMINUTOWY SPACER BO W DOMU DOSTAJA PALMY.

TERAZ SPIA A JA PIJE KAWKE

Hej
ale się u nas na forum chorobowo zrobiło. Łoooo matko! Chyba przez tą pogodę

zdrówka dla chorowitków!!!

a ja już czekam na weekend, chociaż nie wiem jak ale dziś już czwartek:szok:, ale mi teraz dni uciekają.

reklama
Czesc i miłego dzionka.

Antos ma dopiero strupki wiec nie sadze aby dostał pozowolenie na przedszkole ale moze dostanie. Maksymiliano na razie sie trzyma choc jego kaszel i katar to masakra ale sadze ze to allergia .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry