Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, strrrrrasznie nie chce mi sie szykować, ale babacia stanęla na wysokości zadania, gotuje bigos, nasmażyła kotletów, piecze karkówkę, ja tylko rosół, sałatka i suróweczka i ogarnięcie chałupki.

, Staś śmiga na czworakach po całym domu, wspina się i staje przy wszystkim, a my musimy mieć oczy w du...ie

. Poza tym Szymona teksty omawiamy wieczorem i pękamy ze smiechu, ostatnia akcja, Luk z Szymonem jada do sklepu nie tym samochodem co mały chciał i był ryk przez całą drogę a pod sklepem Szymon mówi, tata czy ty jestes mądry? jak ja mam iśc do sklepu cały popłakany, powycieraj mnie!!!

. Nie wiem po co Dyro-sztywniak, który z nikim nie przechodzi na Ty zabiera nas na dwódniówkę pewnie zakrapianą skoro będzie na maxa sztywno. Z poprzednim dyrektorem był zupełnie inny układ, traktował nas po partnersku, były imprezy o których nikt się nie dowiedział i był luz i pijaństwo, a teraz? szkoda gadać

no wiec luzik.ojjj widać pierwsze gratisy przedszkolne!!!!! zdrówka dla malutkiej i Ciebie!!!Dziękujemy za zyczonka. Dzisiejszym solenizantom naj naj....
u nas choróbsko. Młoda kaszle, ma stan podgoraczkowy i katar, a ja tez sie kiesko czuję.,...