reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

reklama
Agnieszko, to Ci sylwester:/

Witam jako pierwsza w Nowym Roku:-D
Imprezka udana, młoda padła po 12stej:szok: i wstała ok 9tej więc dała pospać:-)

evelajna to dobrze ze babcia jest tak milo wspominana :)
agamir co sie dzieje??
karola nasza padla ok 2 pobudke zrobila o 10tej :)a my szlismy spac po 3 i po 10 wstalismy wszyscy razem :)

sylwester udany bylo milo i wesolo a jedzeeenia nie do przejedzenia dzis caly dzien bedziemy podjadac pozostalosci :))

Aga -co się stało???
Kaka - nieubłąganie od piątku nas też to czeka :szok:

Dzieciaki nam padły w Sylwestra o 22.30, ale rano wstały o tej porze co zwykle :-( Ciężarówki skończyły biesiadę tuż przed pierwszą, a panowie odpadli pół godz później. Cóż starość, nie radość :-p
Wyjeżdżamy dziś do Wawy. Jutro echo serduszka i badania. Mam nadzieję, że nic nie wyjdzie.
A młody w piątek tak sie rozszalał, że zarył nosem prawdopodobnie w schody, choć wg jego zeznań, w całą sprawę wmieszane też było drewno do kominka. Ma wielkiego strupa na nosie i wardze. Zakładam, że wziął pieniek i chciał wtarabanić się z nim po schodach, potknął się i zjechał na twarzy. Niestety nie jest nam w stanie tego potwierdzić. Ani ja ani M tego nie widzieliśmy, bo jedno było w łazience, a drugie w kuchni. W każdym razie mamy w domu skrzyżowanie młodego gangstera z ofiarą przemocy domowej. Ciekawe co w przedszkolu powiedzą :-p

Trina trzymamy kciuki za badania. Młoda rozregulowała sie ze spaniem po ślesinie hehehe i jakoś tak nie umiałam tego wyprostowac. Próbowalam ale poległam za kazdym razem, bo zwykle się przeziębiła w międzyczasie i cała nauka szła na nowo.A wypadki to i u nas się zdarzają. Wczoraj sobie zrobiła make up moimi kosmetykami.

puk puk
Aż wstyd się odzywać po takiej przerwie i jeszcze w takim okresie. Nie będe się ośmieszać i składać zaległe życzenia BN ale pragnę złożyć wam życzenia na nowy rok.
Konsekwencji w realizacji zamierzonych celów, dużo cierpliwości do dzieci, miłości i zdrowia. Mam nadzieję że wszystkie smutki i złe rzeczy zniknęły wraz z ostatnim wybuchem petardy.

Evela starsznie mi przykro z powodu Babci
[*]
[*]
[*]

Ulka czytałam o tej tragedii u Twojej koleżanki i aż mnie ciarki przechodzą!!!
Jak po sylwku????

Minisia umiejętność wybaczania jest piękną cechą

Marma ulalalla piękny gwiazdorek był ja bym chciała z tego ten weekend w spa:)))

Agamir tak o Was myśle moze jakiś wyjazd do sanatorium wam pomoże??? a macie tam w W-wie groty solne????

Tyle pamiętam:(((
Buziam później coś skrobne od siebie bo z małym jestem w domciu i goni mnie do klocków:))

ulka jak mala???
wlasnie jak po sylwku?
karola nasza spi ladnie na swoim ale niestety usypia z nami w salonie jak ogladamy tv potem ja zanosze ona pada 22-23 wiec nie ma mowy by po dobranocce szla spac grzecznie ;/
aga jak u was sytuacja??
trina no niezle hehe
czarna no baty sie naleza ;-)jak po sylwku ???
jak walka z nalogiem nadal jestes wolna????

ja od 1go dietuje ostro i dzis jest 1i 1/2 dnia jak nie pale:-pwmawiam sobie ze to codziennosc ze nigdy nie palilam :) tak samo z bieganiem mowie sobie ze tak robie codziennie ze to nic nowego ale nadal dupa siedzi na sofie :sorry:moze w koncu sie rusze ehh jak mnie wkurza to ze sama ze soba przegrywam no:confused2:

u nas po sylwku ok bylo naprawde baaardzo milo wkleje kilka fot na zdjeciowym i wy tez wklejcie napewno jakies macie:tak:

Domi nadal jestem wolna i coraz bardziej dumna z tego powodu:))) a tobie na prawde polecam książkę "Jak skutecznie rzucić palenie" jak chcesz daj maila to ci wyśle:)))

reklama
Do góry