reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

Trina suuper wieści!!!

Agamir zdrówka dla Twoich synków;-)

A my dziś fajny dzionek miałyśmy, byłam z Karoliną bo tak mnie prosiła, że ją wzięłam ze sobą, dostała kaskę na święta od wujka to sobie ją wzięła i nakupiła co chciała, trochę jej brakło no ale od czego jest mama:-)
Lence też nakupiłam ciuszków na przecenach i lampkę nocną mickey mouse noi sobie też trochę szmatek, wypad udany bardzo.
Pojechałyśmy o 11.00 a wróciłyśmy o 18.00:tak: a i tak jeszcze nie wszędzie byłyśmy....

A u nas bunt 3latka ale taki jakiś skumulowany, wielki, ogromniasty, np wieczorem jak trzeba się kłaść do łóżka to prawie na siłę bo ona nie chce i już!!!
Wszystko jest na NIE!!!
Ale tak po za tym buntem to dalej jest mój mały, słodki przytulasek, choć kłóci się ze mną strasznie, że ona jest już duża a nie mała:-D

reklama
Trina nie wiem jak przegapiłam Twój wpis... SUPER!:-D:-D
Kaka ;-)tylko się nie zraź, jak się po kilku dniach odwróci małpiatce.
Patrycja powodzenia w realizacji planów!
Ula no to milusiński dzień. Zwłaszcza dla najmłodszych:happy: Tuśkowa odwrotnie - jest "małe dzidzi" haha.

Rozmawiałam z Mamą. Już jej lepiej. Mówi, że jak się wszystko skończyło odczuła dużą ulgę i już planuje co trzeba przygotować na nasz przyjazd. Mówiła, że wszystko było takie cudne, kaplica świąteczna, firma pogrzebowa się super sprawiła i byli bardzo pomocni. Przyjechali znajomi z różnych stron. Jest pełna nadziei na lepszy rok i ja też się lepiej od razu poczułam.

Tusina płacze....ojojoj...

Wiem, wiem...nie zawsze będzie tak jak wczoraj wieczorem ale liczę, że z dnia na dzień będzie lepiej;-)

Patka Ty to masz postanowienia. Ja niczego w tym roku nie planuję i liczę, ze się samo ułoży;-)

Ulu zakupy ;-) Ja trochę też skorzystałam na wyprzedażach na konto zblizajacych się urodzin;-)

Ulka to poszalalyscie :)
karola no brawo teraz juz z gorki :)
evelajna
super ze mama juz lepiej :)
agamir no planow mase ..fajnie :)

A ja wczoraj zrobilam sobie kapiel z pianka i swieczkami :) ale sie zrelaxowalam :) tj wkurzylam na M i poszlam sie wykapac potem laptopa pod pache i do lozka o 21 :szok: ja chodze ost 23-1 w nocy spac ...ale nie usnelam mala przyszla do mnie ale tatus po chwili zaprosil ja do jej lozeczka wiec poszla grzecznie i po kilku chwilach byla cisza ..za to dzis 7rano juz pobudka :dry: nie o 9 jak zasypiala po 23 ale juz niech sie budzi o tej 7 bo znow od dzis szkola sie zaczela wiec bedzie lzej jak sama wstanie...moje starszaki juz w szkole a mala je sniadanko..jednak na 12:30 i ona idzie..ciekawe jak p miesiacu przerwy sie zachowa hmm..
a ja sie obudzilam z bolem glowy i sama nie wiem skad sie ten bol wzial...
maz w pracy dzieci w szkole i tak smutno jakos cicho ehh.wraca szara rzeczywistosc...
planowalam w kwietniu pojechac do Pl zrobic niespodzianke moim rodzicom i chyba nici bo firma w ktorej pracuje i chcialam wrocic na stale wczoraj potracila konktrakty i chyba beda zwalniac a nie zatrudniac wrrr blisko 3 lata temu tez tak bylo i po kilku m-cach wyszli z tego ale co mi to da jak ja teraz chcialam odkladac wyplate na wyjazd a tak szybko chyba niczego nie znajde co zgram z mojego M praca..chyba poczekam do marcajak u niego beda przyjecia a tym czasem nauka nauka i jeszcze raz nauka zeby zdac egzaminy z anglika ktore tam sa ;-)

to sie rozpisalam ..

Witam się po przerwie.
Muszę się trochę wdrożyć w forumowe życie:tak:
Coś ostatnio na wszystko brakuje mi czasu:dry:

U nas wszystko dobrze, dzieciaki zdrowe, Wojtuś posmakował już pierwsze jabłuszko i marchewkę:-) Ładnie bawi się, bierze grzechotkę do buzi i już parę razy przewrócił się z plecków na brzuszek i odwrtnie:-)
Po wizycie u neurologa jestem już spokojna Pani zbadała i powiedziała,że rozwija się prawidłowo i jest bardzo silny.

Mam pyt, do Was czy znacie takiego mopa?
Mop Parowy H2O CAMRY CR 7004 Moc 1500W + Akcesoria (2014723692) - Aukcje internetowe Allegro
chyba KAKA kiedyś o czymś podobnym pisała.
Macie jakieś opinie na ten temat?

co tu tak cicho??
natusia witaj!! fajnie ze wszystko u was ok :tak:

no to wkleje zdjecia z sylwka ale tu juz nie chce mi sie na zdjeciowy leciec
sylwester 2011 018.jpgsylwester 2011 015.jpgsylwester 2011 027.jpgsylwester 2011 023-1.jpgsylwester 2011 031.jpgsylwester 2011 054.jpg
no i moja malutka Weronisia przed pojsciem do przedszkola :))werusia szkola 004.jpgwerusia szkola 005-1.jpg

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !! !!

Hej dziewczyny !! My żyjemy, ale czasu jak na lekarstwo ...
Powodzenia w nauce usypiania !! My na szczęście tego problemu nie mamy... Szymek prawie od początku usypia sam.. kąpiel, bajeczka i spać.... z reguły o 20:15 już sam zostaje....od jakiegoś czasu nawet jak w nocy chce siku to sam idzie do łazienki, sika i wraca do łóżka, więc jest luksus ! Adam natomiast usypia około 19 ze smoczkiem, sam i śpi z reguły do 5:30 - 6-ej, cyc i dalej do 8 w wolne dni, a w tygodniu najczęście budzę ich obu po 7-ej, bo Szymka do przedszkola trzeba zawieźć. :sorry2: I mam nadzieję, że to się nie zmieni wkrótce ....
Szymek bardzo polubił przedszkole, chodzi chętnie, ale na razie do 12-ej...dopiero od lutego zacznie zostawać do 15 ... niestety po powrocie z przedszkola nie może zasnąć przez co popołudniu jest marudny :-/
Pozatym ok..w połowie lutego wracam do pracy... ... ... żal trochę ... :-( nie wiem jak połączę pracę, dzieciaków i dom....do tego chciałabym kontynuować chodzenie na siłownię...mam nadzieję, że się uda... no i wiosną/latem może zaczniemy sie starać o 3-go dzidziusia.... ale to zobaczymy jeszcze....

Miłej nocki !! !! !!

Czesc dziewczyny MIŁEGO DZIONKA

U nas bez zmian.

MINISIA SUPER ZDJECIA . TWOJE LALE SA CUDNE ALE CO SIE DZIWIC PO MAMIE TO MAJA.

ANIA GRATULUJE DZIECI DASZ RADE W PRACY CIEZKO ALE ZAWSZE DA SIE POGODZIC .
CO DO DZIECI TO MAM ZNAJMYCH KTÓRZY TAK BARDZO CHCIELI CÓRKE ZE MAJA 4 CHŁOPCÓW

A MNIE ANTOS OD RANA MECZY ZEBY MU PUSZCZAC PRZYJEDZ MAMO NA PRZYSIEGE - TAK TO JEST JAK SIE ZOSTAWI DZIECKO Z DZIADKIEM ZOŁNIERZEM ZAWODOWYM

ZARAZ SIE UBIERAMY I JEDZIEMY DO LEKARZA

reklama
agamir dziekuje :)
a dziadek faktycznie nagadal wnukowi :tak:ale fajna ta piosenka ;-)

wkleje jeszcze zdjecia ktore bardzo mi sie podobaja wigilija 018.jpg

Załączniki

• wigilija 011.jpg
    wigilija 011.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
Do góry