malaulka
Podwójna mamusia
Trina suuper wieści!!!
Agamir zdrówka dla Twoich synków;-)
A my dziś fajny dzionek miałyśmy, byłam z Karoliną bo tak mnie prosiła, że ją wzięłam ze sobą, dostała kaskę na święta od wujka to sobie ją wzięła i nakupiła co chciała, trochę jej brakło no ale od czego jest mama:-)
Lence też nakupiłam ciuszków na przecenach i lampkę nocną mickey mouse noi sobie też trochę szmatek, wypad udany bardzo.
Pojechałyśmy o 11.00 a wróciłyśmy o 18.00
a i tak jeszcze nie wszędzie byłyśmy....
A u nas bunt 3latka ale taki jakiś skumulowany, wielki, ogromniasty, np wieczorem jak trzeba się kłaść do łóżka to prawie na siłę bo ona nie chce i już!!!
Wszystko jest na NIE!!!
Ale tak po za tym buntem to dalej jest mój mały, słodki przytulasek, choć kłóci się ze mną strasznie, że ona jest już duża a nie mała
Agamir zdrówka dla Twoich synków;-)
A my dziś fajny dzionek miałyśmy, byłam z Karoliną bo tak mnie prosiła, że ją wzięłam ze sobą, dostała kaskę na święta od wujka to sobie ją wzięła i nakupiła co chciała, trochę jej brakło no ale od czego jest mama:-)
Lence też nakupiłam ciuszków na przecenach i lampkę nocną mickey mouse noi sobie też trochę szmatek, wypad udany bardzo.
Pojechałyśmy o 11.00 a wróciłyśmy o 18.00
a i tak jeszcze nie wszędzie byłyśmy....A u nas bunt 3latka ale taki jakiś skumulowany, wielki, ogromniasty, np wieczorem jak trzeba się kłaść do łóżka to prawie na siłę bo ona nie chce i już!!!
Wszystko jest na NIE!!!
Ale tak po za tym buntem to dalej jest mój mały, słodki przytulasek, choć kłóci się ze mną strasznie, że ona jest już duża a nie mała

Tuśkowa odwrotnie - jest "małe dzidzi" haha.
ja chodze ost 23-1 w nocy spac ...ale nie usnelam mala przyszla do mnie ale tatus po chwili zaprosil ja do jej lozeczka wiec poszla grzecznie i po kilku chwilach byla cisza ..za to dzis 7rano juz pobudka
nie o 9 jak zasypiala po 23 ale juz niech sie budzi o tej 7 bo znow od dzis szkola sie zaczela wiec bedzie lzej jak sama wstanie...moje starszaki juz w szkole a mala je sniadanko..jednak na 12:30 i ona idzie..ciekawe jak p miesiacu przerwy sie zachowa hmm..

I mam nadzieję, że to się nie zmieni wkrótce ....