Hej
i ja się odmeldowuję
u nas też po remoncie, tydzień wyjęty z życiorysu, zapitol, pozdzierane łapy, zakwasy nawet w uszach, nerwy zszargane, potem tydzień powrotu do żywych i tyyyyyydzień luuzu na majówkę. W sumie prawie trzy tygodnie urlopu.
Wróciłam do pracy pełna zapału, a tu z 10 szkoleń w tym wyjazdowe na maj zaplanowane

, nie powiem żebym była szczęśliwa, bo gdzie czas na normalną prace???heee???
Stasio znowu ząbkuje, nie śpi po nocach ja warczęęęęę, znowu......., ale dziś miał imieniny babcie i ciocia-niania przyjechałyz prezentami,a Szymon na podsumowanie dnia mówi do mnie" imieniny mieliśmy"

, ba no bo i on pare prezentów zgarnął co by mu przykro nie było, że tylko Staś dostaje.
Przedszkole załatwiliśmy, choć od nas z gminy tylko 6 4-latków się załapało no i wszyscy na nas zemszczą, że pewnie po znajomości, hahahahaha, a trzabyło stać w kolejce pierwszym z wnioskiem do przyjęcia jak my!!!!!!!

no i tyla z grubsza, idę spac bo potwórek znów będzie wygibasy robił na łóżku, zamiast spać.
PS znacie coś lepszego na ząbkowanie niż viburcol, ibum, dentinox i szczotka do zębów???? bo ja już wszystko na raz aplikuje i du.pa